שביזות?

תשמע...

אני לא בניתי כלום. ידעתי שיהיה לי קשה, אבל אמרתי לעצמי שאין ברירה, אז יאללה לקרב!!!11(
) אני פשוט מפחד שאגיע לאפשרות השלישית שהצגת... את הקורס כבר עזבתי, אז...

נלחמתי כמו אריה.

אבל גם מי שנמצא בקורס פענוח הוא אריה, ואמרו לי ש+ ועוד + זה -, אז אולי בגלל זה...
בלב מאוד כבד עשיתי את זה. פשוט לא יכולתי יותר... זו הרגשה מחורבנת ויש לי געגועי מוות לחברים, אבל לא יכולתי להמשיך להיות במצב שהגעתי אליו...

Hamall

New member
זה כבר במועדפים שלי מזמן ../images/Emo6.gif

מאיה, חלש...עלק אני צפוי. את הכי צפויה בארץ! לא מספיק שאת כל היום מתחילה איתי בבסיס, גם בפורום את חופרת לי? אגב, לא אמרת לי שלום היום וכנראה מחר היום האחרון שלי בבסיס! את לא בסדר. אם הכל ילך כשורה, גם שבוע הבא אני אהיה בבסיס, אבל אם לא, אל תשכחי להתקשר אליי ולספר לי שאת מכונאית טנקים או נגמ"שים בחיל חימוש

plomphy

New member
אתה לא תאמין

אבל יש מצב שאני באה מחר ובגלל שאני כאילו ביום סידורים אני פשוט אבוא יותר מאוחר, לא אלך להנצחה, ואז יעשה תרשיון בתל אביב אבל אם אני עושה את זה ברור לך שלא אתה ולא עמית לא הולכים לאתר, נכון?

plomphy

New member
נו די זה נלחץ בטעות וזהו די לילה טוב

תהנה עם החלומות על הרכבות והרוקי אמממ יאממ

Yosh Yosh

New member
שמע

אם וויתרת על קורס, זה אומר שתהייה עובד כללי, לא? עובדים כלליים לאו דווקא מגיעים להיות עובדי רס"ר, ובמודיעין יש אחלה חבר'ה
תתעודד, הצבא לא כזה נורא... (לג'ובניקים).

Hamall

New member
עובד כללי זה בן זונה של דבר...

אבל הצבא לא מוותר בקלות על אנשים שיכולים לעשות קורסים. בטח תקבל קורס אחר, כנראה לא איכותי כמו זה שויתרת עליו...

plomphy

New member
המלצה

אם אתה לא חוזר לבקו"ם תבקש להיות באתר הנצחה- או מדריך במוזיאון טרור או בספרייה אחלה תנאים יש שם ויש תקנים, לא דורש קורס והרבה יותר טוב מעובד כללי.

אני דווקא

מתכוון כן להגיע איכשהו לתפקיד טוב. אין לי מושג איך אני אעשה את זה, אבל אין מצב שאני אהיה עובד כללי.

plomphy

New member
רק מזל יעזור לך, לא משנה כמה אתה מוכשר

אבל שיהיה לך בהצלחה בכל זאת

Krishi

New member
אני תמיד אומר, תן לזה קודם צ'אנס.

הרבה לא יצא לך לראות מהצבא עד עכשיו. תן לזה עוד כמה חודשים, תראה איפה תיפול, איך יהיה לך שם, מה תעשה ועם מי תעשה את זה, אחרי זה תתחיל לחשוב מחשבות אובדניות אם ממש ממש תרצה. ואם עדיין יהיה קשה, תתקמבן על משהו יותר קל, אם לא תצליח להתקמבן או שתצליח אבל עדיין יהיה קשה אז וואלה באמת שכדאי שתיצא מהצבא

למעלה