שבוע לכנס!!!

KerenLin

New member
שבוע לכנס!!!

אז מה המצב שלכם? מה נשאר? מה עשיתם? מה גורם לכם לבכות? מה אתם חושבים שלא תספיקו? מה ישאיר אותכם ערים בלילה שלפני הכנס? שתפו שתפו, שנוכל להרגיש את הכאב יחד ><" ותמונה קטנה כדי להעלות חיוך על הפנים ולהזכיר שהמצב יכול להיות יותר גרוע :)

string chan

New member
יאללה, אולי זה ישאיר אותי ערה הלילה לעבוד.

אז מה המצב שלכם? אני מרגישה מזעזע והייתי חולה כמה ימים. אה, בקוספליי המצב סביר מינוס כזה, אני יודעת. מה נשאר? סגגגגג הרבה. אבל יהיה בסדר. מה עשיתם? את כל החלקים השיריוניים, נשאר רק לשים עליהם מסגרות שהתחרבשו לי ואצטרך לעשות שוב מחומר אחר. מה גורם לכם לבכות? המוכר ה... מרושע שקודם שניתי אצלו מיכל קצף פוליאוריתן דפקט שלא נפתח כמו שצריך, והאחד שהוא החליף לי אליו היה ריק כמעט והספיק לי לפחות מחצי ממה שהייתי צריכה :| לא קונה אצלו יותר.... מה אתם חושבים שלא תספיקו? נה, אני אספיק הכל :} מה ישאיר אותכם ערים בלילה שלפני הכנס? החום, אני לא ישנה בכ"מ כבר כמה ימים.... הלוואי עליי להיות שווה כמו הילדה הזו.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo203.gifתישני

לפחות קצת לפני הכנס, שתזכרי להכנס לקוספליי שלך... באיזה חומר תנסי הפעם את השריונות?

string chan

New member
אני אשן, אני מקווה. ../images/Emo3.gif

את השיריונות עצמם אני עושה מסול, רשת כזו ממתכת כמו שמשתמשים לפעמים לעיסות נייר ואיזה בד ממש מכוער שסתם שכב לי בבית מהצד השני, כל זה מכוסה בויניל בצבע המתאים מסביב. את המסגרות רציתי לעשות מספוג, אבל הרעיון הזה נכשל כי הספוג שלי לא היה מספיק קשיח, היה לי ממש קשה לעצב אותו איך שבא לי, ובאופן כללי זה נראה לא אסטתי ולא יפה. אחרי זה ניסיתי לעשות גם את המסגרות מסול. חשבתי בהתחלה שהם לא ייתנו לי את הנפח שרציתי שיהיה לי למסגרות, אבל האמת שהן נותנות מספיק, והעיקר זה נראה אסטתי ונקי, מה שיותר חשוב לי. והשריונות עבדו לי הפעם הרבה יותר טוב מהקיץ שעבר שעשיתי אותם מ.... נחושת והמון משחת עיצוב, אז אני מרוצה מהם. :}

string chan

New member
LOLH

Legend of the Legendary Heroes
מה, שוב להקשיב להוראות של המלך הלא-יוצלח הזה? הוא והחלומות שלו....

string chan

New member
שיפסיק לשלוח אותי למשימות מוזרות

עם סוטי מין.
זה ממש כיף XD

Y u k k i

New member
חכי, חכי לכנס..

* טבעת שחורה (ומכוערת) מנצנצת בחשכה * הטבעת המחורבנת הזאת שנאפת ברגע זה בתנור.. יימח שמה, לקחה לי חודשיים מהחיים כמה שהיה מעצבן להכין אותה

CibiHeart92

New member
אוהבים אותך קרן.

המצב שלי אחלה בחלה, אבל לא יהיה לי מטה. נשאר לי לחבר את המלמלה המטרידה לצווארון, לסיים את הריבון, ואת המלמלה לכפפות, וכמו כן להכין קשת. עשיתי את כל השאר. מה שגורם לי לבכות זה הספר שאני הולכת לסיים בקרוב אני לא אספיק להכין את המטה, אני מקווה להצליח להכינו לשוטס ומה שישאיר אותי ערה יהיה גוש אנשים קטן ונחמד שאני מקווה לארח בדירה. ואולי גם הפאה. אם מישהו רוצה להתחרפן הוא מוזמן לעשות את זה אצלי, אני יכולה לתת קצת תמיכה וצומי. ואני אלך עם הזרם לגבי התמונות קוספליי המשעשעות

למעלה