שבת שלום! כאן אביחי!

AVIHAI12345676

New member
שבת שלום! כאן אביחי!

מה קורה??? הרבה זמן לא הייתי פה.. לא שכחתי אתכם !! פשוט אני תמיד מסתבך פה.. וסוף סוף זכרתי את הסיסמא שלי.. אז אני יכנס דיי הרבה.. מה איתכם? מה קורה?? אני מקווה שנהניתם בהופעות ביום העצמאות! הייתם מדהימים!!!!!!!! ונהנתי להופיע מולכם!!! שיהיה לכם את השבת ואת השבוע הכי מקסים שיש ! אוהב אתכם! ותמיד כאן בשבילכם! אביחי לוי ___________ ביחו'ש

ירדוששש

New member
ביחו'ששששששש

יאא איזה כייף שנכנסתתתת =] אוהבת מלאלאלאלא :] (שירשרתי להודעה הזאת כדיי להיות שנייה =P הגעתי מאוחר מידי :()

KiSs KiSs KiSs

New member
א::ב::י::ח::י::?::?::?אימל'ההה איזה

כייייייייף שנכנסתתתתתתתתתת אוהבות אותך פולייייייים מיליונייייייים המווווווונים הרבאייייייםאו מי גאש מה עובר עליי?! אוליי זה בגלל ההתרגשות?! (אני צריכה פסיכולוג דחווווף.....) טובב ביחושונייייי---> תקרא לכל החמולהההההה נולי דמדם רנצ'י אושיייי... אוהבת מלאאאאאאאא
<im

litalg06

New member
ביייייייייחושששששששששששששש

יאווווווווווווווווווווווווווווווווווווו אני לא מאמינההההה שנכנסתתתתתתת יאאאאאאאא אמאא'להה אנייי רועדתתת יאווווו איזהה כיףףףףףף שבת שלום גם לך יפה שלי! שיהיה לך שבועע מעולהה! נורא התאכזבתי שנדחה שוב הדיסק
אוהבתתת המוןןן!!

בבבביחבבבביחח

נננננננננסיככוןן מדדדדדדדדדהיםם שליי..:] אנייייייייייי מקווהה שזה אתתתתתתתתההה!! אם זה אתה אזז תדדדדדדדעע שאני מתהההההההה עלייך...:] הכיי הכיי שבעולם חחיחי ואני מקווה שהתאריךך 16.3 אומר לךך משהוו חח כפרותת עליךךךךךךךךךךךךךך..=] אם זה לא אביחי אאאאאאז אין לי מהה להגידד אבל אני לא רוצהה לקקללל! כי אולי זה כןן אביחי.. בבבקקיצורר ביחו'ש אניי
אותךךךךךךך הכיי שבעולם! הדריי סנדלרר.:] ותמסוווווווורר לשרוןןןןןןןןן שאני מתהה עליוווווווווו

וואלה אני לא זוכרת אותך!

קיצר עשו לנו את זה הרבה פעמים ויש פה בנות שנפגעו מיזה אז תעשי לי טובה בסדר! אם זה אביחי אני רוצה שהוא יוכיח לי!

דיי כבר לא להאמיין!זהה הוווווווואאא

זה הואא זה הוא! בפעם הראשונה שהוא נכנס לפה זה היה הכינוי שלו ומתי שהוא נכנס רעות אישרה שזה הוא!

נטוש321

New member
ביחוש כנס...וגם זאת שכתבה את התגובה

בין אם זה ביחוש ובין אם לא למה להיות אנטיים? אם זה הוא הלוואי שלא יכנס לכאן יותר בגלל היחס פה... ואם זה לא הוא ברוך הבא למרות שאני לא הולכת לכתוב פה כשהם לא פה...

litalg06

New member
יופי תודה באמת בגלל הריבים ה

מטומטמים האלה הבויז לא נכנסים! אז תפסיקוו בנותת זה ביחייייי שלנווווו תגידוו תודהה שהואא נכנססס

זה הוא !!!זה היה הכינוי שלו שירן צו

דקת בהתחלה אז למה להרוס ולהעליב אותו?!?!?!כדי שהוא לא יכנס לפה?!?!די כבררר הם אמרו שהם לא נכנסים לפה בגלל שלא מאמינם שזה הם אז חלאס בואו נאמין לא שזה הוא!!!

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

שלללללללללמוווווווווותתתתתתת

למעלה