שבת שלום לכולכם

לא הייתי משווה קריאה לאורגזמה..אך בהחלט עניין

מהנה ומעניין . אני מבדילה בין ספרים שאני קוראת ונהנית ברמה מסויימת מהעלילה או מהדמויות , לבין ספרים עם מנגינה , יש ספרים שאני קוראת בהם ועונג רצוף שוטף אותי..שומעת מין מנגינה בזמן קריאה. יש ספרים שאני קוראת בכייף אך ברגע שסיימתי אין לי בהם עוד עניין ויש כאלה שאני חוזרת וקוראת קטעים מהם ומתמוגגת. ספרים כמו גברים
צריך להתוודע להרבה מהם , חלקם משעממים , חלקם נחמדים אבל מעט מהם "מיוחדים" .

טומי*

New member
24/7 יום ללא תאונות דרכים 24/7

ב - 24/7 יום ללא תאונות דרכים, יום שבו כולנו נירתם למשימה החשובה הזו, בנהיגה זהירה, התחשבות, סבלנות, סובלנות או בכל דרך אחרת שנראית לנו. 24 שעות ביממה 7 ימים בשבוע אז... 24/7 יום ללא תאונות דרכים ואני מקווה שזה יהיה היום הראשון מרבים כאלה אחריו.

טומי*

New member
אחה"צ במקום ללכת לישון.."שיחקתי" לי../images/Emo221.gif

לי עם מים וקצת צבע מאכל. מיזמן כבר לא צילמתי טיפות מים. אז הנה לכן/ם כמה מהתמונות המוצלחות יותר. אין כאן טריקים הכל מים וצבע ומצלמה.

טומי*

New member
זה פשוט מאוד ...

יש לי צלחות בכל מיני צבעים. נגיד כחול...ממלא במים מוסיף צבע מאכל כחול. המצלמה על חצובה, הצילום עם שלט רחוק...מכניס מזלג במקום שהטיפות נופלות בכדי לפקס טוב. אחורי זה מוציא את המזלג וכל פעם שטיפה נופלת, לוחץ על השלט והנה יש תמונות

טומי אתה אמן באמצעות הצילום

ואני חושבת שצריך לחשוף אותך לאחרים אולי תאמץ אתץ הממלצה שלי ותפתח בלוג שבו תרכז את הצילומים שלך עד שתוכל לעשות תערוכה כי בלוג צילומים מנציח את הצילום שלך לעד וגם שומר על זכויות היוצרים שלך

טומי*

New member
נסיכה יקרה יש לי חשיפה ../images/Emo9.gif

עולמית דרך 3 אתרים בין לאומיים. הישראלים פחות מפרגנים מהזרים. באחד האתרים ישנם מלא ישראלים, שהם בקושי מגיבים לתמונות שלי שבוע טוב!

למעלה