שוב פה

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif אם אני אעשה ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

לך טיפול אתה לא תצא מזה חי
ככה שלא מומלץ
אף אחד לא רוצה למות בגיל צעיר.

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif אני אוהבת ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

לחתוך אנשים, ואז להוציא מהם איברים, לבשל אותם ולתת את זה לחיות רעבות. אני מקווה שהרמז הובן.

קורוזיה אם כבר.

אני מודה שלא קראתי את כל השרשור הזה... אני לא מבינה איך הגעתם ל-100 תגובות לטרול המתקשה להתנסח, שכותב הודעות מתגרות אבל חסרות כל תוכן רציני. זה אמנם מעורר קצת את הפורום מהדשדוש האופייני במקום אבל זה עדיין נשאר סתם ויכוח ילדותימשולב במילים פלצניות. אם זה מה שעושה לכם את זה- בבקשה. אני משתדלת לא להשבית שמחות בזמני הפנוי
. תהנו.

קרודיו

New member
עצור! אתה הומו!!

אההה הבנתי אותך. קסם סגול בוא נגיד שסטרייט אתה בטוח לא(לפי השם המאד סקסי שלך). אז תחזור בבקשה להפריח נוצות ואל תתקע לנו פה אנחנו לא בקטע תודה!

../images/Emo34.gif../images/Emo28.gif../images/Emo14.gif../images/Emo34.gif

At first I was afraid, I was petrified, Kept thinkin’ I could never live without you by my side, But then I spent so many nights thinkin’ how you did me wrong, And I grew strong, and I learned how to get along, And so you're back, from outer space, I just walked in to find you here with that look upon your face, I should’ve changed that stupid lock, I should’ve made you leave your key, If I had known for just one second you’d be back to bother me, Oh now go, walk out the door, Just turn around now, cause you’re not welcome anymore, Weren’t you the one who tried to hurt me with goodbye, Did you think I’d crumble, did you think I’d lay down and die Oh no not I, I will survive, Oh as long as I know how to love, I know I’ll stay alive, I’ve got all my life to live; I’ve got all my love to give, I’ll survive, I will survive, Hey, Hey! אוי. עלית עלי. שיט.

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif מזמן לא צחקתי ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

ככה כמו שצחקתי פה מההודעות האחרונות עכשיו
אוי אתם הבידור הכי טוב שיש

קרודיו

New member
אז מה? ולמה את רומזת?

אז מה אם היא בת בשבילי היא בן!! ואת רומזת שאני תקוע ? כבר אמרתי לכם פעם תגידו לי שאני תקוע ואני הלך. לא צריך רמזים. ולי נראה שקסם בכל זאת היא בן!

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif האמת שזה .../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

מסובך מדי למוח הקטן שלי, אז אני אעבור ל- קורדרוי, בשביל להקל עלי
, טוב ?

Hallie

New member
איזה שרשור משעשע!!

כמו שמישהי פה אמרה-ויכוח ילדותי במילים מפוצצות. אבל ברצינות, אני מתביישת שהאדם הזה נקרא "דתי" עם הדעות הנוראות שיש לו. חשבתי שאנשים כאלו כבר מזמן עברו מהעולם, יחד עם האבעבועות השחורות ושריפת המכשפות.

למעלה