פיספסת אתמול את ההודעות שלי בהתחלה טענתי שזו מכה...החידושים האלה אח"כ, התחלתי להתרגל לטוב....... ואני מנסה לחגוג על החידושים... לא רע....... לא רע....... וכל הכבוד ל"טכנאי".......... לבן שלי שיודע להפוך זבל לזהב..........(לפעמים גם להיפך
) אני סוף סוף יכולה להכנס לאתרים שקודם......... יכולתי רק לחלום להכנס... נעשיתי די מוגבלת בכניסה לאתרים.. כל דבר קטן.. היה תוקע את ה- WINDOWS 98 אבל המסך מודיע שהוא גומר קדנציה.... מתחיל להיות מטושטש.. יקר לגלוש...............הא?
נשאתי תפילה לבורא הכל יכול שיעשה קסם תודה לאל ולבן שלך שהמעשה נעשה קראתי לא הבנתי ברור אז לכן שאלתי שוב המון בהצלחה גם אני הרגשתי ככה שעברתי מהמחשב הישן לחדש הגלישה זה משהו אדיר ככה , אז מצפה לדברים יפים וחמודים
חמציץ זה מה שהיינו אוכלים בשדות כשהיינו קטנים, פרח צהוב וטעם חמצמץ.. ומי זוכר את ה"מן"...טוב מספיק! יש לי כזה בכל מיני צבעים, רק שכרגע בגלל הגשם, הפרחים קצת ביישנים וסגורים.
לא נותן את הצבע האמיתי.......הסגול הכהה הפרחים סגורים בלילה... לא הצלחתי לחדד את התמונה בקושי הקטנתי...... (עדיין לא התרגלתי לתכנת התמונות החדשה שלי..............בעיה)