שדח"ם!

000יובל000

New member
אהה../images/Emo99.gif

אני כבר חסרת סבלנות!!! אבל מביאים לי את זה יום אחרי כי הזמנתי את זה באינטרנט ועכשיו אני מצטערת על זה כי אני נורא מפחדת שזה לא יגיע פתאום.

6!!!!!!!!!!!

רוב האנשים בישראל מקבלים/קונים רק ב-17, כי כמעט כל החנויות לא פתוחות בשבת:| אה וגם אלה שהזמינו מקבלים ב-17. יאיאיאיאיאיאאיאאיאיאיאי 6 ימיםםםםםםם ^____________^

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif חוח. ../images/Emo12.gif

האמ משפצים לנו עכשיו את המטבח והייתי לי ממש שיחה הזויה עכשיו עם אחד הפועלים
: פועל: איפה יש לכם גומי? אני: גומי? איזה גומי? פועל: גומי... גומי רגיל. אני: למה אתה צריך גומי? פועל: לנקות את הרצפה. אני:
פועל: הגומי בשירותים? אני:
פועל: גומי... כמו מטאטא, רק גומי. אני: אהההה! אתה מתכוון מגב? פועל: כן, כן, מגף.

Nagboom

New member
XDD

מה, הוא סיני? XD לנו היו פועלים סינים, גנבו לאח שלי את הכסף! 700 שקל! תשמרו לכם!!!

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif חא, הוא ערבי ../images/Emo12.gif

לכן הוא אמר מגף ולא מגב ><

M o o M o o

New member
אעעעעD:

חזרתי עכשיו מהממדיון עם הנוע"ל, היה ממש כיף D:. ואני אלך למחנה :]].

../images/Emo15.gifהו.

ולחשוב שהייתי איתך שם, (טוב נו, מכריחה אותך לשתות מג'יקנים יותר מאשר איתך><), אם לא הייתי חולה מזופתת עם רגשות אשם

M o o M o o

New member
תרגישי טוב../images/Emo13.gif

את לא יודעת איזה תורים היוווו]: לא עליתי על אף מגלשה ועל האבובים איכשהו עליתי
כל הקייטנות וכ-ל הנועל הגיעו, בעע, אבל הבריכה גלים הייתה ממש כייפיתXD קפצתי על הגלים והתבעתי חברות ^______^

../images/Emo15.gifחח, כן:]

אל תגידו לאף אחד מהבוגרת שאני אומרת בדרים מהישיבות, כי אין לי מושג אם אי אמורה לא לומר לך, אבל היה ידוע מראש שלא יהיה לכם זמן>< היו כאלה שהתלוננו על זה שנמצאים בקן בשתיים כבר, אבל בעצם, אם חוזרים מאוחר אז זה סתם מריחת זמן. ומה, היה כיף לא?:p בעע. אני רוצה לקןןןן

GalGul000

New member
סאפיר.

סאאאאאאאאאאאפיר! אהובה! אני כל כך מצטערת שפספסתי את היומולדת שלך.... לא הייתי פה.... המון המון מזל טוב!!!!!! את כל כך מתוקה. כל כך מדהימה! אני רק רוצה לאחל לך המון המון אושר.. אהבה! [הגיע הזמן שתספרי לי על ה"הוא"
] והמון בריאות. תמשיכי להיות ילדה מדהימה כל כך... אל תתני לשום דבר ולאף אחד לשבור אותך. אוהבת אותך כל כך,
גל.

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifאני לא ../images/Emo3.gif.

כי פעם אחת שאח שלי סזגר אותו המחשב הלך כפוט. נכנסו וירוסים,רמסו את האינטרנט,פיקששו את הסימס והמחשב בקושי מתעושש. ואין סימס
.

למעלה