שאלת רישיון

een ogenblik

New member
זו שאלה קלאסית לפורום עוברים לאירופה

שאלת פרוצדורות חוקיות הקשורות להתמקמות במדינה אירופאית. גם אם האדם חי כבר באירופה, זו עד שאלת מעבר, כי הוא לא סיים את הליכי המעבר החוקיים.

למנהלות יש חיים, והן אינן יכולות להיות כאן כל הזמן. האשמה לא בהן. האשמה ברום קינמון שהתעקשה להמשיך את השירשור תוך כדי כתיבת טעויות והשתלחויות במי שניסה לתקן אותה ולעזור לה.

tch111

New member
רק לא מזמן שאלה פה שמש שאלה

ועוד התלוצצה, "האם אני בפורום הנכון"? ואף אחד לא השתלח ולגלגל עליה, אני מבין שבפורום החברתי הזה ניתן לכתוב רק על ברווזים וחתולים, אולם אם מישהו רוצה להתייעץ בשאלה מסויימת זה נוגד את התנאים, ומאפשר ללעוג לו.
מקסימום אם זה לא מוצא חן בעיני מישהו שנשאלה פה שאלה שלדעתו אינה מתאימה, שלא יענה.

een ogenblik

New member
כלומר

שמש ידעה שיש פורום מתאים יותר, אך ניסתה מזלה בקרב מי שמוכר לה.
רום קינמון לעומת זאת, סירבה לקבל שיש פורום מתאים יותר, ולא רק שסירבה לקבל, גם התרגזה על התשובות שקיבלה ממי שכן ענה לה (ובסופו של דבר, למרות שפורום עוברים לאירופה מתאים יותר, גם אני עניתי לה כאן).

tch111

New member
שימי לב שאת תמיד כוכב ראשי כשיש ללעוג

או כשיש שרשור של חתולים או ברווזים.
בפורום חברתי, אוי סליחה, אנטי חברתי לא יזיק אם תהיה גם עזרה בשאלות טכניות, זה שאת מפרשת שזו שאלה של מעבר, זו פרשנות שלך, תושבת אנגליה עם אזרחות אוסטרית מנסה להתייעץ בקשר לרשיון נהיגה ואת מתעקשת שזה מעבר לאירופה.
ובואי אזכיר לך מה היתה תשובתך הראשונה.

אוסטריה זו אוסטרליה החדשה?
een ogenblik
31/12/12 13:18
69צפיות
זו שאלה לפורום עוברים לאירופה (בהנחה שבכוונה אינה לאוסטרליה, כמובן).

לעומת תשובה של מישהו קצת יותר סימפטי שתיקן אותה ובנימוס.

יקירתי, אני לעולם איני מלגלג,
tch111
31/12/12 21:37
42צפיות
אולם בכדי שיבינו אותך תתרגלי לך שנהיגה בצד שמאל כוונתה נהיגה בצד שמאל של הדרך, כמו באנגליה למשל, נהיגה בצד שמאל אין כוונתה שאת נוהגת (יושבת) בצד שמאל של הרכב.
מאוד מטעה ומבלבל איך שאת כותבת.
אולם זה ממש לא מעניין אותי להנחיל לך נימוסים, כנראה שאינך מורגלת לזה, שתהיה לך שנה טובה.

een ogenblik

New member
אה, טוב, נו

אני יצור מרושע חסר נימוסים. טוב שאנחנו מסכימים.

tch111

New member

diday

Member
אני נפעם וודאי גם כל שאר חברי הפורום

מחוש הצדק המפותח שלך.

tch111

New member
אני מבין שמשעמם לך, לך תחפש עם האוטובוס

את החפ(ב)רים שלך.

תשמע, אני קראתי את מה שכתבתי והתביישתי בשקט

אבל מצד שני - אם תקרא את כל ההתכתבות כאן - זה באמת כמו
מונטי או הגשש.

ממש לא גיגול אינטילגנטי מצידי - אבל זה מה יש

אספרסו2

New member
אין על שייקה.

היה לי את הכבוד לתפוס איתו שיחה ואני נוצר את החוויה .

תשמע סיפור: כשנסעתי בישרעל לבד במכונית

אני תמיד לוקחת טרמפיסטים - אבל ברגע שהם עולים למכונית אני מודיעה להם חד משמעית
שהתפקיד שלהם זה לספר לי סיפורים. ואני משליטה את המשמעת ביד רמה - כלומר אסור להם לקשקש בסמארטפונ'ס
ולדבר עם החברב.

בכל מקרה - אחד "הבחורים הנחמדים" סיפר שבישרעל התיאוריה של 6 צעדים בין אדם לאדם
עובדת על 3 צעדים בלבד: ניסינו ובדקנו - וזה ממש עבד.
עם זה שסיפר התברר שהיה לי צעד אחד בלבד . . .

שאלה נוספת היא: האם צעד וירטואלי (לחיצת יד וירטואלית) גם נקרא . .

yaelisam

New member
אם ידעת את כל זה קודם

למה לא עברת מיד לפורום אליו הציעו לך לעבור?
מהכרות שטחית עם הפורום הזה היית צריכה לדעת ששאלה כמו שלך עלולה להביא לכזה שרשור. בפורום השכן, היו משתדלים לענות לך עניינית, כי לא מדובר בפורום חברתי.

מה הקשר לפורום חברתי?

מה הקשר לתשובות ענייניות?

את יודעת, אני יותר מעשור בפורומים פה ובאתרים אחרים, בחיים לא עניתי ככה לאנשים.
אנשים שהניקים שלהם מעצבנים אותי אני פשוט לא פותחת שירשורים שלהם.
השאלה שנשאלה הייתה לאנשים מאוסטריה, אנשים שהמירו את הרישיון הישראלי שלהם לרישיון אוסטרי - מי שלא מאוסטריה, או מי שלא יודע יכל פשוט לקפוץ מעל השרשור הזה.
לעשות ממנו (או ממני) לעג זה פשוט מבייש את הפורום.

אני עדיין לא שואלת (וגם לא שאלתי) לפורום עוברים לאירופה. השאלה הייתה ספציפית לאנשים שחוו את זה. אני קראתי את מה שצרפו בקישורים, ידעתי את המידע הזה, אני מחפשת את הדברים הקטנים ולכן רציתי אדם שעשה את זה.

yaelisam

New member
אבל אמרו לך שאנשים שגולשים כאן

גולשים גם שם.
הקשר הוא- שבפורום חברתי, באמת הדיון והשיחה מאד פתוחים, והערות כמו שקיבלת הן לגיטימיות ואפילו מתבקשות, אבל בפורום "עוברים לאירופה" היו מתייחסים לשאלה שלך (כנראה) באופן יותר ענייני, כי זה טיבו של הפורום ההוא.
אבל את לא רוצה להקשיב, וזו לא הפעם הראשונה, אז כנראה שאני באמת מבזבזת את הזמן שלי.

למעלה