שד"חם
קפה|

miss Panic

New member
למה החלון שלי פתוח ויורד גשם?

לגוט מילק, עוד גירסא לשיער כי סתם בא לי P; אני צריכה איזה רעיון להוסיף כוס או משהו שכתוב עליו 'גוט מילק' או סתם איזה בקבוק חלב, קיצר, אני צכה רעיון P; ~המשך בקרוב~ תכף מגיבה לכולם..

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifאוווו ג'יזס../images/Emo99.gifהימיניתתת

ולשנות את הצבע של המעיל[?] לצבע חום שחור כהה כזה נראלי יתאים לשיער הזה יותר P:

miss Panic

New member
../images/Emo28.gifOOOOOOOOOOOO:

איזה מחמאה! ועוד ממך! ~סתומה~ הווממ, תודה D: [אבלאבל מה יפה בזה, מה?;;;;;;;; ] אני אנסה O: תודה שוב ^^

miss Panic

New member
../images/Emo28.gif ושוב-OOOOOO:

הוווו, תודההה DDDD:
[אבלאבלאבל זה לא מדהים;(]

Scratched Blond

New member
ואוO:

שתי הגרסאות ממש יפות! אבל אם את לוקחת את הבלונד אז תשני גם את הגבות לבלונדיניות

Damn it

New member
WOW'!

השיער נראה ממש אמיתי שכזה! אממ היא נראית מעט שמנמנה. לא שזה רע, אבל אם את רוצה להרזות אותה, אני מציעה להצר את החלק מהעיניים עד הסנטר בצדדים. עוד שוונצים בשיער? והחלק הלבן לא נראה מוצלל... והוא גם צריך לגלוש קצת על השפה. היא הרי שותה מהפה, לא מה... אממ דבר שמעל לפה.

miss Panic

New member
../images/Emo28.gif DDD: תודה

אאבלאבל הוא נראה כמו גוש כזה
אני יודעת שהיא נראת שמנה אבל אני מנסה להצר לה את הפנים וזה רק מתעוות, אז אם תוכלי להראות לי או משהו אני אשמח ^^ השפם חלב כן מוצלל, ותיקנתי.. וסידרתי קצת את השיער..

TheWingedPig

New member
השיער נראה נפלא, מאוד אמיתי

אני חושבת שאם תצלילי טוב מתחת לקו הסנטר, הפנים ייראו יותר רזות, ובכל אופן צריך להצליל שם... אבל אם את עדיין רוצה לשנות את מתאר הפנים, אני יכולה לנסות להצר אותו...

miss Panic

New member
../images/Emo28.gifתודה D:

אם תוכלי היום לעשות את זה לפני שבע אני אשמח.. אבל כבר נראה לי שמאוחר מידי, בכל מקרה תודה ^^

LudaGirl

New member
יש סוף סוף

יש המשך. זה ממש יפה. רק שנראה לי שהשיער מתחיל קצת גבוה מדי. כלומר, המצח שלה קצת גדול מדי.

למעלה