שדחם

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifאוך אני אהובת את הדוליז שלך

ואני יודעת מזה
זה כלב שחירבן... |נסקלת|

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo103.gifLOL

אתן מצחיקותP: רקיע ויאנה- כמעט צדקתן אז קיבלתן חצי נקודהD: לאה- אני כבר אמרתי לך מה זה
נכון?
הפלטות לא שלי>< שכחתי להגיד-.-'*נסקלת* של מירב
אני אצליל את הפסיםP: יאי תודה^_____________^

תגובה ברוח התגובות שלך../images/Emo13.gif

שיער- הצורה לא הגיונית, הפלטה לא טובה. חולצה- הייתי ממליצה לך לקחת בייס אחר הבייס הזה נראה מוזר עם החולצה. חצאית- לא הבנתי מה זה הקו הזה בכחול. לא הצללת טוב. נעלים-
יפות. בכנות, הבנת משהו שיתן לך לשפר את הדולי בצורה אפקטיבית? לא. אז זהו.
נ.ב. לכל הבנות שעומדות לתקוף אותי- 1. זה רק כדי להבהיר לה מה היא מגיבה לבנות אחרות, היא סתם מבזבזת את זמנה, לא חבל? הרי אף אחת לא תקח תגובה כזאת ברצינות, אולי מישהי חדשה שרק תהרוס יותר את הדולי, מחוסר הבנה של המושגים ושל ההתבטאות של קיטי קאט הנ"ל ><
2. את הדולי הזאת היא כבר שמה 10 שדחמ"ים בערך ברציפות ואף אחת לא הגיבה כמעט |: זה גם משהוD: 3. וכן, ניסיתי משהו כמו פעמיים לתת לה תגובה בונה אבל כשביקשתי שהיא תשים את הבייס הערום כדי שאני אכין לה טיוט'ים היא פשוט התעלמה, הפסד שלה. מצד שני אולי מזל שהיא לא התיחסה, מה שמראה שגם לתגובות בונות היא לא תתיחס. אני פה סיימתי

Kiti Cat

New member
../images/Emo85.gif

כפי שכתבתי כבר קודם כתבתי את ההודעות כפי שכתבו לי. ואני הכנסתי אותה להרבה שדחמי"ם כי אחרי שתיקנתי יצאה בדיוק שרשור חדש. בנוגע לבייס, אני זוכרת ששלחתי תגובה עם הבייס, אבל אני מניחה שהייתה בעיה בתפוז.אם את עדין מוכנה ללמד אותי איך לכתוב תגובות בונות ואיך אני יכולה לתקן את הדולי שלי,צירפתי את הבייס.

tamaguchi girl

New member
../images/Emo12.gif

אני לא חושבת שזה כיף לקבל תגובה כמו שלך, לא נעים לשמוע 'השער מוזר. המכנס לא מוצלל כמו שצריך והצורה מוזרה. הקשת מכערת את הדולי. נעלים בסדר'. אני בטוחה שאת לא היית רוצה לשמוע תגובה כזו לדולי שלך
אני אישית אף פעם לא ראיתי שמישהי נתנה לך תגובה כזו, ואני מציצה בכל השדחמ"ים (גם אם אני לא תמיד מגיבה) מאז שאני בפורום. וגם אם כתבו לך תגובה כזו, זה לא בהכרח אומר שהיא נכונה ואת צריכה לאמץ את 'שיטת' ההגבה הזו אלייך. את יכולה לנסח את התגובות שלך נחמד יותר, ולא להגיד "ההצללה מוזרה בשער"- את יכולה להסביר מה מוזר בה או לפחות להציע שיטת הצללה אחרת או הסבר במילים איך לתקן. ואני לא מתנפלת ולא כלום, אני רק אומרת את דעתי. הכל ברוח טובה

Kiti Cat

New member
../images/Emo85.gif

חולצה
הצללה נהדרת,תווימתאר טובים, רק שכדי להחליף את הצבע של השרוול מבורדו ליותר בהיר כי זה גורם לחולצה להראות מוזר.
חצאית
אהבתי הכול חוץ מהרקע החום זה גורם לדולי להראות לא אסטטית.
נעליים+גרביים
אהבתי

hadasusha

New member
וואו../images/Emo99.gif

ממש יפה... אין לי הערות בכלל... זה מושלם! רק שתדעי שהשילוב של הצבעים בחצאית גורמים לה להיראותת טיפה זוהרת כזו... אבל זה יפה!

דולי נהדרת,

אהבתי את החולצה מאוד. ההצללה של השרוול האדום לא נראית לעין. שיער, כמובן, יוסיף.

P N 4 E

New member
מזל שריעננתי הבוקר../images/Emo178.gif

עכשיו מישו חייב להגיב לי
בייס אפיצ'ו, השראה לשיער מ mary00 [למרות שלא יצר דומה
] ו..זהו.
תגובות בונות? או אפילו סתם קצרות כאלה? משהוו? *מיואשת*

Kiti Cat

New member
ת|דובי../images/Emo79.gifדובי|תוג../images/Emo85.gifתוגבית!

שיער
מראה מבולגן מאוד שנראה טיפה מוזר כשחושבים על זה והשער בלי הפסים יפה יותר וילדותי יותר{אלה החלקים היחידים שצריכים שינוי בשער השאר מושלם}.
חולצה
זה כול כך חמוד!! *מתאפסת* ולדעתי כדי שתצבעי מחדש את הלב.
ג'ינס
צריך מעט הצללה, אבל זה הכול.
נעליים
חמודות

P N 4 E

New member
נמ, תודה ../images/Emo13.gif

צריך לצבוע מחדש את הלב בגלל ש: א. הוא נראה מודבק,ולא כחלק מהחולצה ב. הוא לא באמצע [אני מסכימה, הוא באמת לא באמצע
] ג. הוא סתם מכוער

P N 4 E

New member
נו שכחתי.. עוד משו:

ואניודעת שהשיער לא הגיוני אבל.. אני דיי אוהבת את זה ככה

טרלהלהלה../images/Emo121.gif

זאת דולי. לא אחת שנאי מרוצה ממנה. טוב, אולי מהשיער. היא לא גמורה. הלהלהלהלה. בייס ממאו 24. יומטוב לכולם.

למעלה