שביזות?

שביזות?

כן, בהחלט. אבל עד מתי? לא, לא "עד מתי". זה מרץ 10. אלא אם הקב"ן יחליט משו אחר...
עד מתי שביזות? וגם זה לא בדיוק "שביזות". זה לא כזה "שיט. מחר יום ראשון, שבוע חדש, המון עבודה, בלה בלה בלה... זין" זה די משבר שאני חווה עכשיו. אני גם בתקופה של חוסר ידיעה. חרא לי... נדמה לי שהרוב פה מכירים אותי, בדמותי התפוזית. היו ימים(עד לפני חודש וחצי) שחלשתי על אימפריית פורום מתגייסים. היום? היום אני חייל שבוז שלא יודע מה קורה איתו, אחרי איזה משברון לא קטן מבחינת עתידי הצבאי. אז מה קורה? זה עובר? גם לכם זה קרה בהתחלה? הזמן עובר בכלל?!?! כי הימים זוחלים לי, ושלוש שנים נראים כמו תקופת חיים. ולחשוב שעוד חשבתי על קצונה...

תקשיב גבר

גם אני הולך להיות במערכת הצבאית עוד המון זמן, אתה תראה אזרחות במרץ 2010, אני אראה באוקטובר 2009, אין הבדל, שנינו נוכל לראות את המונדיאל , הוא ביוני
אבל אם נתייחס להודעתך ברצינות, תפסיק לחשוב על זה ככה, תחשוב על זה שאתה עכשיו בכיתה י', ושנה הבאה תהיה בי"א, ולאחר מכן בי"ב, אתה אומר אם עברתי את זה כבר בבית ספר, ועכשיו שאני מסתכל על זה אחורה "הזמן בבית ספר טס לי", אז תחשוב בדיוק באותה צורה על השירות הצבאי ואתה תראה איך בשנת 2013-2010 אתה תגיד "הזמן בצבא טס לי" למרות שעכשיו אתה מרגיש שהוא זוחל... זה הרי ידוע והעניין פסיכולוגי כמובן... אם אתה מרגיש שהזמן זוחל לך בגלל היומיות, נס בסיס סגור, אם גם בבסיס סגור הזמן זוחל, כנראה שזה התפקיד, תנסה להחליף לתפקיד שיש בו הרבה עבודה. אה, ושירים שיכולים לעזור: "קח אותו לאט את הזמן" - גידי גוב "תן לזמן ללכת" - חיים משה, "כל יום אני תולש מהלוח דף" - זוהר ארגוב.

IrIsH BaBe

New member
יעבור לך בסופו של דבר.

אתה לא בקורס עדיין? בסדיר יותר מעניין =] (לפחות אצלי זה היה ככה)

ashk1a

New member
חכה..סדיר זה הרבה יותר טוב

או בנוסח אחר כבר תתרגל לחרא!!

Amazing18

New member
מותק..

תקשיב, אני דיי עוקבת אחריך (לא במובן הרע
) עוד לפני הגיוס, בשבת הראשונה שחזרת.. ועד עכשיו בעצם. אני רק רוצה שתדע, שכל כך סבלתי בתחילת הטירונות שלי [ומה זה הטירונות שלי? 3 וחצי שבועות? ועוד מיני קורס בין שבוע וחצי בג'ון ברייס, שזה בערך אחד המקומות השווים ללמוד שם מחשבים?], אבל במקום ליפול, כי הכי קל ליפול, נאחזתי בדברים שמחזיקים אותי בבית, בים אם זה החבר שהיה, המשפחה, החברים שכל היום שלחו SMSים, פתחתי את עצמי לבנות מכל מיני סוגים, נתתי לעצמי לפרוח. ידעתי שבסדיר חייב להיות יותר טוב, שהשביזות הזו היא חלקית, היא זמנית.. אל תתן לזה לרמוס אותך, כל התקופה הזו של הטירונות+קורס זה משחק, זו הבדיחה הכי פחות מצחיקה של צבא הגנה לישראל. בסדיר אין באמת דיסטנס, ולאף אחד לא ממש איכפת מדרגות [אלא אם כן תיפול על קצין'ה חולה סג"מת..], השירות טס מאחר ולא מדובר בשיגרה יומיומית, החברים פתאום מתגלים כחברים ל-3 שנים ולא לתקופת זמן, דברים קטנים כמו שינה סדירה, אוכל טוב וחיים נורמלים פתאום יחזרו ללקסיקון שלך.באמת, באמת שבסדיר הכל תמיד יותר טוב. פשוט כמו עבודה שאתה אוהב/לא אוהב לעשות, אבל חייב. אין הצדעות, מסדרים יש לעיתים [תלוי באיזה בסיס אתה נופל], תורניות באות בהקצאות של כ"א. בקיצור - מדובר בהתחלה שונה ואחרת ממה שקדם לך. השאלה היא עד כמה אתה מוכן לשבת ו"לספוג" את החרא הזה? אתה באמת מסוגל לחכות עוד קצת? ולנסות להכנס לסדיר ולראות אם זה באמת בשבילך או לא? כי להשבר עכשיו זו לא חוכמה... בהצלחה יקירי.

