שבוע לכנס!!!

Mana Sama

New member
טרלהלהלה אני רוצה למות D:

אז מה המצב שלכם? לא משהו,מה איתך? מה נשאר? לסיים לצבוע את הפרצופים והצורות המסריחות בלבן,ואז לצבוע אותם שוב בצבעים שהם אמורים להיות ואז לעבור על מה שצריך עם איירבראש X___X ולסיים עם הצווארונים והסיומת של השרוולים בשמלה הכתומה. ושסער יסיים את הנבל אני אצטרך לצבוע אותו. אה,ולעצב את הפאה מה עשיתם? שמלה כתומה כמעט מוכנה כולל ציורים,חלוק תפור וכרגע עם 90% של שרטוטים בערך,יש אזורים שעוד לא סימנתי בגיר אפילו. מבחינת צביעה בלבן כרגע אני עומדת על משהו כמו קצת יותר משליש של החלוק מה גורם לכם לבכות? שזה מתקדם נ-ו-ר-א לאט ואני מפחדת לא להספיק ;____; מה אתם חושבים שלא תספיקו? לא יודעת,אני לא רוצה לחשוב על זה. אני אספיק הכל! (אני מקווה ;-;) מה ישאיר אותכם ערים בלילה שלפני הכנס? כנראה שהנבל והפאה :/

rocket

New member
שבוע ..........*הלם*

אז מה המצב שלכם? אה....אוקיי. היום התחלתי את התחפושת השניה, של מיראן. זה לא אומר ששלי מוכנה לחלוטין .... הגלימה עדין ללא מכפלת וחסר לי עוד כמה תיקונים קטנים. אבל סך הכל, אני יכולה להגיד ש 90% יש לי. מה נשאר? את כל הבגד של מיראן. שיקח בתקווה פחות זמן מהבגד של שיאון כי הגזרה השניה מוכרת לי יותר. להכין סיכה לשער, לעצב את הפאה .... למצוא לעצמי נעליים (כי אני לא יכולה לשים פלטפורמות הפעם ... ואין לי נעליים שטוחות >_>) מה גורם לכם לבכות? טעויות, דברים שצריך לפרום באמצע הלילה ואני לא מוצאת את הפורם .... מה אתם חושבים שלא תספיקו? אני מקווה להספיק הכל. גם אם זה אומר שוב לא לישון לפני הכנס .... מה ישאיר אותכם ערים בלילה שלפני הכנס? אני מאמינה שאני אשב לעשות כל מני תיקונים קטנים שיציקו לי בעיין ... (זה במקרה הטוב), במקרה הפחות אופטימי אני כנראה אתפור חצי מהקוספליי מחדש כי פישלתי במשהו >_>

הצילו ;_________;

אז מה המצב שלכם? גרועעעע אמא T______T מה נשאר? לסיים את היצור (...כמה שעות עבודה מתחבאות במילים התמימות האלה...), צעיף, לעצב פאה (איך?!), לטפל בנעליים... מה עשיתם? החולצה כמעט מוכנה, החצאית מוכנה, הגלימה מוכנה, והיצור חצי מוכן. מה גורם לכם לבכות? אממ.. שאנחנו יוצאים לחופשה בצפון ביום ראשון ונחזור רק ביום שלישי? אני לא אספיק כלום ;___; אבל מילא זה, היצור יצא גדול מידיי T______T אחותי (!!) הצליחה להיכנס לתוכו, אין לי מושג איך אני אסחב איתו כל הכנס... מה אתם חושבים שלא תספיקו? לטפל בפאה כמו שהייתי רוצה ;_; מה ישאיר אותכם ערים בלילה שלפני הכנס? הצעיף. אני בטוחה בזה <_< הוא גדול מידיי T___________T

להיות בתוך בד פליז שחור? באוגוסט?

זה כמעט רצח XD אבל אבוד בכל מקרה, פרמתי את הכל והתחלתי לעבוד על זה מחדש. אני מקווה שאני אספיק לסיים בזמן... X_X

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo203.gif בהצלחה.

זה נראה מגניב!!

Serf SaN

New member
גם קורל יכולה להכנס לתוך זה!

זה יכול להיות רעיון נהדר.. :p

happy berry

New member
הצילו:(

אז מה המצב שלכם.? בקאנטים מה נשאר? הרבה, לסיים את החצאית-לתחום את הפרחים המזדיינים מחדש, פנינים ולחבר את החצאית התחתונה.לסיים את הכתר, הצוארון והתכשיטים. לסיים לעצב את הפאה. מה עשיתם? מחוך וכפפות גמורים, רוב התכשיטים, נשאר קצת גימורים ולסיים לצבוע. רוב החצאית. חלק מהכתר. מה גורם לכם לבכות? הפרחים, כוסאמאשלהם;;; זה הדבר שהכי השקעתי בו בקוספליי הארור הזה..שיצא הכי גרוע. אה. והעובדה שבגלל המאסה והפרטים של הקוספליי הזה עיגלתי הרבה פינות וסטנדרט האיכות שקיויתי להגיע אליו ירד מאוד משמעותית. מה אתם חושבים שלא תספיקו? לא יודעת. הכל. דברים קטנים שיבאסו אותי שלא הספקתי ואז אני אחליט שלא בא לי לבוא בקוספליי. מה ישאיר אתכם ערים בלילה של הכנס? קרן, כנראה. על איזה מצב גרוע את מדברת?? הייתי נותנת הכל כדי שנסיכות דיסני כוסיות ירדפו אחריי ככה. שלא לדבר על להיות ג'ק ספארו. ושיגיד תודה,לפחות הן לא קניבליות צמאות דםD:

D N ANGEL GRIL

New member
שיהיה גם אני אגיב XD

( לא עשיתי את זה שניםםםם) |אז מה המצב שלכם? ממממ...סביר?~ מה נשאר? כפפות, נעליים,לסיים את המטה והקוקיות והא כן השרשרת~ ולעצב את פיאה מה עשיתם? חצאית ראשונה,שמלה שיושבת באמצע,חצאית עליונה,פפיון קדמי,פפיון אחורי, רוב המטה,את הזיתים שעל השיער שלה הם רק צריכים להתחבר למשהו,כתר~ מה גורם לכם לבכות? הפפיון בעיקר,כשאני שורפת את עצמי עם המגהץ XD מה אתם חושבים שלא תספיקו? את השרשרת? מה ישאיר אותכם ערים בלילה שלפני הכנס? מה לא,גם כשאני מתחילה מלא זמן מראש וכל יום בבית אני עדיין ערה עד 2 יום לפני הכנס~D:

JustBeFriend

New member
הוהוהוהו, התמונות שלכם XDDD

אז מה המצב שלכם? אני סיימתי, עוזרת עכשיו לשני חברים לקאסט :) מה נשאר? קצת שאריות מהציוד למחזמר, הקוספליי של ים והשכמייה של איציק~ מה עשיתם? את כל הקוספליי שלי, והמכנסיים של איציק :) מה גורם לכם לבכות? עדיין יש לי ספק קטן שלא יהיה לי מספיק זמן לצבוע את הביצים כמו שצריך XD מה אתם חושבים שלא תספיקו? אולי לעצב את הפאה של איציק, כי... יש סיכוי שהיא תגיע בדקה התשעים, ואז המסכן יסתובב עם פוני ענקי כל היום. מה ישאיר אותכם ערים בלילה שלפני הכנס? כנראה איציק וים שאיתי בקאסט, הם דיי יעשו שיגועים, ובטח נטריל קצת על קים פוסיבל XD

למעלה