שדח"ם!

../images/Emo45.gif

מה אני עושה עכשיו?
כנראה שכמיטב יכולתי, רק מעניין עד כמה אני יכולה
כמובן, בהצלחה לכולן

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo103.gifP:

מישהי ראתה סרט טוב בקולנוע בזמן האחרון? ולא את מדגסקר
?

Painted Fairy

New member
כל המקוריות והמאגניבות-לכאן../images/Emo3.gif../images/Emo126.gif

יופי ^_____^ תנו לי רעיונות לעיצוב לאתר! דברים מקורייים
תודה

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif ים!

קיצי ומאגניב. בגווני כחול, הכל. התפריט וזה, מלמטה. שני שליש מכיוון למטה כחול וים וזה P: ואז בשליש העליון חוף. ודולי! בחוף! P: |מתה| אז אני לא מקורית. בייט מי

Girl From Mars

New member
אתר?../images/Emo12.gif

אממ... אממ... אממ... אממ... האייקון המאומץ שלך זה המברשת, אולי תעשי שזה יהיה עיקרון העיצוב? הרקע צבוע כמעט עד הסוף... ואז יש משיכה אחרונה - למשל הכל ירוק ואז יש איזה חצי פס לבן ועל הלבן נוזל צבע ירוק, ואז יש שם דלי עם מברשת בתוכו או סתם מברשת באוויר... ואז ליד כל הכפתורים יש מברשת מסוג מסויים או מברשת קטנה כזאת.. או שבעצם הכפתור זה המברשת. טוב אני אשתוק עכשיו.
ואפשר קישור?
עכשיו אני באמת שותקת.
*שותקת*

Painted Fairy

New member
תודה../images/Emo3.gif../images/Emo126.gif

גם לך נעמה
^^ אני אזכור את הרעיונות שלכן ואולי אני אנסה סאמדאיי.
ועכשיו לינקקקקק!!!!11 P: www.cherryinthesnow.tk

Painted Fairy

New member
השעווה לא קופצת../images/Emo7.gif../images/Emo126.gif.

אז אני צריכה עזרה. ואני אבקש אותה פה. ואתם תאלצו לסלוח לי
. אני לא מצליחה לעשות רגע שקוף באנימיישן הבייב שלי
. הדבר הזה שצריך להיות מסומן ב-V - אכן מסומן. והכל כפי שהוא אמור להיות. נראלי
. עזרהההה!

tamaguchi girl

New member
אולי אני יודעת..

וזה רק אם את משתמשת בנוסף בפיינט שופ: אם את פותחת קובץ גיפ בפיינט שופ ומעתיקה אותו ישירות לאנמישיין סביר להניח שזה לא יתן לך [ככה קרה לי]...ומצאתי לכך במקריות פתרון: שהקובץ עוד בפיינט שופ תלחצי במקלדת על ctrl+shift+0 [קטרול+שיפט+אפס] ואז תעתיקי אותו ישירות לאנמישיין ועכשיו תסמני את הוי ועכשיו זה אמור לעבוד לך [[= לי זה הצליח. בהצלחה ומקווה שעזרתי ושהבנתי את הבעיה שלך

2ofir

New member
אני מאושרת../images/Emo13.gif../images/Emo2.gif

ויש לי 2 סיבות..אם באלכן לשמוע:) לפני 4 ימים החתולה שלי(בת 17 טפו טפו טפו) חזרה הביתה עם נקע...ואז אחרי 4 ימים היא נעלמה..ואז אבא שלי ואמא שלי אמרו לי כשחתולים זקנים הם הולכים למות רחוןק מהבית..ואני הייתה כל כך עצובה.. אבל היום, בערה, אני פתאום שומעת ילללה.....וזאת היתתה היא היא חזרה והייתי כל כך מאושרת!!!:) ועוד משו כי כיף לזבל לכן במוח:) נרשמתי לכזה דבר ששולח לי מידע על אודישנים, ושמתי תמונה שלי, וזה שלח לי להשתתף בקליפ בלי אודישיין של אבי מסיקה(פינוקיו/ילדים גדולים), בלי אודישיין, בתל אביב, וכנראה שמחר אני הולכת:)! --- טוב אז אחרי שזיבלתי לכם תמוח, אני מאחלת לכן שבוע מהמם!

o0Invisible0o

New member
שמחה בשבילך!../images/Emo9.gif

וסתם ככה..
החתול שלי הלך, חזר ועדיין מת.
אבל שלי היה חולה..
שלך רק כי היא חלתה..שמחה שהיא חזרה!
ואממ את רוצה להשתתף בקליפ של אבי מסיקה?><
אז תהני!

o0Invisible0o

New member
../images/Emo122.gifאממ..5,6? משו כזה..

לא כזה זקן..הייתה לו מחלת כליות..
זה היה ממש עצוב. הוא לא הרגיש טוב כמה ימים ואז הוא כבר ממש לא היה יכול לזוז...ולקחו אותו לבית חולים [אני הייתי בבציפר
] ואממ הם אמרו שהייתה לו מחלת כליות במשך חצי שנה..ושגם ככה לא היה איך לרפא אותו..רק השתלת כליות ולא עושים את זה בבע"ח..[משומה.
]

2ofir

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif

מסכן

למעלה