שבת זוגות בראשל"צ

דב מה עם ההרקדה היום של אשר אושרי

יש היום . למה אין לזה פירסום? אני יודע שזה חינם לכל הצפוניים נכון?

k u k i 123

New member
דבלה, אני חושב שזה

ריקוד זוגות "עד הלום" אפשר גם לכתוב "עדה לום" ("לום" זה מוט ברזל). שבת שלום ולהתראות היום בהרקדה "באביב" רעננה עם ינקל'ה זיו וטישלר טוביה. לתושבי הצפון הכניסה חינם. גם לתושבי המרכז והדרום, הכניסה חינם.

KUKI123 אתה גדול !!!!!../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

וגם ההסבר שלך נכון ויפה. השאלה הייתה: מי יודע באיזה ריקוד (זוגות) נשמע הכי מתאים שעדה תחטוף את המכה ? אם כן.. הכי מתאים לעדה לקבל מכה (מהלומה) זה בריקוד זוגות "עד הלום" הנשמע כמו "עדה-לום" כפי שענה קוקי. מכה = מהלומה.... ולום כאמור הוא מוט ברזל. (עד הלום - ריקוד זוגות של איציק סעדה משנת 88) מגיע לקוקי לנסות ולפתור את חידת הבונוס !!! חידת הבונוס. ובאיזה ריקוד (שוב זוגות) תפרוץ עדה בבכי ??? הפעם לא מדובר בשמו של ריקוד אלא..... בקטע משיר הריקוד: מומלץ מאד להשתמש במאגר השירים של פורום 'סברס' לפתרון מהיר ביותר.

A Bi

New member
הניחוש שלי ../images/Emo27.gif

דבלה, אתה גדול!!! אהבתי את החידה הראשונה, אנסה לפתור את הרמז.... בסוף מעגל מילים: יונתן גפן לחן: קני יאנג ביצוע: אריק סיני מחבר ריקוד: איציק סעדה זוגות -שנת 1983 שתינו כוס עצב ובכינו כוס צחוק שרנו בעשב, התקרבנו רחוק רק בסוף מעגל, שם הקו מתחבר לו בסוף מעגל את שלי ובסוף מעגל באביב של שלכת הלכת לעזוב, אך שכחת איך ללכת עונה בחידות על תשובות ששאלתי....... ובסוף מעגל את שלי!

A Bi

New member
רינה, אני אוהב את השמים!

יש קטע מתוך השירים עם המילים: "תבכה לה, עדה, תתיפח איתך הלילה כה בהיר אנחנו פה ושם ירח את רואה, הנה כמעט חיברתי שיר." ותודה למאגר השירים של סברס על המילים....

A Bi

New member
קטע מתוך השיר כמובן....

ושכחתי לציין זכויות יוצרים: שם השיר - רינה מילים: נתן אלתרמן לחן: איסק דונייבסקי ביצוע: אטרף, יונה עטרי, יוסי בנאי מחבר ריקוד: טוביה טישלר זוגות - שנת 1993

את גדולה אביגיל ../images/Emo45.gif../images/Emo140.gif

פתרת יפה את המשך החידה. קבלי ממני
פלוס

בכיוון הזרימה

כך הבנתי שעלי לחתור הלאה אי אפשר לעצור זריחה וקרן אור כך הבנתי שעלי ללכת בכיוון הזרימה אל נתיב הבריאה

ספיקטו

New member
ועוד הסבר

עזרא כתב באחד שכיתוביו : "שעדה קיבלה מכה באף באחד מהריקודים ביום חמישי האחרון באוניברסיטה..." כמובן ללא כוונה התשובה הייתה יכולה להיות - באיזה ריקוד זה קרה

hadas74

New member
../images/Emo39.gif דב - יש לי 3 אפשרויות

לדעתי אולי הריקוד "הגבעות הכחולות" או "בגללך" או "שיר הקרבה"

עדה תפרוץ בבכי

אולי בריקוד זוגות: סערת רגשות ריקוד של אבי פרץ משנת 1998 הנה בית מהשיר כמובן ממאגר השירים בסברס סערת רגשות מחדרי ליבי עולה שתי עיניך בוכיות בגללה סערת רגשות את ידי לך משיבה לא אסור עוד מדרכה של האהבה

למעלה