שבת שלום! כאן אביחי!

OoנויoO

New member
ביחו'שששששששששששששששש

סוף סוף נכנסת! מחכותת לדיסקק! תכנס עוד פעםם =] אוהבת אותךךךךךךךךך

לאביחיוש

מה קורה חיים שלי סיפרו לי על ההופעה באופקים אוו בדימונה שהיתקלקל לכם הרמוקלים באמצע ועוד כול מני דברים והיתי בשוק לא יצא לבוא לאחד ההופעות כי זה היה רחוק ולא היה לי איך להגיע ויש לי ולכול שאלה המעריצות בצפון מתי יש הופעה בצפון ואיפה והאים יהיה לכם הופעה בנהריה {העיר שלי }זה עיר בצפון תחזיר לי בבקשה תשובה מהר באהבה רבה רבה קארין

חולה עלייכםםםם

הייתה לכם בפרדסייה הופעהה מדהימההה... ואני פשוט חולה עלייכםםםםם אתם מושלמים אחד אחד... המחשב שלי מפוצץ תמונות שלכם, אני כול היום שומעת תשירים שלכם גם בבצפר באמפי...כל הזמןן חושבת עלייכםם וחולמת עלייכםםם אני פשוט חולה עלייכםם ורק רציתי להגיד עם תוכל להגיד לאדם שאני חולה עליו ושמכירה את אסף חיון מישהו שהיה איתו בבצפר בשיכבה שלו...ואני בבצפר שהוא היה ואני חולה עליוווו!!!!!!ולשרון שהוא חתיךךך שחבל על הזמןןןןן..!!! ולכולכםםם שאתם מ=ו=ש=ל=מ=י=םםםםםם

שבת שלום גם לךך!!!../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

אני חולה עלייכםםםם, אני נכנסתי לדיכאון כי אני רוצה לפגוש אותכם שובב אתם כאלהה חמודיםם... ואולי אתה ראית אותי בקהל של פרדסיהה אני הייתי ליד הגדר מקדימה לא אחורהה ואני שלחתי לכם נשיקותת ושרתי קפצתיי אני מ=א=ו=ה=ב=ת בכםם בחייםם שלי לא הערצתי מישהו ככההה.... גיים בוייז= ש=ל=מ=ו=ת=ת=ת=ת=ת=ת=ת=ת=ת=ת=ת=ת=ת=ת=ת....!=!=!=!=!=!=!=!

ביחוושששששש כננסס!

ביחוו'שש כל כך התגעגעתייי אני אוהבת אותך המון המון המון איזה כיפפפפ אני הכי מאושרת בעולם עכשיו אחרי שלא התחברת מלא זמןןןן! עכשיו תתחבר יותר..חיחי עשית לי את ה-י-ו-ם-! ביושש אוהבת אותךךךך

אביחיוששש...חיים שלייי...../images/Emo9.gif

אופ,תמיד אני באה באיחור!
אביחיוש אם אתה רואה את ההודעה שלי תדע שאני הכי הכי הכי הכי הכי אוהבת אותך בעולם!!!
מדהים שלי,שיהיה לך שבוע טוב!
אוהבת אותך המון המון המון המון ברוש..
נ.ב אולי תכנס כל יום??
חהחה..

Or Altman

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo99.gifביחו'ש!!!../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

כמה כיף שנכנסת!!! אוהבת מלא מלא מלא ומתגעגעת!
זו אור אלטמן דרך אגב!
נשיקותתת!

zlilosh13

New member
ביחו'שש :)) ברוך השם אתה פהה...

אניי אוהבתת אותךך יאפהה שליי ... הלואיי תיכנסס לפהה הרבהה מואהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ענקיתתתתת אוהבתת אותךך המון המוןן =]]]

ביחוש כנס!!

ביחוש תודה שנכנסת אני מקווה שתיכנס לפה הרבה פעמים!! אני אוהבת אותך הכי בעולם!! שרן!

0rin

New member
../images/Emo41.gifביחוש...מקסים שכמוך!../images/Emo41.gif

נחמד שגם נכנסת לפורום תפוז! אני בד"כ רק בפורום הרשמי אבל הוא לא עובד אז קפצתי לפה וראיתי שנכנסת.. אז מה קורה?! אצלי מצוין..חחח בקיצור ביחוש מחכה ל-לחלום עם ביחוששש.. ו.. מקווה שאני אשיג עט אדום כדי להמשיך את המכתב שאני כותבת לך! חח נשיקות..אורין..

אביחיייייי

יש לי שאלה.. בעצמאות אדם היה חולה או משהו?~# וו.. אני אוהבת אותךךך בקשה כנס אם יש לך איסיקיו אני צריכה לשאול אותך כמה שאלותתת 207187890 או מסנג'ר [email protected] אני צריכה לשאול אותך משהו דחוף#$

טוולי

New member
ביחוושיתתתתתתתתתת =]]

כפרוטט עליךךךךךךךךךך איזהה כיפ שנכנסתהה
כמהה טובבבב לחזורר מיוםםם כזהה מעייפפפפפ להיכנססס לפורוםםםםםםםםםםם ולראות הודעה מביחושית
כפרעליו ... ביחביח שיהיה לך שבועעעע מושלםםםםםםםםםםםםם

כנסססס דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

הייי הייתה לכם הופעה מדהימה בעצמאות רמת-גן היה כיף(זו אני שבאתי אליך בסוף ההופעה חחח...)אם תכתוב לי מה היה בשקית שהבאתי לכם ברמת-גן אז אני אדע שזה באמת אתה -כי רק אני הבאתי לכם משהו ברמת-גן-אף אחד לא הצליח להגיע אליכם חוץ ממני חחח..חח.. תראה תמונה שלנו ביחד מהמצעד-16.4 שבוע טוב

sHiRa De LoCa

New member
ביחו`ש ! יפיוף! גם אנחנו אוהבים

אותך! אתה מקסים! ו..יאו,עוד חודש יש לך יומולדת! :] בחיים לא נישכח ת`תאריך הקדוש הזה 9.6 ! אני יומיים לפניך 7.6 =) כפרה אני עליך ! מתה עליך נסיך!

למעלה