שבת זוגות בראשל"צ

דבלה .אני ביקרתי אצלו הרבה פעמים

בבית שלו ובחצר בצהלה. וראיתי את כל גנבות העתיקות בביתו, אז למדו איתי בתיכון כל הנערים והנערות מצהלה המקורית.

משהא

New member
דב אורב ידידי כשמשה דיין היה רמטכ"ל

מספרים שבלישכה של דיין לאורך המזדרון היו תלויות לבקשתו שתי תמונות ענקית הראשונה של מיטה והשניה של יונה. ההסבר של דיין היה - כל פקידה שעוברת במזדרון צריכה לדעת שכאשר היא מגיעה ללישכה או שהיא שוכבת הו שהיא עפה. ריקודים שמחים אורי גבעוני

סטייקי , באמת גם אני לא יודעת

מה היית עושה בלעדי ?

והסיפור על הייקית

שרצה להתלונן במשטרה על אונס.. והחלה לזעוק: אנזו אותי.... אנזו אותי... אנזו אותי גברת תרגעי.... אמר לה היומנאי..... אנסו זה ב-"סמך" אבל אותי אנזו עם ...

mbarak2

New member
שמעון

מרוב שמות של ריקודים לא מוכרים לי אשר לבטח בגלל זה אצטרך לעמוד בצד- אני כבר מהסס וחושש להגיע למרות רצוני העז לבוא ולהתרשם מקרוב וכמובן גם לרקוד. מה אתה אומר?

mbarak2 - אל תיבהל

אם אתה רוקד מתקדם אתה בוודאי תסתדר. עומדות לרשותינו כ 6 שעות של ריקודי זוגות ללא הפסקה ואני משמיע שם שירים מכל הזמנים והתקופות, חדשים, אמצע הדרך, וותיקים וכו'. זה המיוחד ביום הזה. אל תחמיץ.

משה דיין עשה את זה בעיקר עם

בת שבע, אשתו של חברו הקציו שנקרא "אוריה" מצפון הארץ. זה היה בזמן ששניהם למדו באוניברסיטה, הד גדול היה על זה בזמנו בעיתון עולם הזה של אורי אבנרי. וזה מזכיר את הנמשל עם הסיפור של דוד עם בת שבע שנלקחה מאוריה החיתי . דרך אגב העיתון הזה נפל בגלל שהוא היה מעניין ועבר מיד ליד בין החברים במקום שיקנו אותו. זהו רמז בנוגע לעיתון "רוקדים "בהפקתו של ירון מישר.

ניצנץ1

New member
עזרא, שמת לך שקיבלת הזמנה לרקוד?

כי אם לא- קרא את הכתוב למעלה. .. כדאי לך.. הג'יחנון סבבה. ושמעון יגלה לך מי אני..

ניצנץ אני מקוה להגיע וגם לפגוש אותך

כל מי שתרצה לרקוד איתי אשמח לרקוד. כל מי שתרצה להפסיק יכולה להפסיק מתי שתרצה אם תרצה. אני מקבל בהבנה וברוח טובה כל רצון להפסיק לרקוד איתי אפילו אחרי ריקוד אחד. רק שלא יובן מדברי אלה שאני רוקד גרוע. בריקודי הזוגות בלבד יש בארץ כ-500 ריקודים נרקדים,שבמשך שנים למדתי את רובן,

שמעון, השאלה החשובה ביותר היא....

מתי מוציאים את הג'חנון המהביל? כל השאר ממש לא משנה ולא חשוב... יש לנו בבית הכנסת "שבת בר מצווה", ואצל תימנים כידוע, החגיגה נמשכת ונמשכת, אז רק בשעה 12:00 אתפנה. אז, מבחינתי, אפשר לשים הריקודים המיוחדים עד 12:30, וכשנגיע, בת זוגי ואנוכי, נוכל לרקוד את הריקודים "הקלוקלים" שאותם, ורק אותם, יודעים גם אהבלים כמונו לרקוד. שבת שלום

ניצנץ1

New member
ראפי, אל תדאג.. הג'יחנון

יוצא ב 13 פונקט, ואז גם שמים את הריקודים שרבים לא יודעים. פרט לכמה יחידי סגולה כמו אורי.. את הרוב יודעים כולם, גם אם קצת שכחו.. אז מה, בחר לך זוג " מתקדמם" ותזכר מהר.. מבטיחה להגיד לך איזה ריקודים אתם יכולים להעתיק בביטחון מאיתנו וכמו שכולם יודעים אצלי זה לפי הספר.. לפי רשימה של אורי זה בערך שלושת רבעי.. את הרבע הנוסף שמעון טרם לימד בסדנה שלו.. זה בדרך.. אוף, יצא לי פרסומת.. לא בכוונה, אבל שיהיה..

