שבוע לכנס!!!

S.Riddle

New member
..............אמא ;;_;;

אז מה המצב שלכם? אז ככה: אוטנה - ג'קט: ~60%, מכנסיים 80%, אקססוריז 0% \\ אנשי - הכל 0% מה נשאר? בעיקר כל מה שקשור למכפלות, ה-cuffs של הג'קט, וכמובן - שמלה לאנשי XD;;;;;;;;;;;; מה עשיתם? את רוב התפירה של הקוספליי שלי~ מה גורם לכם לבכות? המחשבה שאני לא אעשה לקוספליי הזה צדק... מטריף לי את השכל כבר שבועות. מה אתם חושבים שלא תספיקו? אני מקווה ש... כלום? אבל יש מצב שחלק מהאקססוריז לא יצאו טובים כמו שרציתי בגלל חוסר בכישורים טכניים... מה ישאיר אותכם ערים בלילה שלפני הכנס? היסטריה ועבודה על דברים קטנים, כרגיל~

KerenLin

New member
ערומה אני לא אהיה

כי לפחות את הבגד סיימתי (ראו תמונה) אבל רובה?... וואו יש עוד כל כך הרבה לעשות בו, אני מתחילה באמת לפחד אז מה המצב שלכם? בגד חוץ מכפתורים, גיהוץ וגימורים - מוכן. קפיצים ברגליים - הבסיס שלהם מוכן ועכשיו גם הקפיץ בתהליכים. מבחינת רובה - כל החלקים של הבסיס מוכנים מה נשאר? לשייף לשייף לשייף! לבנות את המערכת החשמלית (כנראה מחר), לצבוע הכל, לסיים את הזרועות, לקדוח חורים ללדים ולחבר שם זרועות, לחבר את הכל ולקוות שזה ישאר מחובר מה עשיתם? בגד, בסיס לקפיצים של הרגליים, קפיצים, זרועות, כל חלקי הרובה...... נראה לי שזה הרוב מה גורם לכם לבכות? הכמות עבודה שנשארה לי וכמות השעות שאני אשרוף על לשייף הכל מה אתם חושבים שלא תספיקו? לישון מה ישאיר אותכם ערים בלילה שלפני הכנס? הכנס עצמו....... הקמה ><"

coral chan

New member
../images/Emo210.gif יש לך מקדחה במקרה?

היום אפשר לקנות ראש שלייף (כמה עשרות שקלים בודדים) להרכבה על מקדחה (ואולי גם מברגה) שווה בדיקה.

KerenLin

New member
אני אזכור את זה

למרות שלפי איך שזה נראה כרגע - הדבר הבא שאני קונה זה דרמל ^_^

למעלה