שבוע לכנס!!!

CibiHeart92

New member
הו, אני עושה את הדמות הכי מגניבה בעולם!!!!

אבל בדיוק השבוע גיליתי שעוד מישהו עושה אותה, זה כ"כ מסתכללללל ;;

innocence

New member
הממ...:(

נורא בא לי לא לדבר על זה, אבל בכל זאת נענה. אז מה המצב שלכם? לא להיט מה נשאר? חליל, כתר לשיער וסיום של עיצוב פיאה (כולל תספורת), כיסויי נעליים (מקווה לעשות היום)שרוולים וצמידי זהב (גם מקוו הלעשות היום), תכשיטים לרגליים ולראש (לא בטוחה שיהיה לי מתי, אולי אוותר...), לתפור את החלק השחור על החצאית ואת הקישוטים עליה ועל החלק העליון, "נוצות" על הצווארון... וזה רק הקוספליי שלי:( אצל אייל יש עוד מגיני כתפיים, מגיני רגליים, וסט, מגן חזה, חגורת WTF, מקום לחגורה רגילה על החולצה, חרב, עיצוב פיאה ובטוח יש משהו ששכחתי. מה עשיתם? את כל השאר...? מה גורם לכם לבכות? שאין לי זמן בשיט, שהקוספליי הזה יהיה מכוער נורא ואני סופר אתבאס עליו וכו... אה, ומתוך ה9 ימים שנשארו לכנס, יש לי עבודה ב8 מהם... מה אתם חושבים שלא תספיקו? לנשום. מה ישאיר אותכם ערים בלילה שלפני הכנס? אני אשן טוב, זה בטוח... תמונה: ההתקדמות על הקוספליי של אייל.

CibiHeart92

New member
זה נראה מצוין! עשי לי טובה

את מהאנשים שממש מתסכל אותי שהם אומרים שהקוספליי שלהם יהיה מכוער =_= בעיקר כי זה בולשיט.

innocence

New member
של אייל נראה טוב.

בעיקר כי הוא עשה את כל השריונות שיצאו לו מדהים לטעמי. שלי יצא הרבה פחות מוצלח...

innocence

New member
התקדמות נוספת

נרדמתי והלך לי כל היום, אבל לפחות הספקתי לעשות משהו בלילה. אז תפרתי כיסוי לחליל, וזה היה מש מהיר וכיפי ומושלם מהרגע הראשון, אז אני ממש מרוצה:) ותפרתי את הדבר השחור הזה על החצאית, וזה לקח כל כך הרבה זמן, אבל זה יצא נורא מוצלח, אז זה איכשהו מתקזז P:

innocence

New member
וואי, ממש.

כל התחלבושת הזו סופר ערביה. ולחשוב שאני בכלל מתחפשת לסינית @_@

Unit02

New member
הוריייייי

אז מה המצב שלכם? אמממ אפשר להגיד 95% נשארו ממש טאצ'ים אחרונים :) מה נשאר? ראה שאלה קודמת XDDD מה עשיתם? הכל מוכן XD רק תיקונים ותוספות קטנות מה גורם לכם לבכות? כרגזה בכי של אושר :) מה אתם חושבים שלא תספיקו?... לא רלוונטי P: מה ישאיר אותכם ערים בלילה שלפני הכנס? ציפיייייייייייייייייייייייייייייייייה טובתמונה החלטתי לתת טעימה של הפרופ שלי~

למעלה