tzion10

New member
../images/Emo41.gif שמות הריקודים שאני מקווה לרקוד

והם לדעתי היפים ביותר חי למענך פרח באביב כל כך קסומה מציאות אחרת סמל אהבה עד כמה אהבתיך אותך לצידי מה שבינינו אשה לבדה במדבר חכי עוד רגע לכי לך ההצגה נגמרת מתחמק משגעון ים של טעויות שושנת ספרד הכל דבש בדם אהבתי עד סוף העולם לעולם אהבה אסורה יד ביד ענבל פתאום מצאתי בך חיכיתי לך סימנים כל יום שתחזרי מה אתה אומר שמעון ???

ניצנץ1

New member
שזו רשימה נטו של ריקודים חדשים

חלק מהם בטח יהיו, אבל לא בשבילם אנחנו באים לשבתות זוגות.. מה דעתך על הרשימה שלי, דווקא: ציפור מטורפת שיר למענך אדיוס קרידה- שלום אהובתי היא הייתה בכף ידי שיר אהבה ישן שמש לים שוקעת רחוק רחוק דניאל אני חוזר הביתה וולאס השושנים אלך איתך שיר הקרבה גילוסי אם רק תבואי בחמש וואלס בחמש ושלושים לך ילדי איתך ובלעדייך עד בכי רגע בגללך המיסטיקנים הסיניים אני יכולה להמשיך, אבל ציון ידידי, כמו שאתה רואה אין ברשימה זו ולו ריקוד אחד בן שנתיים ופחות.. ויש בה הרבה ריקודים שלא רוקדים בכל הרקדה ובכל פעם.. וזו מטרת שבת זוגות. כי אם זו מהדורה חוזרת של כל הרקדת חוף (שזו הרשימה שלך) אז למה לנו בכלל להתאמץ.. הרקדות חוף זה אפילו חינם..

במקרה, ואך במקרה...

אני מכיר חלק נכבד מהרשימה שפירסמת, ניצנץ1. ואת מה שאני לא מכיר, אין לי ספק שתשלים בת זוגי המוכשרת. אז לצערי, לא אוכל לטעום מהמטעמים שיוגשו לרוקדים, אהיה עסוק בריקוד...

tzion10

New member
../images/Emo70.gif שמעון עשור האם ניצנץ צודקת!!

ניצנץ !! אני מכיר חלק מזערי מרשימת הריקודים שציינת מבחינתי מטרת שבת זוגות זה לרקוד זוגות ב ר צ י פ ו ת זה יהיה ממש קטסטרופלי אם רוב הריקודים יהיו בדומה לרשימה שציינת אז גם אין טעם לבואי ועדיף לי הרקדה חינמית

ניצנץ1

New member
לא הרוב, ציון, חצי בחצי..

הרי אי אפשר למלא שש שעות של הרקדה רק בריקודים חדשים.. הרשימה שלך פלוס רישמת ריקודי מתחילים תגמר לפני הג'יחנון.. אז בוא, תהנה ממה שאתה יודע, תעתיק חלק ממה שאתה מכיר חלקית, כמו כולנו, פרט ליחידי סגולה.. תצמד לאורי ותצא נשכר.. בהרקדת חוף אתה רוקד שעתיים ריקודי זוגות ום זה בקושי..4 שעות הרקדה, שעתיים מעגלים, חצי שעה שורות ומה שנשאר - זה לזוגות.. אז מה יש לך להפסיד? אולי בעצם תגלה עד כמה אתה כן יודע וגם אוהב ריקודים שמעבר לרשימה שלך.. יש הפתעות בחיים.. משהו שלמדת פעם ולא יצא לך לרקוד.. משהו שתמיד רצית ללמוד וזה בעצם קל מאד להעתקה.. משהו שאחרי שתרקוד תבקש ממרקיד שלך ללמד, כי תתאהב בזה.. ורשימה שלי היא רק רצון שלי, לא בטוח שזה מה שיהיה.. כמו שלך יש רצונות- יש גם לי.. אבל בין הרצוי והמצוי יש תמיד אוברדרפט.. גם אם בנק ישראל מנסה להקטין אותו בזמן אחרון..

למעלה