אני לא חושבת שאתה מוטציה
אבל אני כן חושבת שכאשר אתה טוען שהומו רק מזיק לחברה, אין לקיום שלו שום תרומה וכו' וכו', ועוד אתה אומר שזה אחרי שבחנת את הדברים באובייקטיביות- אז אתה עושה טעות חמורה. התרומה של אדם לחברה ממש לא קשורה לנטיות המיניות שלו. אולי, אתה מאמין שבגלל הומואים בחברה שלנו- המשיח עדיין לא מגיע (ויש לי הרגשה שאתה אכן מאמין בזה). זכותך לחשוב ככה, אבל לשניה אל תנסה לשכנע אותי שזו עובדה "אובייקטיבית". איך בדקת את זה באופן אובייקטיבי?? עשית על זה את המאסטר שלך? מחקרים? עובדות? הרי אתה אובייקטיבי- בהתחלה בכלל אהבת הומואים, אבל כשראית את תוצאות המחקר הבנת שהם משחיתים את החברה, נכון? אני מקווה שיהיה לך בן הומו, או אח הומו (אתה יכול להסתכל על זה כאיחול מזעזע, או כקללה, לי זה בכלל בכלל לא נראה ככה) כדי שזה יפקח לך את העיניים קצת. ואם תנדה אותו בגלל זה ממשפחתך- אז כן,אני חושבת שאתה מוטציה. אם לא- מה טוב, אולי זה יעשה אותך לאדם טוב יותר, ויפתח את כיווני המחשבה שלך ואת תפסית העולם שלך. ויש לי הרגשה שכל הדברים שאתה חושב שבחנת באופן אובייקטיבי, הוכנסו לך לראש באופן אובייקטיבי ע"י רבנים אובייקטיבים. ברור שאתה לא תראה את זה ככה. כי אתה הרי לא אובייקטיבי, מתוך כל האובייקטיביות הזו שלך. אני שמחה לשמוע שאתה מטפל בחתולים עזובים- נחמד לדעת שאני לא היחידה.