שבוע טוב לכולם!!!

r3fl3ct10n

New member
יש תחנה מרכזית...

ממנה אפשר ליסוע באוטובוס לקניון מלחה אבל זה בקו 6...(זה עם המחבלים) וגם בטח לאנשים לא ירשו ליסוע לירושלים... אבל לכו תדעו אולי יהיה שלום עד סוכות...

בן אדם...

באותה המידה אני יכול להגיד לאנשים שיבואו לאשקלון.... צריך מקום שיהיה נוח לאנשים... ואני לא מבין....יש למישהו בעיה להגיע נגיד לבאר שבע?

shadow dancer

New member
אח שלי.......

בס"ד דברים כאלה לא אומרים בצחוק! ואגב... גם אני בדר"כ לא אומר את הדברים ברצינות אז אל תתפוס אותי ברצינות! (וזה כולל את מה שאמרתי פה!) (וגם לזה) טוב הבנתם תקטע........

שרוך

New member
תגובתי היא...

בס"ד הי תמר שבוע טוב! ככה לפי דעתי אין בעיה לעשות את זה ! אבל דוגרי אני בא למפגשים כדי: א) לדבר עם אנשים לראות איך הם באמת מאחורי המסך ולא רק באיסי ! ב) לדבר אחד על אחד עם אנשים שאני רוצה טיפה מעבר לאיסי ! ג) לראות פרצופים חדשים! להכיר ! אבל יש לי משהו להעיר בקשר לעל האש ! ניסיתי במפגש לדבר עם כמה אנשים שלא הכרתי לפני אבל מה לעשות שאנשים זה המפגש הראשון שלהם ואני מכבד את זה והם טיפה מתביישים אני אשם בזה? אבל זה יכול להיות נחמד אם כולם טיפה יעלו על עצמם ! אבל לפי דעתי הרוב באים פה למפגש לדבר ב4 עייניים עם מי שהם מדברים באיסי וככה בלי המפגש לא היה להם הזדמנות לראות אחד את השני ! שבוע טוב שרוך נ.ב שמח שיצאת מהדיכי ! :)

tamarhp

New member
תגובתי היא...

כלומר - אתה לא בא בשביל גיבוש הפורום? סתם לדבר עם אנשים ב4 עיניים? לא יותר קל להזמין אותם הביתה במקום לגרום לנו לחכות עד שתחזור מחו"ל וכו'? "אבל יש לי משהו להעיר בקשר לעל האש ! ניסיתי במפגש לדבר עם כמה אנשים שלא הכרתי לפני אבל מה לעשות שאנשים זה המפגש הראשון שלהם ואני מכבד את זה והם טיפה מתביישים אני אשם בזה" 1. מה הקשר לעל האש? לא הבנתי... 2. מי האשים אותך? 3. גם אני ביישנית, מה זה קשור? התכוונתי שזה שיהיה גורם חיצוני, כמו ארוחה משותפת או פעולה, זה יוכל לגרום לגיבוש ושיתוף פעולה גם עם מי שאתה לא בדיוק חבר שלו, או לא בגיל שלך, או ביישן!

שרוך

New member
תגובתי על תגובה של תמר

בס"ד הי תמר וכולם! אני ברור שאני בא לגיבוש הפורום! אבל לא רק עם כל הכבוד אבל גם להכיר אנשים חדשים! ולדבר עם חברים ! לא יותר קל להפפגש איתם כי מה לעשות שאנחנו גרים לא באותו מחוז? מה קשור חול? 1. שאלת תמר מה כל אחד רוצה מהפגש נכון ? אני רציתי לראות אנשים מאוחרי המסך האם זה אותו דבר כי למשל אם זה לא אותו אחד לא יודע התנהג מוזר אולי אני לא ירצה לדבר איתו אח"כ אני לא בוחן אבל אני רוצה לראות אם מי אני פורק את הלב! 2. כוונתי היא שיש דברים שאי אפשר לדבר עליהם באיסי ! ורוצים לדבר פנים מול פנים ולא יעזור טל' ולא פל' ! 3. ביישנית זה קשור כי מי אמר שגם תוך כדי ההכנות לעל האש אותו ביישן ידבר איתך? אולי תצליח להוציא ממנו משפט 1 וזהו! לא חושב שזה יגבש כי אז אתה או תרצה בטח תרצה להכין סתם את הסלט עם משהו שכבר הכרת ! אז אולי עם החדש הזה שבא אולי תנסה אבל זה לא יהיה כמו החבר שלך ! שבוע טוב שרוך

