שבת זוגות בראשל"צ

שבת זוגות בראשל"צ

ביום שבת הקרובה תתקיים הרקדת "שבת זוגות מס' 2 בהיכל הספורט העירוני "גן נחום" ראשל"צ משעה 10:30 בבוקר עד שעה 16:00. בשעה 13:00 נעשה הפסקה לארוחה קלה. מצ"ב מנשר

איריס0904

New member
../images/Emo127.gifשמעון,כה רבות סופר על הרקדותיך

כה רבות סופר ודובר מרוקדיך ,על הרקדותיך - ומדיבריהם-רפרטואר מגוון ויפה, הענות לבקשות הרוקדים, וארוח יפה, מקווה הפעם להגיע ולהתרשם

עזרא - לגבי המזנון

יש שתיה חמה חופשי כל היום. בשעה 13:00 יש ארוחת בוקר / צהרים קלה. ויש גם מכונות אוטומטיות במזנון. אתה מפתיע אותי עזרא - חשבתי שתשאל דווקא לגבי בנות הזוג. אמנם לא שאלת, אבל אני אענה - רצוי להגיע עם בת זוג בתיאום מראש, למרות שתמיש יש בני ובנות זוג פנויים.

דבלה אני ממש כועס עליך.

אתה יושב ראש ארגון הרוקדים והרוקדות של כל הפתח תקואים והפתח תקואיות. המפתחות בידיים שלך ,אתה הכל יכול עם אנשיך אלה. יש לך ידיים ארוכות בנושא הכאוב הזה ואתה לא נוקף אצבע לפתרון הבעיה והסיכסוך המתמשך הזה שקיים איתי עם אנשיך ,שאתה מכיר את רובם טוב מאד. למה הבעיה רק עם פתח תקוה. היום באוניברסיטה נפגשתי עם חבר ,זה שנתן בלי כוונה מכה באף לעדה, גם לו יש בעיה עם הפתח תקואיות וגם איתו לא רוצות לרקוד ויושבות הרבה בחורותבצד שיודעות לרקוד. למה שתהיה בסוף סטיגמה על רוקדות פתח תקוה. דבלה תעשה בדק בית אצלכם בעיר ותפתור את הבעיה פעם אחת ולתמיד. יש לי בינתיים כרטיסיה עם 4 כניסות לספורטן,אמכור אותה ב-80 שקלים,או שאתה פותר את הסיכסוך

אל תכעס עזרא.. אל תכעס

בתור יו"ר הארגון לרוקדים ורוקדות במרחב פתח-תקוה והסביבה, עזרא ידידי, פניתי הבוקר ישירות אל "לשכת דובר ראש העיר". הדובר אישר באוזניי כי בעייתך הובאה לישיבת מועצת העיר שהתכנסה לדיון דחוף וחרום בנוגע לגללי הכלבים הפזורים במדרכות העיר עם בעיית סרוב הטוטאלי של בנות-העיר לרקוד איתך. הוחלט שאכן מדובר בשתי בעייות מחורבנות. אגב - ראש העיר דואג במיוחד מאיומך הישיר, למכור את כרטיסך (עם ארבעת הכניסות הנותרות) במחיר הפסד של 80 שקלים, איום העלול למוטט לגמרי את קופת העיר הנמצאת גם ככה בגרעון עמוק. הוחלט להפעיל הוראת צו-שעה שכל אשה שתפר אותה יוטל עליה קנס כבד. אסור יהיה לסרב לך עזרא.... כל מה שתבקש... לאחר שיחה של שעה עם ראש-העיר שאל אותי החוצפן: "מי זה בכלל העזרא כרמל הזה ?"

אני מציע להקדים תרופה למכה...

כמו שיעץ לנו פעמים רבות דר' עזרא, בעניינים של רפואה מונעת לבעיות גב, ברכיים, הזעה ועוד (היריעה קצרה וזכרוני גם הוא קצר מלהכיל את כל אותן ההצעות) - אני מציע שתזמן גם את ראשי הערים בסביבה (קרי כל ערי גוש דן) כדי שגם הן יודיעו מראש לבנות עירן החסודות שיש מצב שבו אסור לסרב ח"ו אם תצטרפנה בנות נוספות לחרם של בנות פ"ת על עזרא המסכן, הרי אנו צפוים לחורבן טטאלי (לפחות באפשרות של כתיבה על נושאים אחרים בפורום). בקיצור - אהבתי את ההומור שלך דב.

וכן... שכחתי לציין שההומור

של עזרא משכיב אותי מצחוק כל פעם מחדש. איני בטוח שלכך עזרא מתכוון אבל התוצאה ההכרחית היא בטני מתכווצת מצחוק. עזרא - תודה רבה.

ניצנץ1

New member
אין וגם לא צריך.. שמעון

דואג לנו לאוכל בשפע, כמו שהיה לפני חודש.. אף אחד לא חזר רעב.. רק אזהרה- כשאתם אוכלים- שמעון מרקיד את הריקודים היותר מיוחדים.. ואז אתם מפסידים.. אני הפסדתי. הפעם אני צמה, המשך של תשעה באב לטובת " יום הולדת" ו" זר כלניות"..

שאלה למשהא - באיזו שעה

תגיע ביום שבת? אני רוצה לדעת מתי להשמיע את "ג'לוסי" את ולס בחמש ושלושים, ועמוק הים, אלך איתך, יש ולפעמים, ועוד ריקודים רבים אחרים שאתה אוהב. אז מתי אתה מגיע?

ניצנץ1

New member
אז את מי רואים בשבת?

אותי בטח, גם ממוזג וגם קל"ב- לא מוותרים.. אבל שמעון- את "עמוק הים" תשאיר לשעה " מיוחדת".. את " אם רק תבואי בחמש" - לא!!!!!!! כי אם בן זוגי אוכל- אני שוב אפסיד.. והוא לא יוותר על האוכל, שלא כמוני. או שנעשה משהו אחר: מי לא רעב בדרך כלל, כמוני ורוצה לרקוד את הריקודים המיוחדים, אבל בת זוגו כן רעבה? איך אני? פתרון אידיאלי לריקודים מיוחדים.

משהא

New member
שמעון יקירי אני מגיע "בדמן" בדיחה..

ואפה את אהובה, ואוהב אותך, ואל תשכחי אותנו, עכשיו היא שם, בואי, מישהו הולך תמיד איתי, ציפור מטורפת, הנשיקה הראשונה. עד בכי, זר כלניות, שיר לאחותי, רחוק רחוק, הפרי שלך, די נודניק.......... משה דיין ז"ל שבין השאר חיבר את הריקוד "רודף שמלות" היה ידוע יותר כמומחה להורדת השמלות. במלחמת סיני הראשונה שלאחריה החזיר בן גוריון את סיני הוזמן משה דיין להתייצב אצל בן גוריון בשעה 12.00 בצהריים. דיין איחר לפגישה ולשאלת בן גוריון לסיבת האיחור השיב דיין - הייתי בדיון חשוב......בן גוריון שהיה ער למעלליו אמר מיד " בפעם הבאה תבוא בדמן ". ריקודים שמחים אורי גבעוני

ואם במשה דיין עסקינן

מספרים שמשה דיין שהיה חובב עתיקות מושבע, חגג את יום הולדתו ה-70. ניגשה אליו אשה זרה והחלה לחבק ולנשק אותו בהתלהבות. שאל אותה משה: גברת... מנין את מכירה אותי ? השיבה מייד: הייתי בברית המילה שלך אמר משה : אין לך מושג כמה השטח ההוא השתנה מאז....

למעלה