שד"חם

TheWingedPig

New member
אני אנסה

להראות לך איך להצליל את השיער, וגם כמה תיקונים לחולצה, אבל זה יקח קצת זמן. תמתיני בסבלנות?

TheWingedPig

New member
אוקיי, אז זה לא לקח הרבה זמן

או לפחות לא הרבה כמו שחשבתי.... עשיתי לך הסבר להצללת השיער, אבל שיניתי את הצורה שלו בכמה מקומות, וגם את צורה הפוני...חשוב להוסיף את פיאות הלחיים שליד האוזן, אחרת הדולי נראת קירחת... כשמציירים פוני, חשוב לזכור שקו הפוני יהיה עגול, עפ"י הצורה העגולה של הגולגולת, כשהאמצע של הפוני הוא לא הקו שחוצה את הפנים של הדולי, אלא האף (כי במקרה הספציפי הזה, הפנים הן בזוית, כלומר נקודת האמצע של הפנים זזה גם כן) ובקשר לחולצה, הכנתי לך הסבר להצללה, פשוט תבחרי לך פלטה ורודה, ולכי ע"פי הגוונים, מהכהה לבהיר... (אם אין לך אחת, אני אתן) בתור הסבר יותר כללי להצללת חולצות - בדרך כלל הקפלים בחולצה מופיעים במקומות מסויימים אבל הדבר משתנה מחולצה לחולצה. העניין תלוי בסוג הבד (הבדל בין קפלי ג'ינס קשיחים, לבין בד עדין כמו משי או סאטן), בגזרת החולצה ובגוף הלובש (על גוף רגיל בחולצה רחבה, וגוף מלא בחולצה צמודה יהיו קפלים שונים). אם לסדר את הקפלים לקבוצות, יש 3 מהן (או ליתר הדיוק, סידרתי את הקפלים המוכרים לי לשלוש): קפלי קיפול (קפלים שמופיעים בבגד רק בפוזה מסויימת, למשל הקפלים של המרפק, כשהיד מכופפת), קפלי מתיחה (בדרך כלל מדובר בבגד צמוד, קפלים באזור החזה, או הירכיים, אם מדובר בחצאית, וגם קפלי מפשעה במכנסיים), וקפלים, מה שנקרא, "נשפכים" (בטי-שרטס רחבות, יהיו קפלים כאלה באזור הבטן, ומתחת לאזור החזה. קפלים כאלה יהיו גם בשרוולים מתרחבים, ובקצוות של שמלות או חצאיות). שני הסוגים הראשונים שונים מהשלישי, בכך שהם "מתלבשים" לפי צורת הגוף של הלובש, ולפי הפוזה שבה הוא מצוי, והסוג השלישי של הקפלים פשוט פועל לפי כוח המשיכה. מקווה שעזרתי :)

LaLaPoP

New member
אממממ...../images/Emo119.gif../images/Emo187.gif

יו תודההההההההההההההההההההההה
מאוד עזרת לי
אבל תראי...איך אני אמורה לתקן פשוט להעתיק או לנסות לעשות לבד? :] תודה על העזרה :):)

LaLaPoP

New member
תקנתי...../images/Emo119.gif../images/Emo187.gif

מקווה שזה טוב :( אני לא מצליחה עם השיער :(:(

TheWingedPig

New member
:)

לפי מה שהבנתי, דיי התיאשת מהשיער, ושאת מבקשת שמישהו יעשה לך אותו (אז עשיתי ח_ח), ואת יכולה להשתמש גם במה שציירתי לך, וגם במדריך, שיהיה לך לאחר כך, אם תצטרכי... החולצה יצאה בסדר, את יכולה להפוך אותה לחולצת פסים (פשוט את הפסים ה-לא ורודים, יש לצבוע בגוונים של צבע אחר) אם יש לך עוד דברים שנתקעת איתם, רק תגידי ^_^ ואת לא צריכה להשבע שלא העתקת ממני, אני לא כועסת או משהו D: רק העניין הוא שאת צריכה להבין את שיטת ההצללה, ולא סתם לצייר בדיוק את מה שאת רואה, כי אם תרצי לצייר תסרוקת אחרת, תצטרכי לצייר אותה לבד...ככה זה עובד, את לומדת את השיטה, וכשאת מבינה אותה, את כבר משתמשת בדמיון והיצירתיות שלך, ומאלתרת מה שבא לך :) אבל אני מבינה את הצורך להעתיק טיוטים בהתחלה, זו גם דרך ללמוד...לפחות בהתחלה... אני בטוחה שתשתפרי עם הזמן

TheWingedPig

New member
ובקשר לחולצה

סימנתי לך בכוונה איך להצליל, כדי שתביני איך הקפלים הולכים, אבל את מוזמנת לנסות בעצמך, זה תמיד טוב אה, ויש לך כמה פיקסלים כפולים בכתפיות של החולצה, תמחקי אותם

LaLaPoP

New member
תודה רבה :) אני..../images/Emo119.gif../images/Emo187.gif

אני מאוד מודה לך שהתאמצת בשבילי וממש תודה =) אני אנסה להצליל

Radio Joe

New member
אני

ואי כמה זמן לא הכנתי דוליז. האלה מהשדח"ם הקודם הן מלפני חודש אם לא יותר. אממ בייס ממארייייי'ס ואל תתיחסו לבייס השני ולזה שזה לא גמור ולפלטות אן לי השראה או כשרון או כוח להתחיל את זה
הגבתי לכולם אז תגיבו לי ^^ אה כן ולא לגנוב פלטות. חח כמעט כול ןשליואני לא מבדילה אז אממ.. פשוט לא
אה כאן הדולי כאן, אז תלחצו

Xx Me xX

New member
../images/Emo220.gif לי לא הגבת XD אבל בכל מקרה

הבובה ממש יפה! מאוד אהבתי את המכנס, אבל צורת ההצללה בחולצה ממש לא הגיונית, יש רק כפל אחד
תעשי לה שיער חום מתולתל עם סיכות (רק הצעה) בכל מקרה הבובה ממש יפה !

shanchan

New member
זה הגיוני מאוד

שיש רק כפל אחד, לא כל כך החולצות הן רחבות ומלאות כפלים, יש גם צמודות. הג'ינס בהחלט מדהים :)

polbblop

New member
../images/Emo25.gifשלי...

אני עובדת על המשך.
רעיון לשיער, מישהי? חשבתי על צמה בלונדינית-ג'ינג'ית ארוכה... בייס מאפיצ'ו.

Xx Me xX

New member
../images/Emo220.gifממש יפה!

צירפתי קווי מתאר לשיער שחשבתי עליהם.

למעלה