שבוע טוב !!!!!

גבי 26

New member
well, היום הייתי

קוראת לזה יותר יצירתיות, כי אני לא עוסקת בזה גם לא כתחביב...לצערי. בוגרת בית ספר טכנולוגי, בגבעתיים. בוגרת המחלקה לאמנות באוניברסיטה... גרה במדבר ואוהבת אותו מאד! יאללה מספיק עם הקורות חיים, זהו בערך...

בוקר אור ../images/Emo42.gifיפה בחוץ

בוקר נהדר יש בחוץ , קצת קר אבל לא נורא ככה לפתוח שבוע חדש זה נהדר אור יפה מציף את חדרי הקט בחוץ תלויים כבסים החיים היפים

mamaWitch

New member
../images/Emo142.gifבוקר זך../images/Emo42.gif

בוקר נהדר שיהיה שבוע מצויין
רק טוב

שבוע מבורך לסבתא ../images/Emo24.gifסורגת ?

איך היה הברית ? מה שלום הנסיכה ויורש העצר ? הכי חשוב מה שלום הסבתא ? האם יהיה פדיון ? יו כמה שאלות יש לי כמו ילדה סקרנית

mamaWitch

New member
טרם... צ'מעו סיפור pre-ברית

הברית - היום, ב-16.30 רק חיתוך מהיר בבית כנסת בנוכחות מצומצמת המסיבה - בעוד כשבועיים שלושה.
למעשה הברית הייתה צריכה להיות אתמול אבל המוהל לא יכול היה, וזה המוהל המועדף על ההורים כך שלא הסתמנו פשרות בגיזרה זו. מה עושים? בא הרב-מוהל לבדוק את התינוק
באמירת רמז של... בואו נראה אם בכלל אפשר לעשות ברית בזמן: אולי קטן מדי (לא-נולד 3,455 גרם ואפילו לא ירד 10%
), אולי לא עולה יפה במשקל... (שום כלום, הזללן עלה 100 גרם ביומיים
), אולי משהו שם למטה לא בסר? (אין מצב, נראה מושלם לגמרי
), שמא צהבהב? (תינוק ורדרד ללא שמץ חשד
) ישב אחד רב מוהל וחשב
מאין יבוא עזרו (או שמא - תירוצו) ואז קם והודיע: היות שהאב הוא האמור בעצם לעשות את הברית ומסמיך את המוהל האמין עליו לעשות בשמו, "יש נוהג" אמר
"שאם האדם האמין על המשפחה אינו בנמצא ניתו לחכות מספר ימים עד שיגיע"
|
וכך נפתר העניין, הברית היום, מתכנסים (רק משפחה מיידית) ב-16.00, חותכים-16.30, וב-16.45 כבר תפילת מנחה - עם רמז כבד שמצפים מאיתנו להשאר, ואבא וסבא של עידן הטילו על זה מייד וטו קרדינלי
מסתבר שכשלא נוח לו - לאלוהים יש פיתרונים - מניפולטיביות שמביאה אותי לחשוב שאלוהים אולי בכ"ז |נקבה (למרות שלא סביר...)
פדיון...
ממש לא. הוא שלנו, לא פודים אותו מאף אחד. והיה ויבנה בית המקדש בימיו - נפעיל את אותם הפיתרונים והמניפולציות של הרב-מוהל של הברית...
העיקר שהחיתוך יעבור כבר ובשלום

גאיה ק

New member
שוב ושוב עד אחרי 16:30

בשעה טובה ושוב במזל טוב!!!!!
תאלחשו את עידנוש
טוב טוב!!!!!
תמסרי למוהל שאני מאחלת לו שיהיה וכן כולם מרוצה/ים מ"העבודה" שלו. שתהא טובה ויפה!!!!! מחזיקה אצבעות!

גבי 26

New member
מזל טוב../images/Emo48.gif

פ'ם ראשונה אני שומעת על הנוהל הזה...אבל אם הוא טוב לכולם, אז למה לא.

שולחת לך שיר לבוקר טוב

השיר שכתבתי נקרא נשק אותי אהובי בשפתיים רכות ואדומות מנשקת את אהובי החם והסוער ברקע מתנגן לו השיר באסה מה הוא אותי לוטף ומנשק כאילו מקשיב הוא לזמרת הלוחשת לו בקול מלטף נשק אותי , נשק המון כאילו אין יותר מחר שמחה שמצאתי אותך מפחדת לאבד אותך לעד מתבוננת אני בעיניו האהבה היא כאן ועכשיו מחר ? מי יידע העתיד? לאין היא תעלם לה ? האם תאהב אותי מחר ? אהובי הסוער והמסעיר נשק אותי המון אהובי כאילו היום הוא היום האחרון מצאתי אותך היום בחיי אוהבת אותך כאן ועכשיו אוהבת אותך איש יקר שלי דאגות המחר יחכו למחר אהוב אותי אהוב שלי נשק אותי אהוב שלי באסה מה מיאמור

למעלה