שד"חם

shanchan

New member
כנראה ראשונה ../images/Emo9.gif

בייס מAutomn pixels התלבטתי עמוקות אם לפרסם אותה או אחת מדולי לצביעה, והחלטתי עליה בסוף. :/ הממ.. כן, היא מוזר. והריצ'רץ' מקדימה ואח"כ בצד. נאמ.

DaRk ShinES

New member
הפלטות שאת משתמשת בהן מעולות../images/Emo13.gif

היא ממש יפה וגם העיצוב של הבגדים מקסים.
לגבי השיער אני מעדיפה את הימני, רק שצריך עוד קצת שוונצים שחלקים יראו באמת מתותלים כלפי חוץ. מעדיפה עם חולצה ורצוי להחליף את הגוון לאופוויט כזה.. לגבי האוורול צד שמאל שלו איפה שהברך מפחיד אותי נראה כאילו מתחבא שם משהו ענק
תעשי אותו יותר דק, ותורידי את הקפל הענק בצד ימין הוא גורם לזה להראות כאילו תקוע שם כדור(סליחה על הבוטות, זה לא בא מרוע כי זה מקסים
) בכללי היא ממש יפה

../images/Emo80.gif../images/Emo45.gifמסכימה עם כל מילה,

למרות שאהבתי יותר את השיער השמאלי. (שניהם מדהימים
) אני סתם רוצה להגיד, שאת מאד מוכשרת. ההצללה שלך + הפלטות מדהימים. (גם אם הפלטות לא שלך, אז אני רוצה להגיד לך כל הכבוד, על זה שהצלחת להשתמש בפלטות כאלו
) הייתי רוצה לקבל כישרון כמו שלך

shanchan

New member
../images/Emo9.gif

בד"כ הפלטות שלי, דווקא הספציפית הזאת לא... ואממ אני אנסה לשפר לפי מה שאמרתן :)

Dandoka

New member
קשה לי להחליט איזו גירסה אני יותר

אוהבת, שתיהן מדהימות! ואת מוכשרת.. המון המון ו.. המון. כבר אמרתי שאת מוכשרת?

LudaGirl

New member
סו פריטי

אני אוהבת את זה. ייתי מעדיפה את זה שחור ולא אדום. והריצ'רץ' נראה מאסיבי מדי. השיער פשוט מושלם

Radio Joe

New member
חמוד ^^.

הכפלים במפשעהלא מסתדרים לי בעין >< וגם מה שסיוון אמרה לך בקשר לברכיים- זה נורא מפריע לי. בעיקרון ההצללה יוצרת רושם של בד נורא נפול, ודי גושי. זה מגניב נורא :] גם לדעתי הריצ'רצ' מאסיבי מאוד.. וגם לא הבנתי איך פתאום הוא "נעלם". השיער מדהים. כרגיל, זאת אומרת. אוהבת לראות דוליז שלך ^-^

shanchan

New member
הוא לא נעלם, הוא עובר הצידה ../images/Emo13.gif

בקשר לבד, אני אנסה לתקן אותו מחר (אם יהיה לי זמן וכוח
)

../images/Emo80.gifלא חולה יותר D:הנה דולי חתולית

קווי מתאר מ... שחכתי את השם. בקיצור קווי מתאר של תמי ואנבל לעולם לא יהיה מכנס
התמודדו. תגובות?
בייס מאמאריליס דולז

../images/Emo80.gifעשיתי מכנס! D: (לא מכנסיים)

אז.. זה יצא גרוע. ותחת. אבל, נו אני רוצה לסיים דולי
, כל הדוליז שלי לא גמורות -.- אני יודעת שזה תחת, בבקשה עזרה בשיפור.

LudaGirl

New member
זה בסדר גמור

עד החלק שאחרי הברך. שפתאום כל ההצללה משתנה, ולוקחת כיוון לא צפוי. תמשיכי אותו סגנון הצללה לאורך כל המכנס. ותעשי את אותו הדבר בדיוק בצד השני גם. על השאר כבר הגבתי

Radio Joe

New member
כלכך חמודדד. ../images/Emo103.gif

הציפורניים מגניבות אבל נראות לי גדולות מהיד D: טוב נו אני סתם קטנונית.. השיער מהממממם!

morusha

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo210.gif אני חושבת שסיימתי אותה

בייס אורנג' קרוקס. מהשדח"ם הקודם... הפרפרים סתם דפוקים אבל לא היה לי כוח להצליל אותם כמו שצריך.. וגם הגרביון לא משו..

../images/Emo80.gifוואו! ../images/Emo99.gifמדהימה.

אישית, באזור החזה, ממש ריק. הייתי מוסיפה שרשרת או משהו לשם.
את הגרביון תמשיכי עד עד הרגל, שלא יראו את הסוף, זה יהיה הרבה יותר יפה
השמלה והשיער מדהימים
בנעל הימנית, (שרואים בה רק את החלק מקדימה) תאריכי אותה. כאילו.. אומ.. בקובץ. זה יראה יותר.. אמיתי :S וממש אהבתי את הפרפרים!

TheWingedPig

New member
../images/Emo45.gif

מסכימה עם מה שנאמר מעלי, גם בקשר להגדלת הנעל (זה מה שניסיתי להסביר לך בהודעה הקודמת שלי. זה לא שאת צריכה לצייר נעליים יותר גדולות, פשוט הנעל שציירת לא מכסה באמת את כל כף הרגל) וגם, נורא נורא מתבקש פה איזה איפור ערב, ותכשיטים....(שרשרת ועגילים, במיוחד עגילים, כי הראש של הבייס הוא דיי גדול, והשיער יחסית בכמות מצומצמת...עגילים ארוכים יאזנו את זה) אני יכולה לתת לך כמה רעיונות, אם את מעוניינת... ויצא ממש יפה, מאוד מסוגנן :)

morusha

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo210.gif תודה!!

איפור ניסיתי לעשות אבל לא הצלחתי. הוספתי שרשרת, ניסיתי להוסיף גם עגילים אבל לא יצא יפה..

למעלה