אני מצטרפת לקבוצת ה"נעזרתי ב-"
אצלי זו היתה לי וולף מכאן (ודרכה הגעתי בכלל לפורום).
"לפני" כבר לא ידעתי איך ומה לחפש. קניתי הרבה דברים שאהבתי אבל התגלו כשגיאות (חלקן התגלו בזמן והחזרתי, לחלקן לקח זמן לצוף
). אני מאוד מודעת לאיך שאני נראית, יתרונות וחסרונות, אבל לא ידעתי איך לרתום את הלבוש ואיך להתאבזר כדי להיראות יותר טוב. ידעתי איזה לבוש אני אוהבת על אחרות אבל לא ידעתי איך ללכת בכיוון. פשוט לא ידעתי בכלל איך להתחיל לשנות.
סיבוב עם סטייליסטית עזר לי להבין ולסדר את הראש, לא בנינו מלתחה ענקית אבל זה עשה אצלי שינוי וארגן לי תחביב חדש (קניות... פורום...).
(יש לי חברה שיצאה לסיבוב עם סטייליסטית וחזרה עם מלתחה שלמה. אז כנראה שהאופציה הזו קיימת, אני לא יודעת אם לי זה היה מתאים כי יש עניין של להפנים שינוי שלוקח אותך טיפה מחוץ לאזור הנוחות).
לקראת הקיץ ראיתי שאני שוב לא יודעת איך להתחיל. ה"טריקים" שלי של החורף (למשל האורכים, השכבות, סוגי האקססורי'ז) דרשו רענון עונתי, ומכיוון שבחורף זה כל כך עזר וגם בגלל שהיה כיף איתה, נפגשנו שוב, וזה העמיק את הדברים מבחינתי. (בעבודה כבר מחמיאים לי שלאורך החודשים האחרונים רואים ממש שדרוג|נבוך|
).
לסטייליסטיות אין מחירון אחיד, ואת יכולה ליצור קשר עם כמה, לשמוע בטלפון מה הן מציעות ובכמה הן מתמחרות, ולקחת את זה בחשבון. אצלי אישית, המחיר בהחלט התאים לכמה אני מוציאה ממילא על בגדים. היו בהחלט סטייליסטיות שנופו בשלב הטלפון על סעיף מחיר מופרע.
בהצלחה.