חפירות זה אנחנו.
כמו דנה, גם המשפחה שלי נורא חילונית. אנחנו לא חוגגים מסורתי חגים, לא בונים סוכה או עושים סדר וכו'. אני כן מתחפשת ואולכת סופגניות ומצות אבל בגלל שזה חלק מהמדינה. וסופגניות זה טעים ואני אוהבת להתחפש. @_@;; ותאמת, המשפחה שלי לגמרי לא יהודית. אנחנו אוכלים חזיר... וכן אמ אל תתנפלו עלי או משהו. לא נולדתי בארץ, וההורים שלי גם לא נולדו פה. והם אכלו חזירמאז שהם קטנים... ואני לא יודעת מה אני מנסה להגיד פה -__-. אני כן מאמינה שיש משהו שהוא אמ. "גדול ונשגב" [?] מאיתנו. לא בהכרח 'אלוהים'. בתנ"ך אני לא מאמינה. הרבה פעמים אני ושבת בכיתה ומתעניינת בשיעויר תנ"L, מקבלת ציונים מעולים במבחנים ובכללי, אבל רוב הפעמים אני פשוט יושבת וחושבת לעצמי "איך זה הגיוני?". שוב, דעתי הכנה
. מה עוד? לפעמים יש לי תחושה של "הכל נכתב מראשוזה אמור לקרות" אבל לפעמים לגמרי הפוך. משהו מוזר אחושרמוטה
. ולדעתי זה ממש מפגר שכל הערסים, מילה שניה שלהם זה "באלוהים". בקשר לתאריך [חח ספיר, מעתיקנית וויכוחים מאופנה
] אני סופרת לועזי. וגם חוגגים אצלנו לפי התאריך הלועזי. פשוט כי ככה זה בכל העולם, וכמו שכבר אמרתי שככה הורגלתי. כתבתי ככה רק בכיתה א' אולי. כי הכריחו אותנו. אבל אח"כ מהר מאוד הפסקתי. בקשר להיא שכתבה שהיא נסיכה או משהו כזה, אני חשבתי לעצמי "WTF?" כי זה לטעמי פשוט מתנשא. ונכון שזה בא מ"טעמי דת" וזה אבל בשבילי זה בולשיט. וגם הרבה פעמים המורה שלי לתנ"ך [הקודמת] הייתה ממש מדברת בהתנשאות. "אנחנו יהודים, העם הנבחר, צריך להתנהג באצילות." משהו כזה. עזבו את זה שהיא הייתה קוקסינל הומופובי. ועזבו את זה שזה לא הגיוני. :] חוגגת סילבסטר. אצלנו זה ביג-אוף-א-דיל. עושים ארוחה ענקית. שותים. אבל אנחנו חוגגים לפי שעון מוסקבה. יעני שותים ומברכים וזה בשעה 11 של ישראל
. בקשר ליום כיפור. אני לא צמה. לא יודעת למה. אולי מבחינה דתית, אולי מבחינה שאני פרה -__-. אולימבחינה רפואית [שאם אני לא אשתה/אוכל אני אתעלף/יהיו לי בעיות נשימה שיצריכו מיון. וזה]. |סחפירה|. קראת? הגבי :].
כמו דנה, גם המשפחה שלי נורא חילונית. אנחנו לא חוגגים מסורתי חגים, לא בונים סוכה או עושים סדר וכו'. אני כן מתחפשת ואולכת סופגניות ומצות אבל בגלל שזה חלק מהמדינה. וסופגניות זה טעים ואני אוהבת להתחפש. @_@;; ותאמת, המשפחה שלי לגמרי לא יהודית. אנחנו אוכלים חזיר... וכן אמ אל תתנפלו עלי או משהו. לא נולדתי בארץ, וההורים שלי גם לא נולדו פה. והם אכלו חזירמאז שהם קטנים... ואני לא יודעת מה אני מנסה להגיד פה -__-. אני כן מאמינה שיש משהו שהוא אמ. "גדול ונשגב" [?] מאיתנו. לא בהכרח 'אלוהים'. בתנ"ך אני לא מאמינה. הרבה פעמים אני ושבת בכיתה ומתעניינת בשיעויר תנ"L, מקבלת ציונים מעולים במבחנים ובכללי, אבל רוב הפעמים אני פשוט יושבת וחושבת לעצמי "איך זה הגיוני?". שוב, דעתי הכנה