שדח"ם!

o0Invisible0o

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

התאהבתי בשיר הזה!
http://lyrix.us/lisa-loeb/stay-i-missed-you.html ולעצלניות.. סטיי של ליסה לוב..
אין לי מושג מי זאת..
נמנ. שיר טוב.
זהו..אני עולה לישון..בקרוב..
><

o0Invisible0o

New member
|מכורה|

And you say I only hear what I want to I don't listen hard I don't pay attention to the distance That you're running or to Anyone anywhere I don't understand if you really care I'm only hearing negative, no no no- bad​
*מפסיקה להגיב לעצמי*

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif אני אוהבת אתכן. ../images/Emo13.gif

ו.. אממ. זהו.
ממש היה לי חשק לומר לכן את זה
בין אם אתן מאלה שקרובות אליי יותר בפורום ובין אם אתן לא. כל אחת עוזרת ליצירת האווירה הנפלאה והמחממת בפורום הזה שהוא בעצם כמו עוד בית בשבילי, ואני מבלה בו כל כך הרבה זמן. ממש כיף לי פה, ואני מקווה שאני אשאר פה עוד המון וגם כולכן.
אז.. זהו. טיהי. איזו שפיכת לב P: נו. אני באמת אוהבת את כולכן
ממש ממש. :] ואני כבר לא יכולה לחכות למפגש. ממש לא יכולה. :]] לילה טוב, אהובות.

האגוש

New member
מי גאונה?!?!

מי קיבלה 100 בבגרות במתמטיקה?!?! אנייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יאיייייייייייייייייייייייייי אני כל כך שמחה

DaRk ShinES

New member
פשש יפה כל הכבוד../images/Emo24.gif

בוא נגיד שאני צריכה את המועד ב' שאני הולכת לעשות יום חמישי

האגוש

New member
תודה לשתיכן!! ../images/Emo25.gif

סיוון! למה מועד ב'? כמה יחידות?
אני 3 אבל עדיין אני מתלהבת חחחח

Girl From Mars

New member
שאלון 006?

אל תרגישי רע, רוב הילדים מ-5 יחידות בשכבה שלי יהיו במועד ב'.

PinK inK

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo174.gif../images/Emo2.gif

לא נכון.את טובה במתמטיקה..זה לא טוב..
100 זה רע..תתביישי לך *קנאה*

../images/Emo15.gifשלומ.

*קופצתלביקור* הו כן. אבלא ני לא אהיה פה מי יודע מה זמן. זה רק בגלל שאתמול הקאתי וכמעט התעלפתי>< אז היום אני לא הולכת. הפסדתי ערב תרבות-בוגרת
ויום הכנה ליום ספורט-ערב ג'יפה
נמנמ. אני אלך בערב. אני חושבת. הייתי אמורה ללכת היום למימדיון(
), ואני במחזור
. אבל זה לא משנה למפקד בוגרת. והוא גם די צודק, לא משנה כרגע>< יש עוד מישהי במחזור, והיא נתקעה לבד כי היינו אמורות לשבת ביחד ולא להישתעמם, מסכנה. טוב, ממילא הם רק מסתובבים ומשקים חניכים מפגרים
הממ. הי?

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gifהי.

או..רק עכשיו,אחרי שקראתי 3 פעמים ועמדתי לשאול אותך על זה הבנתי את "משקים חניכים מפגרים" תרגישי טוב

../images/Emo176.gifשלום אנשים!!../images/Emo176.gif

מה קורה??? אני חדשה פו בכל העסק. אז אין לי מושג מה בדיוק עושים בפורום לדוליז! הגעתי לכאן דרך המדריך השלם לדוליז בגלל שהמחשב לא הציג את התמונות... אני אשמח אם מישהו יעזור!!! פליז!

../images/Emo15.gifעהאהע.

אוקי. כולן יודעות מי זאת מיכל מואה נומי? כןכן? המנהלת הראשונה?! נחשו מה. כןכן. היא משהו כמו הדריכה אותי בטיול פסח. העאה. ולא ידעתי. נמנמ. היינו חוליית יחף, ישן-חדש-פרדסייה. והיא הייתה שם. בפרדסייה. שיט. הייתי יכולה לסגוד למגניבה

למעלה