שבת זוגות בראשל"צ

../images/Emo41.gif חידה מהירה בשולי השרשור ../images/Emo189.gif

כותב עזרא: "........היום באוניברסיטה נפגשתי עם חבר ,זה שנתן בלי כוונה מכה באף לעדה,........" והחידה : מי יודע באיזה ריקוד (זוגות) נשמע הכי מתאים שעדה תחטוף את המכה ? למי שמבזיק בראשו רעיון..... מוזמן לכתוב מייד בפורום..... ולנמק. ממתין.

../images/Emo41.gif בונוס לפותר../images/Emo41.gif

ובאיזה ריקוד (שוב זוגות) תפרוץ עדה בבכי ??? יאללה ממתין לפותר.

אולי ../images/Emo27.gif

מנגב לך את הדמעות ? ריקוד זוגות מקסים של רפי זיו. או משחק הדמעות של נפתלי קדוש. ואם התכוונת למשהו ממש פשוט, אז זה "עד בכי" של ויקטור גבאי.

הי עזרא

אני לא אוחז בעדה ולכן אין צורך שאעזוב אותה. סך הכל מדובר בחידה - חידת הגיון כמו חידתך משבוע שעבר: בינת ג'ביל = בת הרים. ואגב עזרא: לא כותבים 'ממכה' - אלא 'ממך'. אלא אם התכוונת לעיר 'מכה' שהיא העיר השוכנת בסעודיה, הקדושה מאד לאיסלם ובה נמצא מבנה ה'כעבה' (שבו נמצאת האבן השחורה)

חברים אתם לא רואים שהחידה סתם

שטותים מאיזה פתח תיקואי משועמם, שבמשך 5 שנים זינבר לעדה את השכל כאן בפורום. החידה הזאת ממש צינית ולא לעניים . הרי דבלה לא רוקד באוניברסיטה , אז מה הוא חד חידה על עדה. ולמה להרגיז את עדה . עדה לא עזבה את הפורומים משמחה, למה צריך לשתף פעולה ולדרוך על פצעים של חברה שעזבה את הפורום. ולמה בכלל צריכים את השרשור העלוב הזה. למה בכלל לא מוחקים את כולו, למה צריך לעשות צחוק מבחורה ישרה שלא עשתה שום דבר רע. חברים אני מבקש ממכם לא לשתף פעולה עם דבלה ידידי, בכל דבר הנאמר על עדה, מי שמשתף פעולה הוא בעצם ,שותף לפשע.

הבט עזרא !

מה קרה לך ? מדוע אתה מדרדר את הפורום לשפת שוק ? מי אתה שתקבע שהחידה שטותית שאחרי שרבים פה השקיעו זמן ומחשבה לפתור אותה ? מי אתה שתקבע אם אני משועמם או עסוק ? מה בכלל עניינך החיים הפרטיים שלי ?? מה זה הביטוי המכוער "שבמשך 5 שנים זינבר לעדה את השכל כאן בפורום" ? מה קשור בכלל אם אני רוקד באוניברסיטה או לא ? איני דורך על פצעיה של עדה ובכלל איני דורך על פצעים. עדה החליטה מיוזמתה לפרוש מהפורום, ובינתיים רק להגיב במסרים אישיים... וזו זכותה. עדה כידוע לך (הרי בררת איתה את זה הערב) אישרה לך כי שלחה לי שני מסרים במטרה לנסות לפתור את החידה. היות ותשובותיה היו שגויות לא פירסמתי אותן. האם תרצה שאחשוף את המסרים האישיים ששלחה עדה כדי להוכיח לכל הפורום כי אמת דיברתי ? מדוע אתה מעז וקורא לחברים לא לשתף פעולה איתי ? הרי החידה נפתרה כבר ורבים מהחברים כאן ניסו לפתור אותה (כולל רויטל)... אז מה אתה קופץ ????? האם אתה רוצה שאני אענה לך בשפתך שפת הרחוב ? עזרא אחרי שבררת עם עדה שאמת דיברתי - עליך להתנצל מייד!!! ואני אחזור בי מהכינוי 'אדיוט' שהדבקתי לך. ושיהיה לך שבוע טוב.