Amazing18

New member
קורס? אולי קורסון ../images/Emo6.gif

אני פקידה.. משרד הביטחון קורס מחשבים על תוכנות שאיתם אני עובדת.

varui

New member
שמע

אתמול אני דיברתי אם קצין שהוא אמור להישתחרר ב2011

samn

New member
אם את מסופקת, אני מסופק!../images/Emo111.gif../images/Emo173.gif

|נא לא להתייחס, אני עייף|

תראה, אני חושבת שלכולם בתחילת הדרך

יש את זה. למה? כי זה אחרי בום של הרבה חודשים (אם התגיסת לא מזמן זה אומר שהית מעל חצי שנה בבית.. ) כי זה להתרגל למסגרת חדשה ושונה לגמרי- שלא נמצאים בבית כל יום, שנמצאים עם אנשים מסביב לשעון, שהכל מוכתב ומוגדר בנהלים וזמנים וכו' אבל עם הזמן מתגברים ומתרגלים. בדיעבד, כמשוחררת אני מעריכה עכשיו הרבה יותר דברים שבשירות לקחתי כמובן מאליו.. ועם כמה שרציתי להשתחרר, אני חושבת שהשירות נתן לי המון.

Krishi

New member
מדבר כמו חייל אמיתי ../images/Emo9.gif

זה כל כך משעשע אותי לראות את כל המלש"בים הפעורים שבונים מהצבא הזה הרים וגבעות ומדברים כל כך הרבה שטויות עד שהם בעצמם מתגייסים ואז אחד אחד הם חוטפים ת'כאפה שלהם. ועכשיו אחרי ההקדמה הלא כל כך נחמד הזאת
אני אספר לך שבאיזשהו שלב או שאתה מוצא את מקומך ומרוצה מהשירות או שאתה פשוט נהיה אדיש לכל העסק (או, שאתה יוצא על נפשי). בכל מקרה, בסדיר יהיה לך הרבה יותר טוב זה בטוח, תחשוב על זה בתור התקופה לשאוף אליה וזה יעזור לך לעבור את הטירונות ו/או הקורס שאתה נמצא בו.

varui

New member
"קרח"מה קורה איתך

אני רוצה להגיד לך שאני מסכים איתך על דברים הבאים " זה כל כך משעשע אותי לראות את כל המלש"בים הפעורים שבונים מהצבא הזה הרים וגבעות ומדברים כל כך הרבה שטויות עד שהם בעצמם מתגייסים ואז אחד אחד הם חוטפים ת'כאפה שלהם:" ועוד דבר " שאתה פשוט נהיה אדיש לכל העסק (או, שאתה יוצא על נפשי). בכל מקרה, בסדיר יהיה לך הרבה יותר טוב זה בטוח, תחשוב על זה בתור התקופה לשאוף אליה וזה יעזור לך לעבור את הטירונות ו/או הקורס שאתה נמצא בו. " אני ממש כבר אדיש לכל חיילים שם

למעלה