שבוע טוב !!!!!

ben3211

Member
הבוקר כבר טוב גאיה../images/Emo189.gif

בעיקר בגלל שאת כבר כאן .

magy

New member
כןןןןןןןןן

פיספסת אתמול את ההודעות שלי בהתחלה טענתי שזו מכה...החידושים האלה אח"כ, התחלתי להתרגל לטוב....... ואני מנסה לחגוג על החידושים... לא רע....... לא רע....... וכל הכבוד ל"טכנאי".......... לבן שלי שיודע להפוך זבל לזהב..........(לפעמים גם להיפך
) אני סוף סוף יכולה להכנס לאתרים שקודם......... יכולתי רק לחלום להכנס... נעשיתי די מוגבלת בכניסה לאתרים.. כל דבר קטן.. היה תוקע את ה- WINDOWS 98 אבל המסך מודיע שהוא גומר קדנציה.... מתחיל להיות מטושטש.. יקר לגלוש...............הא?

ben3211

Member
תתחדשי מאגי ../images/Emo219.gif

ותפסיקי להלעיט את המחשב שלך ב
מורעלות פן יחטוף קלקול בשנית.

רואה העצומה שלי עזרה ? ../images/Emo151.gif

נשאתי תפילה לבורא הכל יכול שיעשה קסם תודה לאל ולבן שלך שהמעשה נעשה קראתי לא הבנתי ברור אז לכן שאלתי שוב המון בהצלחה גם אני הרגשתי ככה שעברתי מהמחשב הישן לחדש הגלישה זה משהו אדיר ככה , אז מצפה לדברים יפים וחמודים

גאיה ק

New member
אפילו......../images/Emo201.gif

תודה מגי~מדהים!!!!!!!!!!! התלבטתי אם להוסיפן למועדפים בקטגורית בוטניקה או אמנות..... אוהבת
מאוד את שני התחומים!!!!!(שמעת גבי?????) אם תשאלו אותי~שווה להגדיל.

גאיה ק

New member
../images/Emo4.gifחושבת שהמצ"ב יהיה מוצלח יותר

קצצצת. איזה נודניקית,כל עלה(כמעט כל עלה..
)עושה לי את זה.. ו~עוד עלים בצורת
בות...מתה על השטויות האלו! דרך אגב~האירים,עוד ב~400 לפנה"ס צרפו את התלתן לסמלי המזל שלהם.. לא הלאה בסיפור..

גבי 26

New member
אלו עלים

של חמצוצץ, יש לו פרחים במגוון צבעים וגם עלים בצבע בורדו. יום אחד אני אצלם לך את שלי...

magy

New member
חמצוץ או חמציץ?

לפני שבוע קניתי לראשונה את הצמח הזה.. בגלל עליו היפים ופרחיו ...... מחר אצלם אותו כדי... באור...אפשר גם עם פלאש. תיכף אנסה.. מקסים

גבי 26

New member
חמצוץ-שם עממי

חמציץ זה מה שהיינו אוכלים בשדות כשהיינו קטנים, פרח צהוב וטעם חמצמץ.. ומי זוכר את ה"מן"...טוב מספיק! יש לי כזה בכל מיני צבעים, רק שכרגע בגלל הגשם, הפרחים קצת ביישנים וסגורים.

magy

New member
הצילום עם פלאש לא משהו

לא נותן את הצבע האמיתי.......הסגול הכהה הפרחים סגורים בלילה... לא הצלחתי לחדד את התמונה בקושי הקטנתי...... (עדיין לא התרגלתי לתכנת התמונות החדשה שלי..............בעיה)

למעלה