שד"חם
קפה|

Damn it

New member
כןכן!

מגניבות בטירוף! אני מתה עליהן.
בדיוק עליהן חשבתי, כי לפני זה ראיתי את השרשור לבוש שלך ומה שכתבת ואת התמונה. הן מדהימות!

LudaGirl

New member
את יכולה יותר

לדעתי. יש המון קלאשים בכפלים בחולצה. כלומר, יש כפל שפשוט נתקע פתאום בצבע אחר. והפלאטות לא טובות כל כךלדעתי. יש להן ממש מעט צבעים. הנעליים אחלה אבל. וגם הצורה של החולצה והמכנס. תסיימי אותה ואגיב יותר בהרחבה

InvisibleTouch

New member
זה די סגנון ההצללה שלי.:/

אני לא אשנה את הפלטות, כי אני אוהבת לעבוד עם 3 גוונים. אז רגע ההצללות לא טובות? את יכולה להסביר לי יותר במדויק?

../images/Emo187.gif

הג'ינס לא נראה כל כך ג'ינסי, יותר כמו מכנס ממ... הנעליים חמודות את החולצה אהבתי, אבל משו לא מסתדר לי בכתפיים - אני חושבת שזה גבוה מדי היא די ריקה, יהיה נחמד אם תוסיפי לה איזה אביזר ושיער בכחול/שחור "סיני" יתאים
נעמה

InvisibleTouch

New member
שינויים ושטויות.

לא הצלחתי לעשות מנומר
, אז עשיתי UGG :) האאממ. אני אצליל את השיער. מתישהו. תגובות אניוואן? [אל תשימו לב לשטויות שעשיתי בוורוד. זה אמור להיות התחרה כזה];

Damn it

New member
וואו אמ.

זה נורא יפה^^ הUGG עצמן יפות, אבל הן לא מתחברות לי כלכך למראה הוויקטוריאני העדין הזה. גם סתם נעלי בובה בצבע בז' עם נגיעות ירקרקות יהיה חביב. אבל איך שבא לך^^. הג'ינס מקסים! והתחרה מוסיפה המון^^.

InvisibleTouch

New member
אני יודעת שה-UGG לא קשורות,

אבל התקשיתי עם הנעלי בובה
. אולי תעשי לי קווי מתאר כפרעליך?|פאפיפייס| תודה רבה רבה וזה.:)

LudaGirl

New member
בובת נשף!

טוב, החלטתי לא מזמן לעשות בובות של כל שמלות הנשף של חברות שלי. בינתיים עשיתי ארבע. טוב, 3 וחצי כי השמלה שלי וחצי מוכנה. הבייסים כמובן של DHF עכשיו, העיצוב, כלומר איך הבגד נראה, לא שלי. אלו השמלות המקוריות שלבשנו. אני יודעת שמותר דולי אחת לשרשור, אז תגיבו על הבובה עם השמלה הכתומה, הכי אהבתי אותה, היא יצאה ממש יפה. וככה לאקסטרה גם הוספתי תמונות של השמלות המקוריות.

לgot mik

ראיתי את הדוליז האחרות לתחרות וכמעט התייאשתי, אבל היא כבר מוכנה. בייס over the moon אני כבר מגיבה לכולן

המממ... נקרא לזה קרדיטים

הטיוט' לאולסטאר של שירה (או לפחות ככה אמרו כשהעלו אותו לפורום)
והטיוט' לחצאית (פעם ראשונה שאני מציירת חצאית^^) מקומונת דוליז כלשהי

שלי

היא אמורה להיות דמות פנטזיה כזאת בסגנון ספרים כמו רומח הדרקון, עולם הדיסק ושל טולקין. הבגדים שלה זה כאילו מבד זהב. XP עדיין אין חגורה, השארתי שם מקום באיפה שהקווי מתאר הכפולים מאוד למעלה במכנס. איך כדאי להצליל חגורה? ולא יודעת איך עושים גלימה, מישו יכול להסביר לי? נסיתי הצללת רשת בשיער, אני חושת שלא ממש הצליח לי, איך לשפר? אבל בסך הכל, אני ממש אוהבת את החולצה. פלטות לבגדים של קסנדורה, פלטה לשיער לא יודעת של מי, זה מהשירשור פה.

dinora12

New member
../images/Emo210.gifבואי נראה..

תיקנתי לך(טוב תיקנתי קצת יותר מידי) מצטערת שלא נתתי לך לעשות בעצמך סורי..השגשתי לך את הגלימה שמסביב לצוואר ואת המגיניי זיעה בידיים הסוף של הגלימה לא יצא לי משהוא אבל אם תצלילי נכון לא ישימו לב לזה השפיצים בנעליים היו מיותר אז הורדתי-תחזירי עם בא לך ועוד פעם-מצטערת

dinora12

New member
../images/Emo210.gifאה והקובץ../images/Emo70.gif

הינה ההודעה עוד פעם: תיקנתי לך(טוב תיקנתי קצת יותר מידי) מצטערת שלא נתתי לך לעשות בעצמך סורי..השגשתי לך את הגלימה שמסביב לצוואר ואת המגיניי זיעה בידיים הסוף של הגלימה לא יצא לי משהוא אבל אם תצלילי נכון לא ישימו לב לזה השפיצים בנעליים היו מיותר אז הורדתי-תחזירי עם בא לך ועוד פעם-מצטערת

השפיצים היו בכוונה

וזה אמור להיות נעליים ללא עקב, כזה כאילו רק עור או משו כזה, וזה לא מגיני זיעה, זה צמידים. >< ואני עדיין לא ממש יודעת איך לעשות גלימה.. אני יכולה סתם להצליל אותה אבל מה ההיגיון בזה? כאילו, איפה לעשות קפלים אם צריך וזה.. אבל תודה בכל זאת.

dinora12

New member
../images/Emo210.gifקשה להסביר

לעשות קפלים של גלימה זה מסובך להסביר..אני יסביר לל בקצרה(אם תביני,תביני) אם את רוצה לעשות קפלים נגיד את צריכה להצליל איפה שאת רוצה לעשות קפל לא פשוט לקחת את הצבע הכי כהה בפלטה ולעשות קו(המבין יבין) שזה גם אפשרות למתחילים(אבל יוצא די רע) למדתי את זה מזה שהסתכלתי(טוב טוב) על דוליז של אחרות אם תסתכלי גם את תלמדי דברים..

למעלה