tamarhp

New member
לא יודעת

עובדה שרוב האנשים חושבים שזה כן יגבש! אבל זה לא רק הקטע של "להכין סלט עם מישהו". קודם כל - חייבים לדבר באמצע, כבר הייתי ביום בישול כיתתי והיינו חייבים לדבר. דבר שני - זה לא משנה, זה נותן הרגשה של "כולנו עשינו ביחד את הסעודה" וגם אם לא - אז מספיק שאוכלים ביחד, מדברים... אולי נעשה מדורה? פשוט פעם שעברה באנו למסעדה, וכל אחד היה בנפרד - כל אחד תפס שולחן במקום אחר כי לא היה מקום לכולם באותם שולחנות, ויצא סתם דפוק. וככה אפשר לתפוס את כל הציפורים במכה אחת! גם לגבש (שלחנו לגילת פעולות ממש חמודות, משעשעות ומגבשות), גם לאכול (צריך פתרון לצמחוניים..) וגם להכיר את החדשים ואת הפרצופים! זה לא טוב?

שרוך

New member
ככה ..

בס"ד הי תמר הי כולם!! אני מסכים איתך ( לשם שינוי) שהמסעדה עשתה רע כי באמת יהיה נחמד לשבת כולם ביחד! יכול להיות שזה יגבש ! אבל השאלה מה יהיה עם מי שלא יבוא למפגש? אז שוב יהיה את האלה שכן בואו למפגש והיו מגובשים ואז החלק השני ! אולי רצוי לחשוב על דרך לעשות גיבוש פה בפורום!! וכמובן במפגש! מה אכפת לי העיקר לפגוש את החבר'ה ! שרוך

tamarhp

New member
אממממ....

המסעדה היתה אצלי הקש ששבר את גב הגמל.. עברתי מקום איזה 1000 פעמים - עד שמצאתי מקום ליד שירה, מול אריאל, ליאור תפס לו את המקום והרגשתי לא נעים להרוס ל"שלישיה" את המיקום, אז עברתי מקום שוב... ואז כבר הייתי כל כך בדאון שאפילו כשאריאל ניסה לדבר איתי לא ממש שמתי
... (הוא חשב בהתחלה שאני המומה מיוסף וליאור ששרו בקולי קולות
) מי שלא יבוא למפגש - אין מה לעשות. הוא יוכל לבוא למפגש הבא, להסתכל בתמונות, לדבר בטלפון ולהפגש עם בודדים.. אבל אין מה לעשות! ברור שאנחנו רוצים שכולם יבואו, אבל לא תמיד אפשר! בגלל זה לא לעשות פעולה נחמדה?! ונחמד שאתה מסכים איתי, לשם שינוי....

shadow dancer

New member
תגובתי על תגובתך

בס"ד לפי דעתי זה לא סותר! אפשר לחלק את הזמן!!! ובקשר לחדשים(ואני בטוח שבמפגש הראשון גם לי תהיה בעיה עם זה כי אני גם הבנאדם די ביישן) אפשר לעשות בפעולה איזה פעולת היכרות וכאלה!!! איזה משהו כמו כל אחד אומר את השם שלו בתורו ואת המחלה שמתחילה באות הראשונה של השם שלו! וחברה..... מה עם הנתנייתים??? (בסוכות אפשר לעשות אולי בבית של מישהו אם זה אפשרי וחוצמזה יש גם מסעדות ששמות סוכה)

tamarhp

New member
זה טוב

אפשר לעשות בסוכה של מישהו - אולי על הגג של אריאל, אם יהיה שם סוכה?

mayakol

New member
זה לא קצת מוגזם לסנג'ר מישהו

בלי לשאול אותו קודם???

שרוך

New member
ככה

בס"ד הי לכולם!! אני גם חשוב שאפשר לחלק את הזמן! אני מבין שאת חדשה ואני מקבל לכן עליך אני לא באה בטענות סתם שתדעו זה היה המפגש ה3 שלי וראיתי כבר אנשים מהפורום 3 ו2 פעמים ! סתם חבל שאף אחד לא כתב אבל במפגש היה לכל אחד שם ומדבקה ! ניסו לעשות את זה במפגש הקודם ! זה לא הלך ! את ההכרות ~ יאלה נתניה שבוע טוב שרוך

למעלה