שבת שלום לכולכם

שבת שלום לכולכם

אז זהו,הסתיים לו השבוע,בעוד כמה שעות הוא ייסתיים גם בצידו המערבי של האטלנטי.כולם כולם ייצאו למנוחת סוף השבוע. היה לי נחמד איתכם השבוע.אחזור לכאן ביום ראשון.עד אז היו שלום תהנו מי ממנוחה מי מיילדיו ומי מטיולים .

ben 911

New member
מישכיני..אזדרז לברכך לפני שהשבת נכנסת

שבת שלום.

שבת שלום

האם מישכיני שומר שבת ? משונה שהוא חושב על האןוקינוס שאנחנו צמודים לים התיכון רחוק משם שבת שלום לכולם

ליל השבת שלי

שבת המלכה באה לבקר על השולחן נרות דולקים ושולחן ערוך לקידוש לחמניות מתחת למפה וכוסית לקידוש ליד ושני צלחות מחכות בערב הזה המקודש המלאכים מלווים ובאורם הבית זוהר שבת שלום לכולם שבת של אור ואהבה ערב שבת יושבת מול הTV הקולות בכוכב נולד מנעים לי וכל דואט הוא מדהים בפני עצמו וצלילי השירה הקסומים ממלאים את ערבי השבת שלי מקשיבה להם והם כמו מלאכים זה עונג השבת שלי

אני שומר שבת,מישכיני כבר לא

עניין שמירת השבת הוא סיפור מורכב,אני מניח שבהמשך הדברים ייתבררו לאיטם אבל הסיבה להתנתקות הממושכת היא אחרת. שבת מוקדשת לקריאה. ב36 השעות האלו אפשר להתנתק מכל העולם ואשתו כולל אינטרנט טלווזיה וכו' ולקרוא,ושוב לקרוא ושוב. והשבת הזו הייתה סיבה כפולה, הארי פוטר החדש יצא בשעה טובה ומוצלחת ,-יש עליו מריבה גדולה בבית- וכאן אני מבקש בקשה אישית,אם מישהו כאן קרא או קורה את הספר,בבקשה לא לכתוב ספויילרים,ובכך לפגום בהנאת הקריאה

maxima

New member
מישכיני...כשיש לי ספר טוב...אני רתוקה אליו

שוכחת את האינטרנט...ואת כל העולם עד שאני מסיימת אותו

אצלי בדרך כלל בשבת הבית מתמלא

בילדים, חברים, נכדים, שבת עבורי כבר מזמן הפסיקה להיות שבת מנוחה...אני נחה במשך השבוע...בין השעות בערך -22PM 5.30 AM אבל זה לא אומר שאינני מקדישה זמן לקריאה..רבע שעה כל יום ...לא מכובד????כשיש ספר מרתק אני מכנה זאת [סליחה על הפרובוקטביות] מולטי אורגזמה..ומתמשכת..כן....למדתי לדחות סיפוקים...מידיים..

גאיה ק

New member
זה הצחיק גם אותי

זאת המחשבה שמיד עברה בראש. הקשר בין חזירות ונהנתנות. למיטב ידיעתי,כן.

maxima

New member
מישכיני אין לי צורך לקבוע עיתים לקריאה

אני קוראת הרבה ומהר...ספר אחרי ספר לפנמים כשאני רוצה לספר על ספר מסוים אני מתבלבלת בין העלילות...
לכן החלטתי לעשות הפסקה של מספר ימים בין ספר לספר.

למעלה