שבוע טוב לכולם!!!

שרוך

New member
סבבה סליחה

בס"ד הי לכולם אני מנצל את השרשור כדי להודיע שיש לי חתימה חדשה ! ואני מדבר על הגמילה לכל מי שדיבר איתי באיסי יודע למה אני חייב גמילה! שבוע טוב שרוך

יחס שניה, תנו לי צומי ../images/Emo26.gif

תמר, בקשר לפעילויות שהצעת וכללית על מה שכתבת, לכן ליאור העלה את ההצעה לעשות על האש ולכן הסכמתי, כי זה יהיה נחמד להכין ביחד. רק שלמפגש הבא ניקח בחשבון להיפגש בשעה 11 בבוקר וככה לגלוש בסבבה בלי להיות מוטרדים משעת הסיום,שלא תתאחר, הבנת? בקשר לפעילויות שהעברתן לי- לקחתי לתשומת ליבי, בררתי לי כמה מובחרות והתכוונתי להעביר אותן ביום חמישי, רק שלא הלך לי להשתיק את כולם-הרגשתי כמו גננת, ודי הרגשתי שיש גבול למס' הפעמים שביקשתי אישית מכל אחד ואחד לשבת לרגע. בפעם הבאה אני אתעקש יותר ואני פשוט אעמוד ע"כ, מקובל? רק שבשביל זה אני אצטרך את עזרתכם ושתדעו שמעכשיו מפגש פורום יהיה מלא בפעילויות, אין מצב שנשב מעבר לחצי שעה סתם להתקשקש, יהיה זמן לדבר בסבבה, אבל זה ממש לא יהיה העיקר. ועכשיו שסגרנו את זה אני רוצה רק לומר שלדעתי המפגש הזה היה שונה, במפגשים שעברו לא היה משו גרנדיוזי מתוכנן, היה סתם משו קטן בהתחלה וזהו, הפעם באמת הייתה כוונה למשו רציני, אז תפנימו לפעם הבאה ותדעו שיש תוכן למפגש ותתכוננו נפשית להקשיב בסדר?

שרוך

New member
תגובתי + שאלה

בס"ד הי לגילת לפי דעתי המפגש ככה יהיה ב12 אחלה של רעיון! לגבי שהמפגש יהיה רק גיבוש ופעילות הרי כולנו היינו ( לרוב ) בבנ"ע ואתם יודעים שלא כל אחד אוהב להקשיב לפעולות זה נמאס חלאס אני ילד קטן בשביל זה אני בא למפגש פורום לשמוע הרצאות? אני בא לעשות כייף עם חברים ! לדבר איתם לצחוק איתם ( וקרן עליהם) גילת תעשי טובה תתני הרבה זמן לשחנשי"ם ! יש לי שאלה לכל חברי הפורום וותקים+חדשים האם בכל מפגש פורום צריך לעשו משהו של הכרות? מה דעתם? שבוע טוב שרוך נ.ב גילת סליחה על ההפרעה במפגש !

שרוך...

באייסי אתה אומר משהו ופתאום מול חבר'ה משהו אחר?! נראה לך שזה בסדר!!! ואח"כ אל תבוא ותתנצל!!! (למרות שזה כזה כיף לראות אותך מבקש סליחה...) אז חלאס! הבנו ת'עניין של המשוטים אבל כמה זה יכול להצחיק?!!! מפגש הבא אני לא מרחמת!!!

אהמ...

כעירקון אנשים אוהבים לדבר עם חבר'ה שהם דיברו איתם פול באיי סי וצריך פול זמן לשחנשי"ם...ואולי פעליות קצרה אבל לא בכל מפגש צריך משהו רציני לדעתי...אבל זו רק דעתי ויתכן שחולקים עלי!!!! שטאגאדששששש!!!

tamarhp

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ולכל אלו שלא מסכימים: 1. אולי נוותר על המפגשים וזהו, וכל אחד יקבע עם החברים שלו בנפרד?! 2. זה לא פעולות חינוכיות עם מוסר השכל כמו שמעבירים בבנ"ע, זה פעולות גיבוש נחמדות ומשעשעות (תשאלו את גילת, ככה זה לפחות לדעתנו), שאמורות להתאים לכולם. ובכל מקרה, אם המנהלים מתכננים משהו - הייתי מצפה לקצת יותר שיתוף פעולה, לפחות בשביל להפיק לקחים למפגשים הבאים - אם זה היה טוב או לא.

shadow dancer

New member
שבוע מצוייייייין

בס"ד נראה לי שצריך לשנות את ההגדרה ל"חי" במקום "מת" למשל- "חי על כולם אחים ואחיות שלי" סתם חבל למות

שבוע טוב! אולי קצת אחרתי את המועד..

שבוע טוב לכולם!! ניראה לי שהתגובה שלי קצת מאוחרת כי רק עכשיו ניכנסתי..מן הסתם..קראתי את ההודעות בקצרה כי ממש לא היה לי זמן אבל בבקשה בואו נמצא מקום אחר רק לא נתניה וירושלים וכמובן באר שבע..נוכל לעשות את זה בת"א עזריאלי זה מרכז הארץ ונוח לכולם..לא צפוני מדי ולא דרומי מדי..אמממ.....ואני לא זוכרת עוד מה רציתי לומר...טוב אם אני אזכר אני אכתוב יותר מאוחר..לילה טוב! ביי ביי נ.ב אין לי מושג מתי אני אכנס שוב ואדבר איתכם או באייסי או בפורום כי פשוט שנת הלימודים בפתח ויש המון מה לעשות..אז אתם מוזמנים לכתוב לי לאי מייל אני תמיד ארצה לשמוע מכם!! [email protected] או [email protected] ד"א שרוך בהצלחה בפעם המיליון בהדרכה ביי אוהבת את כולכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שרוך

New member
../images/Emo36.gif הודעה חשובה../images/Emo26.gif

בס"ד הי לכולם!! לכל מי שמדבר איתי באיסי ואני משום מה הולך! זה לרוב כי המחשב עושה לי בעיות בזמן האחרון אז לא ליפגע! יום טוב שרוך

SGVB

New member
שבו"ט לכולם(קצת באיחור...)

אני ואמוץ לא כתבנו כאן מיום שישי ולא הגבנו פשוט כיח היינו בבר מצווה והיה ממש כיף שבו"ט

למעלה