שומע רוק בריטי..

casper 007

New member
שומע רוק בריטי..

שלום אני בן 15 ואני שומע בעיקר רוק בריטי the cure bloc party Kaiser Chiefs the killers (הם לא בריטים אבל זה הם נשמעים בריטים ונשמעים מצוין) ועוד להקות שלא עולות לי עכשיו בראש וגם קצת סקה sublim, real big fish וגם פאנק blink 182, rancid, hole העיקר בריטי ובגלל שאני לא מכיר אף אחד ששומע מהלהקות שאני שומע אני מת להכיר נערים ששומעים אותם להקות ... מעדיף בנות כי אני באמת לא מכיר בנות ששומעות את הלהקות שרשמתי..(חוץ מאולי בלינק..) אז אם בא לכם תתחברו אליי לאיסי 233339008 ונדבר.. =] אפשר להשאיר גם פה הודעה.. נ.ב אני אשמח אם תמליצו לי על רוק בריטי מעניין..

One Echoe

New member
חבוב!!!

מה עם oasis? the beatels? אבות הפופ-רוק! the rolling stones!!! the beach boys pink floyd! תתחיל מאלה.

The PeaceKeeper

New member
ממתי הביצ' בוייז טובים?!

ובאמת עם כל הכבוד אני כבר מעדיף להיות בחדר עם ערס ששומע מוסיקת דיכאון על פני זה...

Sum41xGiRL

New member
אם הייתי אתה

לפי מה שרשום לך בחתימה, לא הייתי מדבר.. מוזיקת סארף זה דבר אלוהי, וגם הביץ' בויז

Francesco Totti

New member
לביץ'בויז היו את ההרמוניות הקוליות

הכי טובות בכל הזמנים. ואני מכיר לא מעט אנשים שמחשיבים את "פט סאונדס" לאלבום הכי טוב בכל הזמנים.

ketas

New member
פינק פלויד בריטיים?

באמת?
כל יום לומדים משהו חדש גם הרולינג סטונס מצויינים. את הביטלס אני דווקא לא הכי אוהבת ~נא לא לסקול אותי בבקשה~ ואיך יכולתי לשכוח את queen
המלצה מספר אחד שלי.

One Echoe

New member
הגזמת!!!

מה חשבת, שהם אמריקאים? ברור שפינק פלויד בריטיים! אנגליים מקוריים.

בהחלט בריטים.

אין צורך לסקול איש באבנים גם אני לא משתגעת על הביטלס, למרות שאני חושבת שזו להקה, בשנים האחרונות ירד לי החשק להקשיב להם ואני אישה שגדלה על המוזיקה הזו. וחבר שלי עוד מכור אליהם, שלא תדעי.

ketas

New member
אמממ תאמת אף פעם לא חשבתי על זה

וכמישהו שמכירה בערך 4 שירים שלהם זה לא מפתיע. אפשר הזדמנות שניה?

casper 007

New member
חבובי..!!! חח

אחשלי תמיד רוצה שאני אשמע את האבות רוק כמו שאתה אומר אבל לא יודע אני לא אוהב את זה.. ואני שומע סאב ליים מדי פעם

One Echoe

New member
חבוב יקר,

זה עניין של הרגל! התרגלת לשמוע זבל
. סתם סתם ... תתחיל לשמוע led zepplien, לא תתחרט.

ScrewTheRat

New member
שני הדיסקים של FRANZ FERDINAND

קצת דומי לKEISER CHIEFS אבל יש בהם משהו ייחודי, לא יודע מה בדיוק.. אה כן הם לא בריטים הם סקוטים P: The rolling stones - route 66

lestatgirl

New member
סקוטלנד היא חלק מבריטניה

יחד עם וולש ואנגליה ואירלנד הצפונית והסולן של פרנז זה הדבר הייחודי שאתה מחפש

Sum41xGiRL

New member
-הגיע שעתו של המבין הגדול-

ובכן, סקוטים הם בעצמם בריטים. מאז איחוד אנגליה למלוכה אחת נכבשה איתם גם וולס וסקוטלנד(וולס הם אותו כמו האנגלים, סקוטים הם כמו האירים) ואח"כ גם אירלנד אפילו המלך ג'ימס היה סקוטי. סקוטים אולי לא אוהבים את האנגלים, אבל הם כן אוהבים בריטים. סקוטלנד זה מקום יפה, יותר מאנגליה,מאירנלד ווילס

למעלה