שוב נוכחנו לדעת

Azazel

New member
האמת לא אומר לי הרבה.

גם אם היו אומרים שזה כן הסיבה. שיביאו נימוקים.

מטרניך

New member
אני חוזר כמו קאטו הזקן:עד שלא יחסלו

פיזית את אירגוני הטרור ואלפי גוויותיהם יצופו בים של עזה אין סיכוי להסדר כלשהו. צריך לעשות להם מה שאסד עשה לאחים המוסלמים ב-1982. מאז יש שקט בסוריה.

כאן אני בהחלט מסכים איתך.

צריך היה לנצל את המומנטום של פיגוע דוגמאת הפיגוע היום בשביל לפגוע בחמאס בצורה רוחבית מאחרון הפקידים שאחראי על העברת כספים ועד המזכירה שמשקה את העציצים במשרדים של "ועדות הצדקה".

Deathatred

New member
דברי טעם של ח"כ זבולון אורלב

שר העבודה והרווחה, זבולון אורלב מהמפד"ל, אמר בתגובה לפיגוע כי "הניסיון לקשור את הפיגוע לניסיון החיסול של רנטיסי הוא סיוע לתעמולת הטרור הפלסטינית". לדבריו, "אם רנטיסי היה דמות שמאיימת על חייהם של חיילי ארה"ב, הוא היה מחוסל כבר מזמן. מדיניות החיסולים צריכה להימשך, מבלי להתחשב בעיתוי".

צדק ופרטיקה הם שני תחומים שונים

את העובדה שהאמריקאים היו מחסלים מזמן את רנטיסי לו הוא היה מסכן אותם זה משהו אחר, אז? תלך להוכיח לבוש כי הוא צודק ואתה טועה? הרי הכל משחק של אינטרסים. העובדה היא, שניסיון חיסול רנטיסי, הבכיר ביותר מאז תחילת האינתיפאדה, בתקופה בה הרגיעה היתה הקרובה מתחילת האינתיפאדה, היא קטליזטור לפחות אם לא גורם לגל אלימות חדש. החמאס חייב לשמור על ההרתעה שלו ולהגיב, לאבו מאזן לא תהיה שום לגיטימיות בדיבורים על הפסקת אש. חשוב להלחם בטרור, אבל לפעמים כדאי גם לשמור על השקט.

מטרניך

New member
אתה טועה: הבכיר ביותר היה אבו עלי

מוסטפה, מזכיר החזית העממית. שם, למרבה המזל, זה גם הצליח.

למעלה