שוב מחשבות

אני רוצה להגמל מזה.

זה כמו אדם שמוכר לסמים ,אני אומנם לכעולם לא נגעתי באמת אבל הייתי מכור לאלכהול, ואני יודע שזה לוק ח זמן.
להתנקות. אבל אחרי שאתה מתנקה הריח לא מושך אוך, דייהנו האלימות, מאלכהול התנקתי, מחיי פרע התנקתי.
נשאר האלימות והרצחנות, מקווה שהיא תעלם, אבל היא חלק מאו'ד מהותי ממני לפחות ך זה נראה.

arana1

New member
אני נגמלתי מסמים קשים, זה לא בעייה

גם מסיגריות ואלכוהול נגמלתי
זה לא בעייה
עם הזמן הריח הופך לדוחה בעיניך

האלימות היא לא חלק ממך
זו הבעייה

היא לא חלק ממני אולי

היא אולי לא מטובעת בי אבל היא חלק מחיי וברמה הגבוהה ביותר שניתן לדמיין, ואנשים שונאים אנשים שלא הולכים בקו.
מכל בחינה בטח אלימות. שאני מגן על אנשים שנראים לי חלשים, ומסדגו ראאת עצמי מאשמים אותי " בלהיות אלוהים"
בלשים את עצמי כשופט עליןו. בזמן שזה מחורר בי, שאני לא מסודל מגיל צעיר, שאני לא עושה פוזה, הם לא מבינים....

אבי החליף מטפלים אחרי שהעירו לו על חינוך

המטפלת שלי אמרה שזה באשמתו: שאני כזה אלים שזה השיטת חינוך שלו. נראה לך הוא הקשיב?
הוא כעס. גם הייתי צריך לערב את ראש המשפחה באיזה מקרה. ורק אז הוא יתשר ופחד ואחרי חדש חזר על עצמו.
הוא יש לו מנגנון הרס עצמי. לא יוע אם בשליטה או לא. הוא אוהב אותי אבל זה מתפרש באופן הכי נוראי, כי אמרת
כל הורם אוהבים את ילדהם. אפילו הכי גרועים רק לא רואים את זה, גם בעני הורים לא רעים מטבעם, יש להם בעיות חמורות.
בעני אין באמת הורה רק טוב או רק רע זה מורכב מה אתה חושב?

arana1

New member
בטוח שיש לו המון בעיות, וגם לאמך

וסביר שהוא גם אדם טוב ממהותו, כמו אמך
השאלה היא עד כמה אתה יכול לשאת בבעיות שלהם
אולי הגיע הזמן לשים גם איזה גבול

אני שמתי גובל בכך שטני לא עונה

אני מתעלם מהצקות שלו. הוא היה בעבר נכנס לי לחדר ומתחיל לצעוק. אני כבר לא מדבר איתו.
אז עברתי התפכחות. כי הבנתי שלא- ניתן לנהל דו שיח, והוא אומר" אני גכל כך דפוק אני לא מצליח"
באחד הפעמיםש שבכיתי הו א קורא לעצמו חומר, םם אחת הוא דפק לי ראגגאןף מעצים בפנים, הייתי
נערצעיר. אז הוא התחיל לבכת,אני לא אשכח את זה ,הוא רצה שאני יחבק אותו, ולא רציתי כי נפגעתי.
אני לא יכול לשכוח את זה, עזה כל כך עצוב ,והוא בכה ,לעולם לא ראיתי אותו בוכה, לא במות של שתי אחיות
שלי. והוא בכה. הוא ממש בכה ואני לא באתי וחבקרתי אות, אני לא יכול לסלוח לעצמי ,שלא הסנתי שיש לו
ביה ןזה המנטליוןת הבהמית+ הדפוקה שלו, זה מחזיר אותי 8 שנים אחורה.... וזה כואב.

למעלה