שבוע טוב לכולם!!!

מוצארט

New member
זה נשמע לי רעיון מעולה!

מנהלים! נא לאמץ את הרעיון הנ"ל, לסוכות הבעל"ט.

מוצארט

New member
בהחלט! ../images/Emo8.gif

מה, זה לא היה ברור מאליו? רק צריך את אישור הרב הספרדי והאשכנזי של הפורום....

שרוך

New member
אם היה רכבת למה לא אבל אין...

בס"ד הי ליעד אם היה לשם רכבת למה לא! תחשוב שהרוב היו פה תלויים ברכבת ! אז נא לכבד את זה ! תמר תחשבי שמסע זה רק יומיים ! יש לך עוד 5 ימים! אני גם חשוב בעזראילי או נתניה גם אופציה טובה ! שבוע טוב שרוך

tamarhp

New member
טוב..

נתניה זה מעולה - ניר יוכל לבוא!
ואפשר בטיילת או משו.. אבל מה עם האוכל? לבנים יש חובה לאכול בסוכה..

shadow dancer

New member
אל תהפכי אותי לפדלעה......

בס"ד זה פשוט תלוי אם אני אבוא על אופניים או באוטובוס (גם רכבת זה אופציה)

מוצארט

New member
ואתה ידידי הארוך תתאמץ גם אתה...

אני פעמיים הגעתי לחיפה, כשלכל צד לקח לי 4 שעות להגיע... ואם אתה מזכיר את אופציית הרכבת, מצידי מפגש הבא בבאר-שבע! הרכבת מגיעה גם לשם, לא?

איילת כ

New member
רק חבל שנסיעה עד לשמה

אורכת 3 שעות, וחוץ מזה מה יש בבאר שבע חוץ מחיילים??????

tamarhp

New member
חיילים!

בדיוק בשביל זה ללכת לשם!! איך את חושבת שמוצאים חתן?? (אני מקווה שלא לקחתם אותי ברצינות)

איילת כ

New member
אבל אם את מחפשת בעל חייל

לא צריך להדרים עד באר שבע, מספיק לך לנסוע ברכבת למקום כלשהו בדרום. ואת תראי שהצבע השולט שמה זה ירוק. ולך נשאר רק לבחור..... עצה- תסעי ביום ראשון זה היום שבו החיילים חוזרים מחופשה בבית... (זה בדוק) וזה מזכיר לי בדיחה מה זה ירוק מבפנים וירוק מבחוץ? אוטבוס של אגד (ביום ראשון) מלא חיילים.

תיקראי מאוד חשוב!!!!!!!!!

עוד פעם היה לי טעות נכון מוריה רשמה לך תודה שבכל זאת רשמת לה הודעה וברוך בואך לעפולה זה היה אני עוד פעם רשמתי מהמשתמש שלה אז תודה שרשמת לי הודעה וברוך האוך לעפולה
א ב י ת ר ש

tamarhp

New member
כן..

אבל לפעמים יש למעלה פרסומת של: tamarhp, איפה יש בנים שווים? ואין לי מה לענות להם...

שרוך

New member
אח שלי אני מתאמץ אבל...

בס"ד הי ידידי בעל הזקן החמוד לי"ם אין רכבת ! ובאוטובסים עם כל הכבוד לפורום אני לא יסע לי"ם ככה ! אולי עם היה רכבת ! ? אחלה ! ב"ש נשמע רחוק ! אל תשכח יש פה יותר צפונים ממני! אני חושב איזור ת"א או נתניה זה אחלה! שבוע טוב ששרוך

tamarhp

New member
אז זהו...

שבסוכות הרבה יהיו במסע ובסוכות הבנים צריכים לאכול בסוכה... ויש עוד לקח שלמדתי - להבא לעשות בעזריאלי!! יאיר הבריז!

r3fl3ct10n

New member
אפליה!!

מה עם הירושלמים???? חוצמיזה אני ממש בעד הרעיון שלך!! הוא מצויין... נ.ב אני מבין את הכוכביות

tamarhp

New member
טוב, או ירושלים..

אבל יש לשם גישה נוחה? רכבת ישירה? מקום שאפשר להיפגש בו ליד ברכבת? אינ מעדיפה לא לנסוע באוטובוסים.. אפשר בקלות לפספס תחנה. אבל לא בחוף!! נעשיתי אדומה נורא מהר, והשיער שלי התפרע, והיה לח ומעצבן, והיו מלא אנשים עם בגדי ים, והרגשתי נורא לא נעים בתור בת..

למעלה