שאלת לפטופים

עידוdee

New member
אף פעם לא הבנתי את...

זה שאנשים מתלוננים ש-15" הוא כבד. אני בתיכון סחבתי תיקים עם עשרות ספרים ואני די מורגל למשל הכבד. כשאני שם את המחשב 15" שלי בתוך תיק גב, ועוד כמה ספרים וכו' , התיק דווקא לא כבד בכלל.. לכן אני לא מבין על מה אנשים מתלוננים שזה כבד. אגב המחשב שלי שוקל בסביבות 2.6 ק"ג.

זה יחסית בסדר... רוב ה15 שוקלים מעל ה3

ובטח שזה כבד להסתובב עם זה כל יום. ספרים+צילומים+אוכל+סוודר ספייר(ירושלים
)+ פיצ'יפקעס למיניהם. וזה יכול להיות מהבוקר ועד הערב+ להיסחב באוטובוסים... אוקצור, לא כיף.

Anabol

New member
הרמתי תיק, עם כמה מחברות

כמה קלסרים והמחשב הנייד הישן של IBM של אחותי, וזה נורא, לא בגלל שאני חלש או משהו, זה פשוט ממש לא נוח. אמנם המחשב יותר כבד מרוב ה15 היום, אבל זה היה כמו להרים תיק מלא בלבנים.

PIonit

New member
אבל גם אתם שוכחים שזה תלוי בנתונים

פיזיים-ששונים בין המינים (לרוב)..

PIonit

New member
../images/Emo3.gifאת תמיד חייבת להגיד את המילה האחרונה?!

לא, לא, אני צוחקת על זה שאני

מטר וסיגריה, ולא יכולה לסחוב יותר מ3 קילו על הגב בלי שהתיק ייראה גדול יותר ממני...
ואין לי מושג מי אתה. YET

Amie

New member
לגבי סרטים, אני אסייג

בשבועות האחרונים אני בבית ההורים, אז אני רואה הכל במסך 12", אבל בדירה יש לי מסך 20", שאני מחברת למחשב (אין לי טלוויזיה ואני רואה הכל במחשב, אז ההשקעה השתלמה לי). בכל מקרה אני לא חושבת שעל זה יפול או יקום, אבל גם לא על משקל לבדו. כלומר, זה מכלול של שיקולים. לי היה כבד (והשבוע קניתי תיק חדש, צד וקטנטן שהמחשב נכנס אליו וזה גם היה שיקול, למרות שכל השנה הייתי עם תיק גב גדול), אז זה היה השיקול המכריע בסופו של דבר. אם אתה יודע שאתה רואה המון טלוויזיה, ולא יהיה לך נוח עם קטן, אז לא (אגב, כשאני רואה סדרות אני בד"כ במיטה והמחשב צמוד אלי. אני גם עם אזניות לפעמים. אם אתה רוצה טיפה יותר רחוק זה בטח כבר לא יהיה נח). אבל שלושה קילו על הגב זה לא מעט, אי אפשר להגיד שכן. יותר, אם כוללים מטען.

dingost

New member
Amie - מותר לשאול איזה מחשב יש לך?

וכמה הוא עלה? (ו/או כל פרט מידע אחר מסקרן לגביו)

Amie

New member
יש לי IBM Thinkpad X40

הוא מהימים שIBM היו מייצרים, ולא Lenovo, אז אני לא יודעת להגיד אם גם החדשים טובים באותה מידה, אבל כנראה שכן. הוא יד שניה, וכאמור קיבלתי אותו מתנה, אז אני לא יודעת כמה הוא עלה. הוא בן שלוש (ישיש!) והוא אצלי קצת יותר משנה. אני יודעת שאפשר לקנות היום מIBM כאלו ב3000-4000 ש"ח (או פחות? חדש כזה [או מחודש?] לא נורא יקר היום). לשלי יש הרחבת זיכרון ל2GB. הוא מגיע עם כונן 40GB, אבל שלי התקלקל לפני כמה חודשים וכנראה בגלל איזה מחסור במלאי החליפו לי אותו ב52GB. הסוללה (8 תאים) מחזיקה שלוש וחצי שעות בבהירות מסך נמוכה ובחיבור לאינטרנט, ויש BT מובנה. אין כוננים, רק שתי יציאות USB (יש Dock חיצוני ובו כונן DVD). בנוסף, הוא אוהב שקיעות, הליכות ארוכות על החוף, ושוקולד. הרבה הרבה שוקולד.
(נסחפתי? perhaps)

למעלה