דבלה.הנושא כרגע נמצא בטיפול בדרגים

גבוהים שהיגיעו לטונים גבוהים בישיבת הכנסת היום בבוקר. אפילו אולמרט ושר הביטחון שעסוקים מאד במלחמה התערבו בנושא הזה וכמעט והלכו מכות בכנסת. אני מקוה ומאמין שתשובה סופית תתקבל היום בישיבת המליאה עם 120 חברי הכנסת שרבים מהם הגיעו בדחיפות מחוץ לארץ לנאומים ארוכים והצבעה. כרגע ראיתי שאחד ממפלגת האיחוד הלאומי ,הכניס מכה חזקה במרפק שלו לאחד מחברי הכנסת הערבים בנושא הנדון של עדה. הלכו מכות בניהם עד שאולמרט בעצמו הפריד בניהם. כרגע הכנסת כמו מרקחה סוערת רוגשת ורועשת ואני בהלם ממתין לתוצאות הסופיות. עזבו את נושא ההסברה על המלחמה הקשה המתקיימת בלבנון. כי התשובה כרגע היא בגמגומים לא ברורים. יכול להיות שהפעם שוב אכלתי אותה באופן סופי ואצטרך להוריד את הראש למטה ולהוריד בפניך את הכובע. אני מקוה שבשבת הקרובה אצטרך ללכת לבית הכנסת ולברך ברכת הגומל. לא נראה לי שאוכל לברך את הקהל בברכת הכוהנים למרות שאני כהן. אצטרך להמתין בחוץ. אני כמובן מאחל לעדה חיים שלווים וארוכים. כי בשבוע שעבר עדה כתבה לי במסר אישי שעדה לא תתכתב עם אף אחד בפורומים גם לא במסרים אישיים אחרי יום שישי, אבל לא ציינה לאיזה יום שישי התכוונה, או שלא הבנתי ממנה בצורה ברורה על איזה יום שישי התכוונה. המקרה הזה גורם לי לריחוק מאנשים שהייתי קרוב אליהם ולמדתי שיעור חדש בחיים. המקרה הזה כנראה שסיבך אותי בפורום ולא קרה לי דבר כזה בפורום במשך 4.5 השנים שאני בפורום.

adaeast

New member
עזרא - אני חייבת הסבר לך ולדב

אני כתבתי שאני פורשת ביום שישי מבחינת הכתיבה בפורומים. במסר אישי כאשר שאלת אותי אם נוכל להמשיך ולהתכתב אמרתי לך ש"לפרוש זה לפרוש" ואתה הסקת ובצדק שאני לא אתכתב במסר אישי וגם לא אכנס לקרוא. לכמה ידידים שלי בפורומים אני כתבתי שלהתנתק מהמדיה ומהמעורבות שלי בפורומים מזה כ-חמש שנים - זה בהחלט לא קל. ציינתי שבשבוע הראשון אני מפסיקה לכתוב וביום שישי הקרוב (בשבוע השני) אני מפסיקה גם לקרוא וגם להתכתב במסרים אישיים, קרי: ניתוק סופי. במסגרת שבוע הקריאה קראתי את החידה שנכתבה עלי ע"י דב אורבך. היות והבטחתי לעצמי לא להגיב יותר - ניסיתי את פתרוני במסר אישי שהופנה אליו. הפתרון שהצעתי כללו 4 ריקודי זוגות, לפי ההגיון שלי לגבי המכה שקיבלתי ומה יכול לעורר אצלי בכי. אני פתרתי את החידה על פי ההגיון המיוחד והריגשי שלי בימים אלו. הריקודים היו: אבוס עינייק (המכה שחטפתי באפי בדיוק בנקודת הסדק לפני כשנתיים והשיר והריקוד קרובים לאף). ים של טעויות, מאמין באהבה ועוד אחד שכרגע אני כבר לא זוכרת. צר לי אם נפגעת מעצם הנסיון שלי להשיב על חידתי לדב במסר אישי. היית (אם רצית להיות בטוח) לנסות לשאול אותי לפני כתיבת הדברים שלך בפורום ולא אחרי...ואני השבתי לך והסברתי לך את הדברים. מצטערת שזה גרם לשניכם לאי נעימויות. לכן, החלטתי להיכנס ולהבהיר את הדברים. כעת אוכל בקרוב לבצע את החלטתי ולפרוש לי בשקט. כל טוב לכם.

אולי ...

סימנים (כחולים ...)

../images/Emo204.gif או אולי...

"בים בם בום"... {ע"ע סכמ"ש לעיל..
} ועדה אולי תפרוץ בבכי כשישירו לה סרנדה

ושוב...התשובה היא לא!

בקר טוב נא שים לב היטב לכתב החידה: אני חוזר עליה: מי יודע באיזה ריקוד (זוגות) נשמע הכי מתאים שעדה תחטוף את המכה ? שימו לב למילה 'נשמע' ! כאן הפתח לפתרון. וכשתפתרו.... תגשו לחידת הבונוס.

דבלה ,עכשיו אני הורס לך את החידה

אל תמהר,ואספר לך בשקט כמעט בסוד ש... זה לא בריקוד זוגות.

עזרא - אמרו לך כבר פעם

לפני שאתה עושה "שלח" תחשוב מאה פעמים. אני מציע מאה ואחת....

baruchg

New member
שבוי במבטה

שבוי במבטה מילים: יוסי גיספן לחן: נחום עשרי ביצוע: יואב יצחק מחבר ריקוד: שמעון שוכר מעגל - שנת 2003 איך בעיניה היא יודעת לשחק היא מתוקה כזאת ושובבה שולחת רמזים לא משאירה ספק ומדליקה בי אש של אהבה זה חודר המבט שלה אומר בעיניה אותי היא מפתה זה חודר איזה יופי מסחרר ואני נופל שבוי במבטה רואה אותה רוקדת שם במעגל ומבטה מכה בי וחומק היא מטריפה אותי אני לא מסוגל ולא יכול להתאפק זה חודר המבט שלה אומר...

למעלה