שדחם

אנבלייי

New member
*____*

מאיפה באת תגידי לי?! ומה זכה? מה זההה?????
כלבתא אחת.
זה מדהים. ג'יסס. XP

../images/Emo2.gif

היא מהממת!!!!!!!!!!! למה את לא מרוצה מהצעיף??????? הכל בה פשוט מושלם!!!!!! מבאס אותי זה שאני לאיודעת להצליל פיקסל פיקסל,אני משתמשת בפיינט שופ פרו בכל מיני כלים ואפקטים (lighten/darken,gaussion blur....) פשוט מושלמת!!!!

tamaguchi girl

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifמאיפה המוכשרות הזווו???

תגידי לי גם אני רוצה ]; ולמה את לא מרוצה מהצעיףף? הוא מושלם. כמו כל הדולי הזו
את גם ממש מקורית
הנעליים והשער ממש שאווים ^^

tamaguchi girl

New member
היא ממש יפה D:

-הג'ינס ממש יפה
אבל יש חלק למעלה שלא מוצלל
-בחולצה חסר קפלי מתיחה בחזה. -ההצללה בשער נורא מבולגנת. תצליל את השער בשיטת הקבוצות, זה יראה אמיתי ויפה יותר
(ואם אתה צריך יש טיוט' נהדרים במאמרים. צירפתי בכל זאת גם טיוט' מדהים לשער של תמי סוסנת ים מגומי גאם) -הצללות על

2ofir

New member
חלמתי על הארי פוטר:0

אני אוהבת אותה
היא לתחרות שבאתר http://www.nutopia.biz/glasstemple/ הבייס משם כמובן... תגובה למגיבה:]

עוד דולי שעשיתי......

בייס מ- אנצ'י צ'אן טיוטוריאלים?-xandorra.net (שמלה זוהרת) השראה - אין! זמן עבודה - שעה,17 דקות ו-45 שניות(חחחח......בקשר לשנויות אין לי מושג!)

P N 4 E

New member
אפשר לשים רק דולי אחת לשדח"ם.

אבל את חדשה אז לא נורא.

P N 4 E

New member
תגובה בונה ../images/Emo13.gif מתחשק לי.

בכללי היא ממש טובה, אבל יש כמה דברים שמפריעים לי: שיער: היא ניראית טיפה טיפה קרחת. סימנתי לך בירוקבהיר איפה יכול להיות עוד שיער. אני שמתי אותו טיפה על העיניים- אבל זה בגלל שאנ אוהבת, אפשר גם קצת פחות. ההצללות ממש טובות רק כדאי להוסיף טיפה ברק. בורוד סימנתי לך איפה יכולים לבוא שוונצים. חלק עליון של שמלה: בסגול סימנתי לך איך צריכה להיות ההצללה. החזה צריך לבוא יותר בחבילה אחת, מאשר, נו, בשתיים
לא הבנתי למה שמת שם את שני הקווים האלה [מסומן בורוד צומי] אני יודעת שאלו הקווים המקוריים של הבייס, אבל לא צריך לסמן אותם. בכחול סימנתי לך איפה צריך להיות סימן מתיחה.גם פה הצללה טובה, אבל צריך להוסיף כפלים. חלק תחתון של שמלה: אין בה כפלים
סימנתי לך באדום איפה לדעתי צריכים להיות כפלים. בעיגולים כחולים סימנתי לך משו לא הגיוני. הידיים לא יכולות סתם להיכנס לתוך השמלה [אלא אם כן יש שם חור או משו
] והן צריכות לבוא מעל. סימנתי לך בסגול איפה צריכות לבוא בצללות על. השמלה והשיער מצלילים על ההעור, ולכן צריכים לצבוע שם בגוון השני-שלישי של הפלטה של הבייס. אין לי טיוט'ים, אז אם את רוצה את יכולה לבקש בשעוו"ה
בהצלחה
-תגובהבונה ראשונה
יצא טוב?
-

dolevgo1

New member
עוד אחת :))

אממ.. היא לא גמורה.. אבל לא נורא.. מישהי יכולה לסדר לה את השיער

למעלה