שד"חם

קסססם

New member
../images/Emo64.gifנורא יפהה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

נורא אהבתי את העיצוב של הבגדים :]

shanchan

New member
השיער, הוא פשוט... ../images/Emo99.gif מושלם.

יש לך דרך להעלות את הציור המקורי? מעניין לראות

Dandoka

New member
חדשההה:]

בייס- Ane's art גם לתחרות שם של הבייס, וגם לתחרות אצל מארייי של משהו עם ממתק! (הלב נראה כמו סוכריה? -_-) אה וזה אמור להיות שמהצד השני יש סכין כזה! כי היא קשוחה, או משהו -_-'
נמנמ בכל אופן אז ממש חשוב לי שתגידו לי מה לשפר והכל, אני רוצה לזכות במשהו באחת התחרויות ^^ *אהה ולא גמורה, צריכה להוסיף נעליים. כדאי מגפיים לא? הולכת להגיב לכן :]

TheWingedPig

New member
אה, נכון

ביקרתי באתר של מאריי לפני כמה ימים, באמת יש לה איזו תחרות עם ממתקים... הלב כן נראה כמו סוכריה, אבל אם את לא משוכנעת, את תמיד יכולה לצייר אותו טבול במשהו, איזה נוזל מטפטף (אולי שוקולד?) הקו התחתון של השיער נראה ישר מדי, תדרגי אותו טיפה (תמחקי כמה פיקסלים באורך, ותוסיפי כמה במקומות אחרים) ותגדילי את הצווארון של הז'אקט (אלא אם כן זו שרשרת או משהו...), סימנתי לך בירוק וסימנתי לך בכחול קפלים בצידי הז'אקט והמכנסיים (אמנם ציירת קפלים בבגד, אבל הם גם אמורים לבלוט בחלקם מקווי המתאר) סה"כ אין ממש מה לתקן, רק כמה פיקסלים, פלוס מינוס (אבל מוסיף הרבה) ובהחלט מגפיים, גבוהות כאלה, ואדומות נוצצות (אולי תציירי גם אותן מרוחות בשוקולד, וכמה עקבות של שוקולד ליד? סתם הצעה, אולי יסייע לך לזכות) אולי כדאי להוריד טיפה את מידת השקיפות של המשקפיים... והמון בהצלחה בתחרות :)

LudaGirl

New member
יפה מאוד

אבל קצת פשוטה מדי. הייתי עושה לה איזה חצאית מיני גודולה ונפוחה או משהו שממש ייחד אותה. וברור שיתאימו מגפיים! חסר קצת ברק בשיער

Radio Joe

New member
חמודיייייי!

אהבתי. אולי תתני מעט "נפח" לג'קט? שייראו שהוא מעל לגוף ולא דבוק עליו. את מבינה? להרחיק בפיקסל- שניים את הג'קט מהגוף . ואממ אולי תעשי על החולצה הלבנה כזה הדפס של להקת רוק או משהו מגניב כזה? מגפיים מע להמכנסיים בגוון אדמדם יהיו מגניבות. כאלה, מבריקות עם פלטפורמה. ומסכימה עם הקטע של השוקולד מטפטף מהנעליים והלב הזה. זה יהיה ממממממששששש מקורי מעניין. מגניבי D: ^^ . בקשר לשיער- שוונצים וכזה מראה פרוע של "לא הסתרקתי היום ולא אכפת לי" כי זה מה שהיא משדרת. את מבינה? ^^ ופירסינג בשפה יהיה חמדמד. אני באמת לא יודעת מה עוד להוסיף כדי שתראה קשוחה.. קעקוע על היד? אה ואולי שוקולד שיטפטף גם מהסכין הזו קצת? כאילו היא רצחה טבלת שוקלד XD ועל הפה שלה! יאאאא! מגניביי. חחח התלהבתי XD . ההצללות שלך מדהימות ואת יודעת את זה. ויש לך רעיונות מקורים :) אני אוהבת לראות דוליז שלך! באמת. אה ותגידי- מתי התחרות באתרך נגמרת?

Dandoka

New member
וואו ממש תודה על התגובות והרעיונות

של כלכן!! הם ממש טובים כולם!!! אמנם היו חלק שניסיתי, ובגלל שזה לא יצא יפה איך שציירתי את זה, או שחשבתי פתאום שזה לא התאים, אז לא עשיתי. אבל הוספתי את השוקולד, איך זה יצא? "\ וגם הוספתי שוונצים וטיפה הגדלתי את הצווארון (חחחח זה לא שרשרת! ^^) למרות שבאמת ציירתי שם שרשרת בנוסף שם. אהה ואיך המגפיים?

