שוב פה

קרודיו

New member
לא הבנתם אותי נכון

אתה לא הבנת. אין לי בעיה אם כושים. ספציפית ואני לא טוען שמשהו נחות התפתחותית בשלב זה של הויכוח, הטענה הבסיסית שלי היא שלגטימי להגיד שסוג מסוים של אנשים נחות,לא ראוי,דפקטביים, מותר לנו לטעון זאת בלי לקבל תגובות של :חשוך,גזען מסריח וכו. וזה שאני טוען משהו לגבי מגזר מסוים לא אומר לא לטפל בו אני גם מטפל בחתולים וכלבים וכל מיני חיות אחרות. מה שאני טוען לדוגמא בנושא ערבים-יהודים שלערבים אין זכות קיום במדינה שלנו, דעה שצריכה להיות לגיטימית מבחינתך ומבחינת האנשים פה גם אם הם לא מסכימים כי עומד מאחוריה הגיון של 100 שנה סכסוך יהודי ערבי ולא ניתן לבטל אותה במחי יד ובטענה של גזענות. כך גם לגבי הומוהים,כושים וכל טענה קיצונית . האם זה שאני טוען ששיטת ממשל דמוקרטית פסולה עושה אותי למוטציה חשוכה ומסוכנת? אתה מבין? פה הבעיה שלי , אני לא בא להרגיז אף אחד ולא לעצבן אבל אנשים קופצים עלי ישר ומתנפלים בלי לחשוב שניה, למשל שירה(שהיא עושה רושם של בחורה די אנטלקטואלית ומשכילה) ישר מתנפלת ועושה ממני האידוט הטיפש והחשוך, ופה הנקודה וזה מה שמפריע לי , לא החוסר הסכמה אם מה שאני אומר. זה דיון אחר לגמרי.

קרודיו

New member
מה הקשר

מה הקשר? זה שאני רופא אני חייב להסכים אם שבועת הרופאים?? ואני לא טענתי שלא לטפל בהם. פשוט שהם נחותים. זאת זכותי לטעון ככה. וזה החופש האמתי לקבל דעות כאילה גם! לא להיות מקובע לאיזה סוג של מודרניזם דוגמטי!

000שירה000

New member
תשמע

זו אכן זכותך לטעון ככה. וחופש אמיתי, זה לא לקבל את הדעות שלך. החופש זה להביע אותן. אף אחד לא אומר שצריך לקבל אותן. וכפי שאמרתי בהודעה שלי- הרי ברור שתחשוב שכל מי שלא חושב כמוך זה בגלל שהוא "מקובע", כי זה מודרני לומר שיש שיוויון. אם היית מתייחס לאנשים שלא חושבים כמוך כאל אנשים (שבדיוק כמוך) הגיעו לדעה שלהם לאחר מחשבה מוסיימת, ולא כי ככה נהוג לחשוב- היה לי טעם להתווכח איתך. בגלל שמראש אתה חושב שכל מי שלא חושב כמוך, זה בגלל שככה חינכו אותו, ולא כי הוא בן אדם חושב- אז אין לי מה לדון איתך בכלל לגבי הדעות שלך.

קרודיו

New member
ודאי

ודאי.. כי מי שעושה דה-לגיטימציה לדעות שלי בשם השויון ז"א שהוא לא חשב שניה על הדעה שלו כי שויון לא יכול להיות איזה חוק יסוד סתום. ומעל החופש יש את האמת וברגע שהאמת מבחינתי היא מסוימת. כל מה שלא תואם את האמת שלי הוא False ואין לו שום אחיזה במציאות. אחרת מה שוה החתירה לאמת? אם אני לא נוהג לפי האמת שלי? חשבת אולי שהחברה שלנו ניראית איך שהיא ניראית בגלל הפלורליזם שחוגג בארצנו כ"כ? ואין אמת אחידה.

000שירה000

New member
דה לגיטימציה?

אתה אומר: "כי מי שעושה דה-לגיטימציה לדעות שלי בשם השויון ז"א שהוא לא חשב שניה על הדעה שלו כי שויון לא יכול להיות איזה חוק יסוד סתום. ומעל החופש יש את האמת וברגע שהאמת מבחינתי היא מסוימת. כל מה שלא תואם את האמת שלי הוא False ואין לו שום אחיזה במציאות." ומה שיש לי לומר כתגובה, זה: מי פה בדיוק עושה דה-לגיטימציה למי???

קרודיו

New member
יש הבדל

יש הבדל כי אצלי יש אמת לכן אני יכול לעשות דה-לגיטימציה אבל את לשיטתך שיש מקום למגוון דעות איך את יכולה לעשות דה-לגיטמציה? זה פגיעה בחופש! לכן אני טוען ד"א שהדמוקרטיה סותרת את עצמה ואין לה שום זכות קיום א"א לנהל צורתמשטר שסותרת את עצמה בעזרת בגצים וחוקי יסוד מטופשים.

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif חבל שאני ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

לא בוכה, הא

1234aaa

New member
בכל אופן,

חשבת על לשפר בגרויות? יכול להיות הרבה יותר קל ומועיל מלשפר פסיכו'.. מה ממוצע הבגרות שלך?

קרודיו

New member
חשבתיאבל

חשבתי אבל א אני מתחיל אוני' באקטובר ב אני יכול רק לעוד שנתיים כי בבגרוות של הקיץ זה טוב רק לשנה אחרי

dana810

New member
רגע, אם אתה עושה את הבגרויות

בקיץ השנה.. <באופו תיאורטי> אתה לא יכול להתחיל ללמוד באוקטובר הקרוב?

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif אז איך ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

זה שאתה יכול לעשות פסיכומטרי עכשיו וכבר להתחיל ללמוד באוקטובר

dana810

New member
כן זה הגיוני

לא חשבתי על זה ככה.. והרשמה מאוחרת גם לא באה בחשבון?..

ZARINA1

New member
טוב ../images/Emo39.gif

טוב חברה אני עוד לא אמרתי את המילה האחרונה.
אני לא יודעת מה אתה הולך לילמוד בדיוק אבל אם יש לך כזה פכיכומטרי כפי שאתה מציין ישר. איך הזה שהבגריות כל כך לא מספיקות. שנית במקומך האיתי מנסה במקומות רבים ולא מבזבזת זמן על מקום אחד או שניים. יש לך מה להפסיד. זה יהיה אומנם יותר לאט לך אבל יותר בטוח לשפר בגריות.וגם לא קשה. לפי מה שאתה צריך לעבוד עכשיו זו יותר מאשר עבודה על חומר זה עבודה על עצמך וזה סיפור לא קל. אני חושבת ואולי תנסה (אם זה לא יועיל זה בטח לא יזיק) ללחוץ ולבדוק את ענייך, לדבר עם המנהל. יש לך סיכוי טוב. ודרך אגב. אל תגיד שלא אמרו לך. (לפעמים אני לא רוצה להיות צודקת). בהצלחה
.

למעלה