שדחם

היא מקסימה../images/Emo99.gif

אין הרבה מה להגיב, כי היא נהדרת
אבל במכנסיים, אני חושבת שיש הבדלים חדים מידי בין הגוון ה"רגיל", זה שתופס הכי הרבה שטח, לבין הבהירים. אני חושבת שיעזור אם תקטיני את השטח של הגוון המרכזי (תגדילי את השטח של הכהים או של הבהירים). אוזניות - אני יודעת שרוב האוזניות באמת נראות כמו אלה שציירת, אבל כיוון שזו דולי, אני חושבת שיתאימו אוזניות גדולות יותר, נוטות לאלה שיש לשדרני רדיו, או שרק תגדילי את ה"קשת" של האוזניות, כדי שיראו פרופורציונליות לראש של הדולי. חולצת הרשת מקורית
אני אוהבת אותה

תגובה.

השיער והחולצה מצוינים. הרשת גם היא טובה. הצורה של השרוול השמאלי (שלנו) צריכה להיות נפולה יותר ולא ללכת לפי היד, לדעתי. המכנסיים מוזרים לי. הם צבועים בצבע אחד, ופה ושם יש קפלי צל וקפלי אור, והחלוקה הזו לא נראית ממש טבעית. חוץ מזה, אני חושבת שיש יותר מדיי קפלים, מה גם שבדרך כלל אין הרבה קפלים בירך (אולי בצדי הירך אבל לא באמצעו). קשת הגוונים של המכנסיים רחבה מדיי, תקטיני את המרווחים.

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifשלייי.:]] תיאור של שירע.

שהיא הביאה לי במסנג'ר, בייס מגינווביר [אומשהוכזה.
] תגובה למגיבה.O:

הו,

אני חושבת שהייתי אומרת לך לחזק את הצללת הקפלים בציור של מיקי, להוסיף ברק בנעליים ולהצליל מתחת לשרוולים, וגם הייתי אומרת לך שהפוני פשוט מושלם והחצאית והחותלות מדהימות, ובכלל, מותי, ותגיבי לי בחזרה.

מקסימה../images/Emo99.gif

כל הדוליז שלך כאלה
ממ..השיער מקסים
את אחת היחידות שהצליחו, לדעתי, לצייר את התסרוקת של פוני+קוקיות ושיער שנמשך נכון ויפה לקוקיות. את הברק בפוני אני חושבת שאפשר להמשיך קצת לאורך. ההצללה בשאר השיער ובקוקיות עצמן (+הסרטים) נהדרת
גם החולצה מקסימה
לא ברור לגמרי שזה מיקי, אני חושבת שיעזור אם תגדילי את האוזניים. יש לו אוזניים גדולות יותר (מי חולה עליו?
אני
), והן בד"כ סימן שמזהה אותו. גם החצאית והחותלות מהממות. בחותלות, אני חושבת שיש קצת יותר מידי קפלים בקווי המתאר. מה דעתך לעשות את הצורה שלהן יותר "רפוייה", כאילו הן "נשפכות" למטה? הן לא נראות עשויות מבד שיכול להחזיק בצורה כזו של קפלים. זהו, ממש אהבתי

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo2.gif../images/Emo23.gifתודה לשתיכן.:]

הנה תיקון. עשיתי את כל ההערות, אבל ת'קפלים- לא הצלחתי ממש . אני אנסה אח"כ , שיניתי רק קצת.
אה והוספתי עקב לנעל. מיד מגיבה לכן ^____^

אני חולה ../images/Emo7.gif

וכואבת לי הבטן. :( אין לי מושג מיהי ^^; היא היתה לתחרות באינטודסאט, אבל בסוף שלחתי אחרת. השמלה לא משו בכלל.. אשמח לתגובות בונות כיצד לשפר אותה. בייס.. ברור, לא? ובכל זאת- intodust.

אוף איתך!../images/Emo6.gif

כל דולי שלך אפילו יותר יפה מהקודמת. השמלה בהחלט לא משהו, לא משהו מכוער. בגלל שהיא משהו מקסים
אני אוהבת את ההצללה שלך
אהבתי במיוחד את הקפל האמצעי בחלק התחתון של השמלה. הדבר היחיד שאני יכולה להגיד זה שהקפלים נראים "זורמים", אבל הסיום של השמלה לא ממש נראה כזה. את יכולה לעגל אותו אם את רוצה, אבל זה לא קריטי. שיער - אפשר להגדיל את השטח של הברק.. ממש אין מה להגיב
בד"כ אני מוצאת מה להגיב, אבל אצלך זה "אין מילים"

תודה,

הברק הוא בכוונה, למרות שהוא לא הגיוני, ובקשר לשמלה - תוכלי להסביר? לא הבנתי. *אנוכי סתומה* P:

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo99.gifדאמט איתך!../images/Emo7.gif

גם אני משתתפת שם, ואם לא שמת את זאת , בוודאי השנייה יותר טובה. בקיצור- אין לי כבר סיכוי.
הצורה של הסרט בנעליים יותר מדיי מעוגלת כלפי חוץ. כדי שלסרט יהיה מן "נפח" צריך לעשות את הבפנים שלו, עשיתי לך שתראי איך.
כנ"ל בגדול. זה עושה את הסרט פתוח כזה ,רואים לו את הבפנים. ^.^ בשיער- הברק חד מדיי. או שתכהי בהרבה או שתעבי, או שתטשטשי, או שלא תעשי אותו בפס כ"כ צמוד. לא היה לי כ"כ מה להעיר, אבל השיטות הצללה שלך פשוט מדהימות ויחודיות!

א. תודה ^^

ב. על מה את מדברת? השמלה שלך שם פשוט מדהימה! >< לי אין סיכוי. ג. יש לי תשובה לקטע על הסרטים, אבל אני צריכה לחשוב איך לנסח אותה, ואז אולי אני פשוט אעשה מזה הסבר קבוע. בלע, בהמשך. ד. הברק בכוונה ככה, אבל הוא בהיר בגלל הפלטה.. ה. ותודה שוב. :)

Minä.

פינלנד, לתחרות של הארצות. השראה מ-Moondance של Nightwish. לפתוח בפופ-אפ. בייס מכאן. הפנים ערוכות על מנת שייראו סקנדינביות. הדולי בצייר בלבד. הרקע מאפס בפוטושופ. חלק מהצבעים ירדו באיכותם כתוצאה ממעבר הפורמט ומהמגבלה של גודל הקובץ. אם בא לכן להחכים בקשר לפינלנד, אתן מוזמנות לשרשור של הדוליז של התחרות.

../images/Emo99.gif

תעשי יותר דוליז? אני כל כך אוהבת לראות אותן
ואני גם אוהבת לראות אותך בפורום, מזמן לא ראיתי את הניק שלך, גם לא בצ'אט. אין הרבה מה להגיד על הדולי ועל הרקע
כבר מהדולי הראשונה שלך שראיתי התאהבתי (הדוליז של מלכת היופי האחרון, המתולתלות).

../images/Emo9.gifתודה רבה,

לצערי, לוקח לי לא מעט זמן לצייר דולי אחת. פעם הייתי המון בפורום, אך אני מעדיפה להשקיע גם בדברים אחרים. אשתדל, בכל אופן, להיות כאן יותר.
ושוב תודה!

למעלה