קסססם

New member
../images/Emo64.gifמשד"חם קודם....

לא מרוצה :[ עזרה בקפלים של נממ פאק לוידעת איך קוראים לך
בייס אוטום פיקסל

TheWingedPig

New member
יש שיפור

אבל קצת הגזמת עם הקפלים, במיוחד באזור הכתף, איפה שאין קפלים בכלל, בגלל שזה מקום מעוגל ובולט...אז להוריד כמה (אם את לא מצליחה להחליט איפה יש קפלים ואיפה אין, תלבשי חולצה דומה, ותביטי במראה, ותראי איפה הקפלים נמצאים, זו הדרך הכי טובה ללמוד קפלים) ואני חושבת שכדאי לך להוסיף יותר צל בשיער, יש יותר מדי אור... קוראים לי חנה :)

TheWingedPig

New member
הנה

אני חושבת שהבעיה אצלך, שאת משתמשת באותו סוג ההצללה גם לשיער וגם לבגד... הצללה, בה האור הוא קווים דקים, לא מתאים להצללת בגדים. שימי לב לאזור שבמסגרת...ברשותך, הצללתי לך אותו מחדש, מקווה שתביני את הטכניקה...אל תשאירי שטחים גדולים באותו הגוון, ואל תחלקי את הבגד כולו לקפלים, יש אזור בהם אין אותם...כשאת מציירת קפל, הוא לא חייב בהכרח לחצות את כל הגוף, אלא להעצר איפשהו ב"אמצע הדרך", את פשוט ממשיכה אותו בגוון יותר בהיר ויותר בהיר וכך האלה, עד שהוא משתלב בהמשך הבד. שימי לב לפיקסלים כפולים, במיוחד בשרשרת... סימנתי לך בירוק את אזור הכתף, שבו אין קפלים, וגם באזור שמתחת לכתף (הכיוון בקפלים הוא הפוך). אם השרוול הוא רחב ונופל, לא יהיו בכלל קפלים בצד החיצוני של היד (מה שמתחת לכתף), כי כובד השרוול ימשוך את כל האזור כלפי מטה, והוא יהיה חלק... ולא חובה להשתמש בכל הפלטה, כשאת מציירת בגד. שימוש בגוונים הכי בהירים פה נראה לי מיותר, כי אין לבגד "ברק", כמו בשיער...מאוד ממליצה להוריד את הגוונים הכי בהירים... ובקשר לחלק האפור, אם זה מכנסיים, ההצללה לא נכונה, ואם זו חצאית, הקפלים יהיו לרוחב, לא לאורך... אם הסתבכת בכל ההסברים שלי, אני אנסה לעזור באופן יותר מפורט...יש לך איי סי קיו?

../images/Emo188.gif../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif../images/Emo184.gifדולי!

בייס אפיטצ'ו, לא גמורה ...ואני לא אגיד מי ציירה אותה

Xx Me xX

New member
../images/Emo220.gifדולריה

לא להתייחס, בבקשה, לנעליים. והמכנסיים בעע. וגם השיער. החולצה איכשהו בסדר...

LaLaPoP

New member
דולי שלי ../images/Emo119.gif../images/Emo187.gif ^___^

אתן יכולות לעזור לי להצליל את השיער אני לא מצליחה אני עובדרת עליו המון ולא יוצא טוב אפילו מהטיוט'
תעזרו לי עם השיער המחורבן
אני לא מצליחה
ותגידו לי עם החולצה יצאה טוב...בייס מגרפיק דולז..
למי שתעזור :]

Xx Me xX

New member
../images/Emo220.gifתגובית ../images/Emo6.gif

בגלל שאין לי כוח להכין קובץ, אני אכתוב.
שיער
הצורה יפה, מה זה הלבן באזור המצח, פוני? מצלילים את השיער במתכונת כזאת: שביל+שורשים-כהה השיער עצמו-באמצע (לא כהה ולא בהיר) נקודות הברק-בהיר עד בהר מאוד.
הגופיה
צורה יפה, אבל ההצללה בכלל לא נכונה. כפלים הם מעוגלים ולא ישרים.
מכנס
הצורה יפה, אין צד אחורי למכנס :-O

למעלה