שוב פה

falou

New member
איזה טבע הסובייקטיבי או האובייקטיבי

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif קורודיו ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

תגיד- כמה קיבלת בכל חלק

קרודיו

New member
בבקשה פרוט

בפסיכומטרי שלפני שנתיים אז ככה קבלתי 711 ואנגלית 142 עיברית 147 וממטיקה 125 ב724 קבלתי בערך אנילא זוכר בידיוק אנגלית 136 עיברית 142 ומטמטיקה 139

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif איך ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

הוצאת 147 במילולי
בהתאם לרמת ההודעות שלך <לא מבחינת התוכן> לא הייתי מהמרת על יותר מ 110.

קרודיו

New member
אני דסלקט

כבר הבהרתי את זה שיש לי דסלקציה מסוימת בכתיבה . ומה את מתכונת לרמת ההודעות שלי?? אני יכול לכתוב לכם באנגלית שזאת שפה שאני לא דסלקט אבלתחשבו שאני נאד מנופח אז ותרתי על זה. ואפשר לחשוב שרמת ההודעות שלך כ"כ גבוהה היא ברמה של פרפר נחמד!

000שירה000

New member
באנגלית אתה לא דיסלקט????????????

חחחח- זה הדבר הכי מצחיק ששמעתי! מה ז'תומרת??? כנראה אני לא מבינה מה זה דיסלקט...

קרודיו

New member
באנגלית

לא בדיוק אנילא כזה דסלקט בעיברית פשוט יש לי המון שגיאות כתיב והכתב שלי נוראי אז הכירו לי בזה בתור דסלקציה. באנגלית יש לי הרבה פחות שגיאות!

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif האמת ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

שאני חושבת שדיסלקטים נחותים ממני, אין להם מקום בעולם, צריך לכלוא אותם במוסדות סגורים, ולנקות את החברה מהם, כי הם מזהמים אותה עם הבעיות שלהם, והטיפשות שלהם. אני חושבת שצריך דחוף לעשות דה-דיסלקטיקאציה <נו, מה לי ולמילים מפוצצות
> עכשיו נחזור אלי, קיבלתי 799 בפסיכומטרי, ואני צריכה לשפר, כי אני הכי חכמה ויודעת הכל, ובגרויות זה רק לחרשנים, צריך לבטל אותם, ושהציון יהיה לפי השכל הגדול שלי, תמסרו את זה לאוניברסיטה בשמי. אהה ואם אתם רואים באפי, צריך לאשפז אתכם ביחד עם הדיסלקטים במוסד הסגור, כי גם אתם מזהמים את החברה כי אתם סתומים!!! <אבוי מישהו לוקח ברצינות>

קרודיו

New member
את חולת נפש.

אתחולת נפש סכיזופרנית והמקום שלך הוא בקן הקוקיה אם גק ניקולסון וחבריו. (דרך אגב אחד מהסרטים הגדולים). אז יש לך מקום של כבוד שם, ואני לא אתנגד לראות אותך שם נירוטית ובוהה בנקודות באויר. וחתחת סתימה שתביני למרות שאני דסלקט בחיים שלי לא השתמשתי בהקלה או באיזה יתרון שהדסקלציה הקנתה לי .

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif אם אתה ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

חושב שהקלות אמורות להקנות לך יתרון, אתה פשוט לא דיסלקטי כ
. סתם אידיוט. ותודה על האיבחון, אבל הפסיכולוגית שלי חושבת אחרת, ואני נוטה להאמין לה...

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif כן ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

אבל אני מוכנה להפסיק, אם תבטיח שתלך אליה במקומי. כי אתה צריך אותה הרבה יותר.

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif תגיד לו ש-../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

יגדיל את המינון של התרופות, כי הן כבר לא עוזרות.

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif התרופות היחידות../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

שאני לוקחת זה שנים, זה אקמול, דקסמול ואדקס <טוב נו, גם למשוגעים לפעמים יש כאבי ראש
> אני לא חושבת שמשכך כאבים מסכן יכול לעזור במקרה שלך. כדאי להיוועץ בפסיכיאטר שוב, או בעצם, אולי להחליף לפסיכיאטר אחר, כי כרגע, זה שמטפל בך, לא ממש עושה את זה כמו שצריך. <או ליתר דיוק ממש לא עושה את זה כמו שצריך>

קרודיו

New member
הוא התכון לעבור אצלך ...

הוא אמר שתעשי לי איזה טפול בתרפיה.איזה הילינג.אולי מסאג? מה דעתך? את נראה לי טובה בזה.

למעלה