שבת שלום! כאן אביחי!

ביחושששששששששששש

היתגעגענוווווווווווווו חחחחחח אני שמחה שכתבת פה אחרי המוןןןן זמן =] וגם שלך יהיה שבוע מקסים! כמוך!!!!!!!

../images/Emo26.gifבנות כנסו../images/Emo36.gif

בנות שימו לב מה הוא רשום שהוא הולך לרשום פה די הרבה..!!!:)יששששששש הלוואי גם ששאר הבנים יכנסו!!ואנחנו חייבות להתחיל לבטוח בהם שה-ם אלה שכותבים פה כי אנחנו כל הזמן רוצות שהם יכנסו ועד שהם נכנסים אנחנו אומרות שזה הוא או שזה לא הוא!?!?זה ה-ם כנראה שעשינו משהו עם העצומה הזאת חח!!!! ואורןן צודקת יפה שליי!! ביחושש אוהבת הכי בעולםם תודההה

ירדעע צודקת!

"העמותה למען הכתיבה" עזבו אני התחרפנתי

כה...ירדה אבן מליביי...

חח לפני כמה ימים עשיתי עבודה, אז שמתי ת'ספר בין העיתונים, עכשיו עליתי לג לסדר ת'עיתונים ופתאום וראיתי ת'ספר... אחחח...

ביחושיייייייי ../images/Emo70.gif

ביחושיי איזה כיף שכתבת לנו לא ההיתי ביום העצמאות בהופעות שלכם
איזה באסהה
לא נורא אני יבוא להופעות אחרות אני בטוחה שההיתם ג-ד-ו-ל-י-ם תמשיך לכתוב לנו פה אוהבת המון המון המון המון גיושש

רק ענקיםם?!

מגדלי התאומייםם! אע...זה לא טוב...הם קרסו בסוף! אממ תני לי לחשוב על משו...

ביחוששששש מושלם שליי כנססססססס

יוווווו איזה כיף שאתה נכנס לפורום
סוף סוףף אני מקווה שתהיה פה הרבה ותמשיך לכתוב הודעות
וכל הכבוד על ההופעות שננתם
אוהבת אותך מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
אורוש

מהההההההההההההה?

חחח ההודעה קצת באיחור אבל לא נוראאאאאאאא אימאא זה אתה באמתת ??? טוב לא משנה גם עם זה כן וגם עם זה לא.. אז תדע תמיד א=נ=י א=ו=ה=ב=ת א=ו=ת=ך !! יאאאאאאא אני עדיין לא קולטת שסוף סוף אתה פההה!! מתה עלייךך!!!! מסור ד"ש לבניםםם !!!!!!! ושבת שלום גם לך

ביחוששששששש :)

יאא אני לא מאמינה שכתבת פה!! איזהה כיףףף סוף סוףף =) מקווה שתכנס הרבהה אוהבת אותך המוןןן שבת שלוםםם
קורינוששש

יאוו אמא'לההההההההה ביחוששששששששששש

יאאאאאאא ביחוש מושלם שלי אני חולעליי'ךךךךךךךךךךךךךךךך חולעע?!?!? מטורפתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!! תכנס לפה עוד הרבהה אע?!
ותגיד גם לשאר שיכנסווווו.. מחכים לדיסקקקקקקקקקקקקק (טפו טפו טפו שאני לא יפתח פה..) אוהבתתתתתתתתתתתתתת המוןןןןןןןןןןןןן תמי
מקווה שתעשו הרבה הופעות בדרום ובבאר שבעעע

ביחושששששש

איזה כיייףף שנכנסת! תוציאו את הדיסק אנחנו מחכות בקוצר רוח! תגיד לכל שאר חברי הלהקהצ להיכנס גם! אוהבת מלא מלא מלא מלא חופית!

למעלה