טומי הצלחתי להכנס רק לראשון וזה נפלא
נ נסיכת הכוכב New member 22/7/07 #44 למה לא אמרתתתתתתתתתת ואני מבלבלת לך את המח על בלוג בתפוז סליחה טומי , אני מתנצלת , מודעת לאומנות שלך ומתפעלת מאיכות הצילום שלך , מאד מאד
למה לא אמרתתתתתתתתתת ואני מבלבלת לך את המח על בלוג בתפוז סליחה טומי , אני מתנצלת , מודעת לאומנות שלך ומתפעלת מאיכות הצילום שלך , מאד מאד
ג גאיה ק New member 22/7/07 #38 קודם כל תודה ! מחר יהיה לי זמן לעיין ואגיב. נראה לי שיש שם המוווון חומר. יספיק יום אחד?
ג גאיה ק New member 22/7/07 #62 ../images/Emo12.gif../images/Emo178.gif טומייייייייייייייייייי הגעתי לעמוד 100. יש לי המון מה לומר כבר בשלב הזה, אך נתקשקש במסר לכשאסיים בעזרת השם..
../images/Emo12.gif../images/Emo178.gif טומייייייייייייייייייי הגעתי לעמוד 100. יש לי המון מה לומר כבר בשלב הזה, אך נתקשקש במסר לכשאסיים בעזרת השם..
P PINOKY1 New member 22/7/07 #34 טומי, כל סוג של תמונות שיש באפשרותך, להביא, יתקבלו בברכה ובעניין, ואני מרשה לעצמי לדבר בשם כל הפורום, מה אתה אומר?
טומי, כל סוג של תמונות שיש באפשרותך, להביא, יתקבלו בברכה ובעניין, ואני מרשה לעצמי לדבר בשם כל הפורום, מה אתה אומר?
M Meri היחידה New member 22/7/07 #50 טומי...תמונות מדהימות ומיוחדות שמרתי את האתרים שצרפת ואציץ בהם בכיף ....אוהבת לשמור תמונות מיוחדות שאני אוהבת. המשך לצלם בכיף .
טומי...תמונות מדהימות ומיוחדות שמרתי את האתרים שצרפת ואציץ בהם בכיף ....אוהבת לשמור תמונות מיוחדות שאני אוהבת. המשך לצלם בכיף .
ט טומי* New member 21/7/07 #17 תודה על המחמאות !../images/Emo24.gif גם שזה לא מצליח ...זה יוצא די מעניין
M maxima New member 22/7/07 #29 תודה חברות/ים...זה התבשל לי בראש המון זמן ואני שמחה שיצא סוף סוף לבד ויצא בדיוק כמו שהיה לי בדמיון
צ צפורת הנפש New member 22/7/07 #35 מקסימה שחקת אותה - מקסים. מאוד אהבתי את הצבעוניות את החיבור בין הגבר והאשה למרות שהם באים ממקומות שונים כל כך סמלי ויפה
מקסימה שחקת אותה - מקסים. מאוד אהבתי את הצבעוניות את החיבור בין הגבר והאשה למרות שהם באים ממקומות שונים כל כך סמלי ויפה