הנה
אני חושבת שהבעיה אצלך, שאת משתמשת באותו סוג ההצללה גם לשיער וגם לבגד... הצללה, בה האור הוא קווים דקים, לא מתאים להצללת בגדים. שימי לב לאזור שבמסגרת...ברשותך, הצללתי לך אותו מחדש, מקווה שתביני את הטכניקה...אל תשאירי שטחים גדולים באותו הגוון, ואל תחלקי את הבגד כולו לקפלים, יש אזור בהם אין אותם...כשאת מציירת קפל, הוא לא חייב בהכרח לחצות את כל הגוף, אלא להעצר איפשהו ב"אמצע הדרך", את פשוט ממשיכה אותו בגוון יותר בהיר ויותר בהיר וכך האלה, עד שהוא משתלב בהמשך הבד. שימי לב לפיקסלים כפולים, במיוחד בשרשרת... סימנתי לך בירוק את אזור הכתף, שבו אין קפלים, וגם באזור שמתחת לכתף (הכיוון בקפלים הוא הפוך). אם השרוול הוא רחב ונופל, לא יהיו בכלל קפלים בצד החיצוני של היד (מה שמתחת לכתף), כי כובד השרוול ימשוך את כל האזור כלפי מטה, והוא יהיה חלק... ולא חובה להשתמש בכל הפלטה, כשאת מציירת בגד. שימוש בגוונים הכי בהירים פה נראה לי מיותר, כי אין לבגד "ברק", כמו בשיער...מאוד ממליצה להוריד את הגוונים הכי בהירים... ובקשר לחלק האפור, אם זה מכנסיים, ההצללה לא נכונה, ואם זו חצאית, הקפלים יהיו לרוחב, לא לאורך... אם הסתבכת בכל ההסברים שלי, אני אנסה לעזור באופן יותר מפורט...יש לך איי סי קיו?