שוב פה

falou

New member
נו שירה, עוד לא הבנת - הוא רכיכה

בחיים לא עמד על שום דבר מול אף אחד. רק באינטרנט הוא "אידיאליסט".

קרודיו

New member
אני במקומך...

אני במקומך הייתי שותק חסר חיים בן 32 שמבלה את זמנו בפורום פסיכומטרי....

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif אני חושבת ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

שחוסר חיים זה דווקא משהו שמאפיין אותך, אחרת לא היית מתחיל עם כל דבר מגיב, בפורומים.

קרודיו

New member
זה לא אני שכותב פה קבוע

זה לא אני שכותב פה קבוע זאת את. ישלי פשוט כמה שבועות שאני בבית, להזכירך אני קופץ לפה מידי כמה חודשים ולא נמצא פה בניגוד למשהי אחרת בצורה קבועה.

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif חחחח ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

זה רק כי אתה לא נמצא בבית. מעניין מה אתה עושה בחודשים האלה... קבועה קבועה- אבל לפחות מועילה למישהו, ככל הנראה, לעומתך למשל.

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif משוטט ברחובות../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

א"י מקבץ נדבות

קרודיו

New member
בערך...עוד נסיונות...

ולשוטט ברחובות עדיף מלשוטט פה... אההה מיוזיק?

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif אתה גם משוטט../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

פה להזכירך. ותפסיק לחשוב שאתה יורד עלי, כי אתה לא.

1234aaa

New member
כמה דברים:

למה הכוונה "תוכל להשפיע" מה לא תטפל בכושים הומואים וכל מי שאתה לא אוהב כדי להכחיד אותם? תבין אם זאת האדיאולוגיה שלך ,גם אם תתאמץ ותרצה אתה תתן לאנשים האלה טיפול סוג ב' היא הם אנשים סוג ב' מבחינתך..זה בעייתי מאד. מיותר לציין שאתה תעוף כמו כל פקק של שמפניה מכל עבודה ברגע שרק קמצוץ אחד מהדעות שלך יתגלה ,עבודה כרופא אני מתכוון. ובוא נסתכל על זה ככה,אני יכול להגדיר את הדת כסטיה\מחלה וואטבר, ולהציע טיפולים לזה ולהגיד שאתם נחותים מבחינה התפתחותית [כי אתם רוצים לחיות בשנות ה2000 כמו שחיו בימי בית שני]. גרוע מכך ,החרדים כופים או מנסים לפחות אורך החיים שלהם על כולם = מנסים להפיץ את המחלה. הם זקוקים לטיפול..לא? הרי כושים לא באים אליך עם צבא שחור ומנסים לצבוע אותך? וערבים לא מנסים לכפות עליך את אורח החיים שלהם? או במילים אחרות ,עזוב אותם! מה אכפת לך מה אנשים עושים עם החיים שלהם כל עוד זה לא מפריע לך?!

falou

New member
חבל על הזמן שלך

צריך להבין מי האדם שעומד מולך בשביל לדעת שחבל לבזבז אנרגיה בלנסות להתווכח איתו לעניין. קרודיו: נזרק מבית הספר (ולא מסוגל להשלים בגרויות לבד) מוקצה ע"י הרבנים של החברה ממנה יצא ג'ובניק ונכשל בניסיונו להתקבל ללימודי רפואה כשלון. אז מה נשאר לנפל כדי לעודד את עצמו מלבד תאוריות עליונות שהוא הגה לעצמו ורק הוא מאמין בהם? אה, כן. הוא למד הרבה לפסיכומטרי ולכן הצליח במבחן. זה מה שמביא אותו להסתובב כאן, היכן שהוא מקבל קצת תחושת ערך עצמי בשל הציון (אבל עדיין לא מספיק כדי לנסות לתקן בגרויות. זה עדיין גדול עליו). דרך אגב, כשהוא טוען שאין כזה דבר אמת אוביקטיבית הוא שומט את כל הקרקע מתחת לאמונתו הדתית, משום שאמונה באל היא, בהגדרה, אמונה שיש אוביקט - האל. אם כל החשיבה שלך היא סוביקטיבית הרי ששום דבר לא באמת קיים.נ אבל באמת שהוא לא מסוגל לתפוס רעיונות ברמה הזו. בקיצור, לא צריך להתרגש. לא מדובר כאן באיזה איש מעשה גדול או אפילו במישהו שמסוגל לעמוד על דיעותיו בפומבי. סתם נפל טוטאלי, כשלון בלימודים, לא מקובל חברתית, לא מצליח בספורט - כלומניק עם חיבור לאינטרנט.

קרודיו

New member
אתם שמעתם את זה??

אתם שמעתם את זה? יושב פה בן אדם מבוגר בן 32. שפשוטו כמשמעו רודף אחרי בכל הפורומים ומטריד אותי במשך שנים כבר, אז נכון יש לו תואר ראשון בפילוסופיה(תואר שצריך ממוצא בגרות ממש "גבוה" להתקבל אליו) תוקע גיבובי שטויות אם מילים "גבוהות" ומטיף לי מוסר מן הסתם אתה גם יצור שמן ומזיל ריר אם כרס רופסת שלא קם מהמחשב במשך רוב שעות היום . והמוטציה החולנית והחולת סרטן (נפשית) הזאת יושבת פה עוקבת אחרי ומטרידה אותי ימים כלילות ומזיינת לי את השכל על אלוהים יודע מה. וכל זה למה? אתם יודעים למה? גם אני לא יודע, אז ילד חורף אתה מוכן לנער את החלאת אדם הזאת ממני???

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif דווקא ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

הרבה יותר קל לקבל את מה שהוא כותב פה, מהבולשיט שלך. ושלא נדבר מי החלאת אדם פה.

falou

New member
מתחילים להזיע ילד? ../images/Emo178.gif

מה, התיאור מדוייק מספיק בשביל שתתרגש?

למעלה