שד"חם
קפה|

../images/Emo187.gifהשמאלית

|החפירה| את השיער והפרצוף את ציירת, נכון? ממש יפה הגבות נראות לא ממש הגיוניות. כאילו, אפשר לסדר ככה גבות, אבל בדר"כ הגבות עגולות יותר השיער ממש ממש יפה
את הז'קט/חולצה לא רואים כמעט בימנית, זה משתלב עם השיער הלבן
זהו|סחפירה|

miss Panic

New member
../images/Emo28.gifסוף סוף סיימתי אותה! ../images/Emo178.gif

אני יודעת שזה מכוער אבל זה מה שיצא לי.. אם אפשר רק תגובות קטנות לפני שאני שולחת לתחרות? תודה ^^

shanchan

New member
היא ממש מגניבה ומיוחדת!

הבעיה היחידה היא שהחלב נראה יותר כמו מים, יכול להיות שזה בגלל שרואים את הקש שבתוך הכוס (לא אמורים לראות אותו כי חלב לא לגמרי שקוף).

miss Panic

New member
../images/Emo28.gif תודה ^^

את לא הראשונה שאומרת לי שהחלב נראה כמו מים, אבל אני פשוט לא יודעת איך לתקן את זה.. הורדתי את החלק של הקש בתוך החלב ועוד כמה שינויים קטנים, עכשיו זה נראה יותר טוב?

black lady XP

New member
^^....

על פי תמונה.. לגוט מילק תגובות,בבקשה?:[ זו אמורה להיות קלי קלארקסון><לא דומה..:((

o0Invisible0o

New member
קצת נסחפתי...

אבל בגדול רציתי להראות לך איך לצייר פנים בפרופורציות נכונות.. בציור המקורי- השפתיים גדולות מדי, העיניים גבוהות מדי וקרובות אחת לשנייה, האף חסר צורה, לפנים אין מסגרת בצורה כלשהי..ואין צוואר. מלבד זו, צבע השפתיים אינו ריאלי וההצללה בכל חלקי הפנים, אינה אחידה, אינה מדוייקת. האם השקעת מחשבה שהצללת? בדוגמאות השונות הראיתי איך לחשב פרופורציה נכונה ולמקם את כל אברי הפנים. ובנוסף איך להצליל- איפה נמצאות נקודות האור בפנים. וצבע קצת יותר ריאלי של שפתיים. מקווה שתביני מההסברים, ושלא תעלבי. רק רציתי לעזור.
מניחה שכבר לא תשני, כי השרשור נפתח מחר..אבל תלמדי להבא.

black lady XP

New member
../images/Emo80.gifתיקונון

תקנתי^^... אני כנראה אגיש היום בערב או מחר..נראה מה יצא..אני מקווה שיגיבו לי עד אז..
על התגובה וזה ממש עזר לי....ושחכתי לציין ואציעין זאת שוב-כאן-היא לא הייתה גמורה וגרסא הזו גם.. זה דיי מבוסס עלי...אז יש שתי גרסאות:גרסא אחת לתחרות גוט מילק
והשני לתחרות אני^^

black lady XP

New member
אני יודעת...

ניסיתי לעשות משל עצמי..וזה מה שעשיתי וזה נראה ככה;(...

../images/Emo105.gifגם את שחכת ? ../images/Emo4.gif

הדולי ממש מגניבה. ריקנית נורא.
הכפלים בסוף של החולצה קצת לא מסתדרים... נראה לי שצריך להוסיף עוד גוון בג'ינס. או עוד שניים. זהו
ואל תאיימי בנידויים

InvisibleTouch

New member
מי שעושה לי "../images/Emo11.gif" מנודה.../images/Emo11.gif

>< תודה רבה^^. עזרת לי המון. אני עוד אוסיף לה דברים, אל דאגה^^ את הג'ינס אני די אוהבת ככה. סימטריה והכל, אני עצלניתP: על החולצה נעבור:p

מ א י ו

New member
בעייני זה מקסים../images/Emo122.gif עיצוב יפה ממש

התגובות מוזרות, כנראה שאת מוכשרת הרבה יותר><
:] ותעשי לה שער חום בקוקו גבוה דיי קצר...

Damn it

New member
וואו, החולצה יפייפיה^^.

ויקטוריאנית כזו, אופנתית D: נו מה, את תמיד עושה דוליז כאלה פאשן מדליקות ^^. נכון יש את הקטע הנפוח בשרוולים? מה דעתך לעשות עליהן תחרה? אבל אמיתי שכזו, לא סתם כמו שעושים משובץ בלבן. ואולי סיכה כזו מגניבה על הדש, משהו ויקטוריאני. אבל לא נינט~~!!! גלימות ועניינים. והנעליים לא מתאימות לי לכל המראה
אולי נעלי בובה מנומרות? פאק, זה יהיה מדליק כלכך! הג'ינס מקסים. ההצללה מהממת, וסימטריה איס פאן! אל תקשיבי לאף אחד
. רק אממ לעגל מעט בקצה, וזהו? אה ובצד אחד יש אור ובצד השני אין
אממ זהו. איזה תגובה חנפנית וחופרת>< אה ואפשר להציע משהו? לעשות לה איפור חיוור כזה, ואז ממש להגדיש את העיניים או השפתיים. נגיב שפתיים ורודות-חיוורות ואז איפור מעושן מדליק ירקרק-כתמתם. או ההפך, צללית לבנה ואודם בורדו. טוב אני טיפשה><;.

InvisibleTouch

New member
וואו תודה כלכךD:

אני עוד אעשיר אותה:) הנעליים ככה בגלל שהורדתי לה את הרגל בטעות וסתם עשיתי משהו מכוער לבינתיים
. מנומרות? נמנמ. כן נשמע טוב^^ חכי אני אעלה את הנעליים שיש לי ותגידי לי אם לזו הכוונה^^. אני אעגל. בצד אחד אין אור כי לא הייתי בטוחה בגרסאותP: מגניב ששמת לב. רעיונות טובים, תודה רבה:)

למעלה