שדחם

hadasusha

New member
../images/Emo99.gifממש יפה!

-הגומיה לא מוצללת. -שיער לא מצליל על הפנים. -חולצה לא מצלילה על הגוף. -בחלק של החזה החולצה לא נראית כאילו היא מונחת עליה. תנסי הצללה שונה, תוסיפי פסי מתיחה ושיראו גם בהצללה שהיא עומדת באלכסון ולא מולנו. מה גם שההצללה על הגוף תוסיף לתחושה שהחולצה עליה. ממש אהבתי את השיער! מחכה לתוצאה המוגמרת...

תודה רבה!../images/Emo121.gif

יו, נכון! שכחתי להצליל את הגומייה.
בקשר להצללות על, אני עושה אותן בסוף- ככה אני לא שוכחת.
את יכולה יותר לפרט בקשר לחזה? לא ממש הבנתי. תודה רבה!

הי../images/Emo13.gif

אני יודעת שכבר שמתי אותה, אבל תתייחסו לאמצעית, לאיזה צבע כדאי לשנות את המשקפיים והחצאית, כדי שיתאים? ו.. היויו נראה כמו יויו?>< שיהיו שתי גרסאות, אני אוהבת גם את האדומה צהובה ירוקה. בייס שלי>< תתעלמו מהעיניים שעל אחד הפרצופים, כבר שיניתי אותן. לא מאמינה שהצלחתי עיניים נורמליות^^

P N 4 E

New member
אני אישית אוהבת יותר את הגרסא הישנה

.. אבל גם זאת יפה
אולי חצאית שחורה
היויו נראה טיפה כמו סוכריה על מקל, רק עם מקל יותר ארוך
כשזורקים יויו רואים את הצד של החוט בפרונט. נו איך אני אסביר..נמ, קובץ! הסגול זה החוט, והוא בפרונט. ככה לפחות נראה לי שזה אמור להיות

hadasusha

New member
../images/Emo45.gif+ממש יפה

אני אהבתי שיש הפרדה בצבע של הגלגלים והצבע של הסקטים- תעשי את זה גם באדום. אה.. והצבעים כן מתאימים- זה צבעוני כזה, אני אוהבת!

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo99.gif

תעגלי את הקו של היויו שיראה יותר מבולגן ולא הגיוני. וגם תעשי שיראו ת'חוט הלבן של היויו [כן, לבן.
] קצת מגולגל מסביב ליויו, זה יעשה לזה כבר ת'אפקט של היויו. מ=ס=פ=י=ק ל=ד=ב=ר ע=ל= י=ו=י=ו.
החצאית- הקווי מתאר כהים נורא, תנסי להבהיר או להצליל אותם, להוריד לא.
הגרסה האמצעית נדמה לי הכי טובה, בכלל אני בעד דוליז אתיופיות.
הגלגלים של הרולר מעוגלות מדיי. הצללות על.
אין לי עוד מה להגיב.
ממש יפה.

וואו,

דוליז מקסימות. זאת הפעם הראשונה שאני רואה אותן אז אני מצטערת אם אני חוזרת על תגובות. אהבתי את הצורה של השיער. אני מציעה להבהיר מעט את הגוון השני. המשקפיים בעלות יותר מדיי השתקפות, אני מציעה להוריד קצת את הגוונים. החולצה טובה מאוד. יותר מדיי קפלים לטעמי. אם יש לך חשק וכוח, אני מציעה את הפסים האדומים "להצר" קצת מתחת לחזה, ולקראת סוף הבטן "להרחיב" אותם. החצאית והנעליים מדהימות. בקשר ליויו, אני תומכת בזו שמעליי.

tamaguchi girl

New member
../images/Emo45.gifמסכימה עם כל מי שמעלי :)

