שבת שלום! כאן אביחי!

נטוש321

New member
יאאאאא ביחוש

אז מה הרישמי קרס באת הנה?...זה טוב...זאת %נטוש% מהרישמי...ביחוש אני חולה עלייך אין לך מושג כמה היית מדהים בהופעה בדימונה(לא הייתי חברה שלי הייתה)... אוהבת נטע

בנות, זה אביחי

תהיו נחמדות

../images/Emo25.gifביחוששש../images/Emo25.gif

איזה כייף שנכנסתת! בכל מצב, אתה תמיד יכול לבקש עזרה מאיתנו, אנחנו נעזור בשמחה, נסביר וכל מה שתבקש נעשה! אני אישית לא הייתי ביום העצמאות, אבל רק מלראות אותכם בוידיאו נהנתיי=] שיהייה לך שבת מדהימה, בחיים אל תשכח אותנו[[ואם כן...אני יראה לך מה זה]] אוהבת אותך תמיד! ותמיד פה בישבילך! אורנית=]

אמאא.. אזה למטה ישןן ישלי..! :]

טחחח לא קשור אבלל.... וואי אזה חתימה ישנה.. גדלו מספר הפעמים שראיתי אותם חעחע.. ומחקתי כמה דברים שאנלא יודעת מאיפה הבאתי אותך חעעחחעחעח :] חושייי..!? אוהבתותך.. :p

ביחו'''''''שש כנסססס

ביחו'''''''ששש ננננננסססססססססיככוןן שליייייי כפרותת עלייךך כנססססס לצאטטט שלללמעלההה בבבבבקשהה יפהה שלי.! אוהבתתתתתתתתת אותךך הכיי שבעולם

אמאאאאאאאאאאאאאאאא ביחוששששששש

יאווווווווו סופסופ ניכנסתת...... גמאנחנו מאוד נהנו ביום העצמאות.. הייתם מדהימים .. תודה על היום המשולם

יאאאאאאא ביחוששששששש!

איזה כיף שנכנסתה מאז ששידרתה במצלמה עבר המון זמן ! אממ אני לא הלכתי להופעות בחג =[ רחוק לי אבל לא משנה בקרוב אני מבטיחה להגיע לכולן! שיהייה לך שבת שלום ושבוע טוב אני אוהבת אותך המוןןןןן!!!!

yuliamir

New member
יואווווווו אביחי כפרעלייך סוף סוף

רואים אותך פה

../images/Emo18.gifאביחי כנס דחוף../images/Emo18.gif

כמה דברים: 1.כבר כתבתי בתגובות הקודמות שאני שמחה שנכנסת. 2.תיכנס לא רק ברגעים שהרשמי קורס...אלא בכל פעם שיש לך הזדמנות. 3.בשם כל הפורום, אנחנו תמיד כאן בישבילך ואיתך, ועם הבנים! 4.תבקש גם מהשאר להכנס ולרשום לנו פה. 5.עצה[בקשה] בשם כולם: אולי כדאי שתפתח איזה פינה עם עצות בנוגע לאהבה או משהו, הרי אתה הרומנטיקן לא?! אוהבים, אורנית ושאר חברי הפורום.

למעלה