שד"חם

TheWingedPig

New member
אוקיי

עשיתי לך איפור (את, כמובן לא חייבת להשתמש בו, פשוט זה נורא נורא מתבקש, ולדעתי מאוד יוסיף) ועגילים - עשיתי לך צורה, אם יבוא לך להשתמש בהם, רק צריך להוסיף הצללה... :) אה, ותצלילי מתחת לשמלה, ממש על הגרביונים (אם יש שם הצללה, היא מאוד חלשה, כדי טיפה לחזק)

morusha

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo210.gif תודה!!

אני אולי אוסיף איפור או עגילים.. אבל בקשר לשאר ההערות תביטי למטה בקובץ המתוקן..

TheWingedPig

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif

כן, אני יודעת, ראיתי שהעלת תיקון כבר אחרי שהעלתי את ההודעה... מצטערת, לא שמתי לב

morusha

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo210.gif תודה!!

תיקנתי את הנעליים, הוספתי שרשרת, ואת הגרביונים שיניתי לטייץ..

Dandoka

New member
אויייי זה פשוט כ"כ ../images/Emo99.gif

השמלה יצאה מושלמת בעיני, ההצללות, הפלטה, פשוט וואו! בכלל כל הבובה יצאה וואו אחד גדול
חהחהחהח וגם אהבתי את הפרפרים! הממ שכחת אבל הצללות על מתחת לגרביונים!!

morusha

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo210.gif תודה!!!

איזו מפגרת אני שחכתי להוסיף הצללות על בקובץ המצורף
..

LudaGirl

New member
יפה

ממש ממש, יש הצללה מתחת? לא רואים אותה מספיק.. חשוב מתחת לפוני. הייתי עושה את הגרביונים עד סוף הרגל, ככה זה קצת סבתא מדי.. והשמלה מושלמת

morusha

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo210.gif תודה!!!

יש הצללות על אבל הפלטה די בהירה וללא הבדלי גוונים גדולים ואלי בגלל זה לא רואים... בקשר לגרביונים הפכתי אותם לטייץ.

../images/Emo80.gifהרבה יותר טוב!!!! ../images/Emo99.gif

השרשרת מדהימה, מאד מוסיף. אבל אהבתי יותר את העניים כמו קודם.. ממש יפה

Dandoka

New member
אהבתי!! :]]

השיער והמשקפיים יצאו ממששש יפה! רק לפי דעתי השמלה והמגפיים יצאו קצת גושי מדיי.. הגוונים בפלטה צמודים מדיי הממ וממש אהבתי את העיצוב, יפה מאוד

LudaGirl

New member
האמ האמ

זה יפה ומקורי.. הקוקו ממש יפה. הפלטה של השמלה קצת מעצבנת, ההבדלים גבוהים מדי. אני מציעה להוריד קווי מתאר בנעליים.

Radio Joe

New member
תגובית.

חמודה, העיצוב ממש ממש יפה. ההצללות שלך מעט גושיות.. אולי להשתמש בפחות גוונים? במקום 2 גוונים כהים, אחד ממש כהה- בלהפך? במקום שניים בהירים אחד ממש בהיר? אם תורידי קווי מתאר בנעליים ובאביזרים שעליהם- זה ייראה ממש יפה. ובשיער יש הרבה ברק- אני לא אוהבת את זה אבל זה לא כלכך מפריע. ההצללה נכונה, אני פשוט לא מתה על הרבה ברק. דעתי האישית
אהבתי את החלק העליון של השמלה, רק שהוא מעט גושי. בעיקרון אהבתי אותה נורא. את מוכשרת^^ ונותנת לכולם תגובות ממש טובות. כל הכבוד!!1

TheWingedPig

New member
תודה רבה על כל התגובות

ניסיתי לצייר את השמלה עם גוונים בהבדלים יותר גדולים, והמעבר בין הגוונים נראה לי יותר מידי חד, כי הבד אמור להיות משי מאוד עדין, אז שיניתי קצת את הפלטה, ואני דיי מרוצה ממנה... בשיער, כנראה הלכתי על פלטה לא טובה, לא התכוונתי שיהיה בשיער כ"כ הרבה ברק, אבל אחרת השיער לא נראה מספיק בלונדיני...(גם אני לא אוהבת יותר מדי ברק ח_ח) אני לא אוהבת להוריד קווי מתאר חוץ מגימור הבד בשמלות וחצאיות (ושיער, במקומות ספציפיים), אבל עברתי קצת על המתאר של המגפיים והכפפה והבהרתי אותו מעט...אני חושבת שזה יותר טוב ככה ושוב, תודה על התגובות :) ול- Radion Joe, תודה רבה, לא ידעתי שאנשים באמת קוראים את התגובות שלי, אני מאוד מוחמאת...

למעלה