וגם, אני רוצה להגיב על הגלגליות
זה הערה נורא קטנונית וקטנה, אבל זה מציק לי (הייתי בחוג גלגליות 4 שנים, ואני כל פעם רואה מחדש שלאנשים אין מושג איך הן נראות באמת ];) ז ההערה הקטנה שלי: צריך להיות טיפה רווח בין הגלגלים לנעל עצמה (אם זה היה כ"כ צמוד הגלגל לא היה מסתובב
). הגלגלים צריך לבלוט טיפה החוצה. חסר מעצור קדימה. הוא נמצא לפני הגלגלים ומסתיר אותם טיפה. את הגלגלים והמעצור- מחזיקים ברזלים, וגורמים לגלגלים ולמעצור להיות "באוויר" טיפה. את הברזלים צריך גם לראות.. הראתי בקובץ
איך לסדר את הצורה שתהיה אמיתית יותר
באפור-הברזלים בורוד-המעצור בבורדו-הגלגלים הקדמיים (שאותם רואים.) דולי משגעת

תודה לכולן על התגובות../images/Emo13.gif

לא ציפיתי
אבל תודה
, אני אתקן. רווית, אני יודעת איך נראות גלגיליות, היו לי כמה וגם אני הייתי בחוג>< הייתי גם שנה או שנתיים בנבחרת ובלהקה ונמאס לי, אז אני כבר לא. איפה את עצרת? ואיפה היה החוג שלך? היום יש לי סתם נעלי סקטים, אפילו את הרולרס נתנו>< הצורה של הגלגיליות לא ראליסטית, כמו שאר הדולי והנעל עצמה, בכוונה, אבל אולי אני אתקן. שני וורד, אני אתקן גם את הדברים שאמרתן. אגב שני, החוט של היויו הוא ירוק [כן, ירוק
)
סתם הצחיק אותי

tamaguchi girl

New member
*רוית ../images/Emo13.gif

נמ. אם זה בכוונה אז זה סבבה ^^ ובבקשה :) הייתי ארבע שנים בגלגליות (מכיתה א עד ד' כולל כל השנה גם בא' וגם בד'), הייתי בלהקה צעירה בשנה האחרונה אבל פרשתי בגלל שהמדריכים ומנהל המועדון התחלפו והמדריכים שלי היו ממש רעים ונטפלו אליי כל הזמן. הייתי במועדון הגלגליות בחולון, בגולדה (שנה אחת בכיתה א' הייתי בבי"ס כצלנסון בחולון, אח"כ עברתי לגולדה. וחוצמזה ששנה אחרי שעזבתי הם השתתפו בהצגה "ספיד וגלגלי הקסם" וממש התבאסתי מזה ><). האמת שאני מצטערת שלא שמרתי את הגלגליות שלי, הן היו מקצעיות וממש בא לי להחליק שוב
יש לי היום רולרבליידס (ועזבו שהם קטנות עליי
) אבל זה לא אותו דבר, זה הרבה פחות כיף ;[

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifאני יודעת.../images/Emo6.gif../images/Emo2.gif

התכוונתי שתשני ללבן.

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifמסכימה עם כולן ../images/Emo13.gif../images/Emo99.gif

הכי אהבתי את כהת [כתבתי נכון?
] העור ^^

שליי!!

בייס של לילך ויעל הנסגד
ממש ממש ממש מרוצה מהכללל!!! תגיבו.. היא למלכת היופי אז פליז תגובות בונות..

Kiti Cat

New member
../images/Emo85.gif

שיער
אהבתי
גופייה
היא ממש מרובעת ויש המון פסקלים כפולים אבל הפלטה טובה.
מכנסיים
שיטת ההצללה הזו לא כול כך טובה וצורת המכנסיים ממש מוזרה.
נעליים
אהבתי. לדעתי כדי לך להחליף בייס כי הוא מעוות את הצורה {של המכנסיים ושל החולצה}. בפעם הבאה תזכרי לרשום מאיפה לקחת את הדולי.

למעלה