שדח"ם!

Shusho

New member
שדח"ם!

סתם לא זה
. אבל תודו שעבדתי עליכן למרות שתהיתן למה אין תמנון בכותרת.

GalGul000

New member
שובבה ../images/Emo3.gif

עומד לעבור עלי לילה ארוך ועצוב בטירוף. רוצה חיבוק

8ar8ie

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif../images/Emo186.gif../images/Emo153.gif

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

רק אחד את רוצה? גרר. :[ את מוזמנת לשתף אותי, או לצרוח אליי שאני אדחף את האף שלי למקום אחר, הו כן. P: הוציאי עליי את עצבייך! נו. |: :p אני אוהבת אותך, בחיי.
את תחסרי לי נורא במפגש..

גל, כפרע../images/Emo25.gif.../images/Emo181.gif

לא הייתי בפורום כבר כמה ימים [ בגלל שהאקסולר לא בסדר]. טוב בכל מקרה. היום פתאום ראיתי מלא הודעות שלך שאת עצובה וזה גרם לי לעשות פרצוף כזה -->
. אז בבקשה תספרי לי מה קרה. ואת יודעת שאני תמיד שם לצידך כפרע:]]. ואת יכולה לספר לי הכל ואני אנסה לעזור לך:) אני אוהבת אותך מ-א-ו-ד
! אז דברי איתי כפרע טוב? אוהבת תמידתמידתמיד. יהב:)

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifלמה???? ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

GalGul000

New member
כפרות ../images/Emo9.gif

מדהימות. כולכן. סתם.. עוברת עלי תקופה קשה. מאוד..... יש דברים שאני פשוט לא יודעת איך להתמודד איתם. אני נפרדת עכשיו מהאנשים שאני הכי אוהבת והכי מעריכה בעולם. אני פשוט מעריצה כל אחד ואחד מהם. והם עוזבים אותנו... ואני לא יודעת איך להתמודד עם זה. כל כך קשה לי.

917635

New member
החלטתי להשאר.../images/Emo41.gif../images/Emo176.gif

במילא זה לא ישנה לה...

broken winges

New member
הייתי בשבוע חופשה

והפסדתי הרבה ... אין לי גמד.... והפדתי כלמיני דברים אבל לפחות עליתי לטופ מודל! אה והבובה שעשית לפרויקט תיאור בזוגות נמחקה בזמן שלא הייתי ואתן הייתן חסרות לי! ואני לא בטוחה אם אני אבוא למפגש רוב הסיכויים שכן... אבל אני מרגישה די רע..
חיבוק?

בטח שלבוא..

את לא אמורה בכלל להתלבט.. ספירע מה עם הגמד ענק כבר יצאה השבת..?

CoW MiLk

New member
אוחחח די תבואו.../images/Emo176.gif../images/Emo180.gif

גם אני בהתחלה התלבטתי. תבואו, מה יש לכן להפסיד? מקסימום אם לא תהנו תלכו הביתה. אני מאוד רוצה ששתיכן תבואו :].

Radio Joe

New member
But... Baaa ;|

I don't wanna cry for the 1,000 time :/ And than everyone says i'm tzumi. I hate going to mufgashim and than go home with red eyes :/

למעלה