שבוע טוב

lisa s

New member
אפשר להשאיר פתק קטן על המראה

ולבקש לנקות (בתוספת סמיילי גדול כמובן) או אפילו לבקש ישירות אם מדובר במנקים קבועים שאת מכירה. כל עוד זה נאמר בכבוד ועם חיוך אני לא חושבת שהם יעלבו. יש לי הרגשה שהרבה בחורות יעדיפו לגעת בכתם מייק אפ ולא בסינוראבדייטיס המתוק שלך (אפילו שהוא שיא האלגנטיות)

sheffys1

New member
הבעיה עם המנקות פה שהן לא ממש פתוחות לביקורת.

לפני כמה ימים ביקשתי מהמנקה הקבועה שלנו שאם היא פותחת חלון, ואין אף אחד במעבדה, שתסגור אותו כשהיא מסיימת (ובאמת שעשיתי את זה יפה, מה גם שזה לא נראה לי כזאת בקשה תלושה). אתמול מנהלת המעבדה שלי סיפרה לי איך המנקה התלוננה (ככה "לעצמה", מתחת לשפם
) שאסור לפתוח אצלנו חלון ושזה לא טוב
). ולגבי התולעת היפהפיה שלי
: תשאלי את אביגיל מה דעתה
היא הוכיחה יפה את הנקודה שלך...

lisa s

New member
אביגיל...

את לא אוהבת תולעים?? אני מתפלאת עלייך.. נו טוב, יש אנשים שאי אפשר לדבר איתם. טוב שהיא לא החליטה לצחצח את הפינה הרדיואקטיבית..

המלעונה הזו החזירה לי את הסלולרי עם מסך מלא

תמונות של תולעים. לא יכולתי לגעת בזה עד שהיא לא סגרה את החלון. חשבתי שנשמתי פורחת!!!!!!

lisa s

New member
וואו, איזה שובבה

פשוט וקל, את מסדרת לה בסלולארי מסך עם קולאז' כתמי מייקאפ (עדיף לא כאלה שמרוחים על מראה אלא על פרצופים של בחורות שלא יודעות להתאפר) ואתן בתיקו

muesli

New member
נראה לי

שהטעות שלך זה בזה שאת צריכה להגיד תודה שזה רק תמונות, ולא הדבר האמיתי
בורחת מהר לפני ששרון תבוא עם איזו תולעת...

sheffys1

New member
לשמחתי הרבה (מאוד!)

לא עבדתי עם רדיואקטיבי מאז תואר שני. אם כי זה לא מטריד אותי כמו שאנשים רבים מוטרדים מזה...

muesli

New member
הן מזכירות

קצת את הנעליים מקלרקס לא? רק עם עקב...

lisa s

New member
קלעת בול

היו לי בדיוק כאלה (חוץ מהעקב) מקלארקס, חמודות חמודות (רק חבל שהן נשדדו יחד עם כל המזוודה באתונה).

lisa s

New member
בהחלט באסה

וזה היה מעורב במעין חוויה מיסטית מוזרה. זה היה היום האחרון של הטיול, המזוודות היו באוטו וירדנו רק כדי לקנות שתייה ולהסתובב קצת לפני שאנחנו עוזבים. נכנסנו לחנות תכשיטים כי פתאום נזכרתי שלאחות של בן זוגי פרצו הביתה וגנבו שרשרת שהיא קנתה ביוון, אז רציתי לפצות אותה. כשיצאנו מהחנות הרגשתי כאילו מישהו תולש ממני את השרשרת בכוח (זה היה רק בדמיון), חמש דקות אחרי זה כשחזרנו לאוטו ראינו שפרצו אותו וגנבו את המזוודות.

קודם כל את מאד יפה ואני מאד אוהבת את האיפור

העדין שלך ואת התסרוקת. לגבי הנעליים אני מסכימה שהן פחות מתאימות ורצוי נעילים כהות יותר בגוון של החלק העליון

שבוע טוב!

סופ"ש ארוך עבר ללא סנדלי השורש. זה היה טיפה'לה קשה, בפרט בהליכה המנהלתית של היום...
יש משהו מעניין בתיעוד היומי של הלבוש. נראה לי תרגיל טוב בשביל לשים לב מה מוצלח יותר ומה פחות. זה גם "משכנע" אותי להציץ במראה בבוקר, לפני שאני יוצאת.

למעלה